Generali autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je generali autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Generali autoverzekering

Voor jouw auto wil je natuurlijk het allerbeste. En dus ben je niet alleen zuinig op hem, maar zorg je er ook voor dat je de autoverzekering afsluit die het beste bij jou en je wagen past. In het verleden sloten ontelbare autobezitters hun verzekering af bij Generali. Of beter gezegd: via Generali. Generali was een intermediaire verzekeraar en bood dus niet rechtstreeks, maar via tussenpersonen verzekeringen aan. Generali is enkele jaren geleden overgenomen door ASR, waardoor je deze maatschappij bij Autoverzekeraar.nl niet meer kunt vergelijken. Gelukkig zijn er meer dan genoeg alternatieven.

Generali is overgenomen door ASR

Generali richtte zich niet alleen op particulieren, maar ook op ondernemingen. De naamloze vennootschap bestaat sinds februari van 2018 niet meer. Hij werd toen namelijk onderdeel van ASR, een van de grootste verzekeringsmaatschappijen binnen ons land. Overigens deed Generali het niet alleen goed in Nederland, maar ook buiten de grenzen. De Generali Group behoorde tot de grootste verzekeraars van Europa. Alhoewel het afsluiten van een Generali autoverzekering niet meer mogelijk is, kun je via Autoverzekeraar.nl natuurlijk wel een ASR autoverzekering afsluiten.

De grootste voordelen van een Generali autoverzekering

Heb je vroeger een Generali autoverzekering gehad? Dan kon je profiteren van diverse voordelen. Een van de grootste pluspunten van deze autoverzekering was volgens toenmalige autobezitters het kunnen kiezen voor een hoger eigen risico, waarmee je de maandelijkse premie flink kunt drukken. Ook was het mogelijk een tweede auto met korting te verzekeren. Bovendien stond de verzekeraar bekend om zijn persoonlijke service, die voor veel autobezitters een absolute meerwaarde vormde.

Verzekerd bij ASR

Alhoewel we hierboven in de verleden tijd over Generali spraken, zijn er natuurlijk nog genoeg autobezitters die hun wagen nog steeds bij deze maatschappij hebben verzekerd. Althans, die na de overname van deze verzekeraar nooit zijn overgestapt. De verzekeringen van deze autobezitters vallen nu onder ASR. Dit betekent dus dat je met deze maatschappij contact opneemt wanneer er bijvoorbeeld sprake is van schade. De maatschappij staat bekend om zijn snelle afhandeling daarvan.

Op zoek naar een nieuwe verzekeraar

Ben je momenteel op zoek naar een nieuwe autoverzekering? Bijvoorbeeld omdat je net een auto hebt gekocht, of niet meer helemaal tevreden bent over de gang van zaken bij je huidige verzekeraar? Dan wordt het tijd om de eigenschappen van alternatieve verzekeringsmaatschappijen eens op een rijtje te zetten. Je huidige verzekering bij ASR of een andere verzekeraar opzeggen? Doorgaans geldt er een contractduur van een jaar. Na het verstrijken van dit jaar mag je dagelijks opzeggen, daarbij een opzegtermijn van meestal een maand in acht houdend.

Een goede verzekering vinden én direct afsluiten via Autoverzekeraar.nl

Benieuwd of ASR (nog steeds) bij jou past? Door de premievergelijker van Autoverzekeraar.nl in te vullen, kom je daar binnen de kortste keren achter. Autoverzekeraar.nl vraagt jou naar enkele gegevens, zoals het kenteken van je auto en het aantal schadevrije jaren dat je op je naam hebt staan. Zorg ervoor dat je de juiste gegevens invult zodat wij je maximaal betrouwbare vergelijkingsresultaten kunnen presenteren. Je kunt de verzekering direct online afsluiten.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • generali autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23