Hema autoverzekering

Met een HEMA autoverzekering krijg je scherpe premies en een prima dekking.

GRATIS VERHAALBIJSTAND
DIRECT VERZEKERD
STAP NU OVER


Hema autoverzekering

Een HEMA autoverzekering afsluiten of die meenemen in jouw vergelijking? We maken het je graag makkelijk, door de verschillende verzekeraars op een rij te zetten. Ontdek waar je de laagste premie betaalt, waar je kunt rekenen op de beste voorwaarden en welke dekking het best geschikt is voor jouw auto. Door de verschillende opties met elkaar te vergelijken maak je eenvoudig de beste keuze uit het aanbod.

Op Autoverzekeraar.nl vergelijken we bijvoorbeeld de verzekeringen van HEMA met die van de andere verzekeraars die je kunt kiezen. Ontdek de voordelen van deze autoverzekering, in de variant die past bij (de leeftijd van) jouw auto. We gaan in op de voordelen en ook de andere verzekeringen die je er kunt afsluiten, om een goede keuze te maken.

HEMA ken je waarschijnlijk als warenhuis bij jou in het dorp of in de stad, maar je hebt online de mogelijkheid om bijvoorbeeld een verzekering af te sluiten. Wij helpen je een vergelijking te maken met andere verzekeraars, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Tip: heb je al een auto én een autoverzekering? Maak de berekening en controleer of jij niet onnodig veel premie betaalt. Misschien is het een beter idee om over te stappen naar de dekking van HEMA.

Voordelige autoverzekering

Benieuwd hoe je de HEMA autoverzekering kunt afsluiten? Net als bij de meeste andere autoverzekeraars heb je de keuze uit drie pakketten voor de basisverzekering. Het gaat om de WA-autoverzekering met de verplichte dekking. Iedereen die in Nederland de openbare weg op wil moet zich op die manier verzekeren. Je dekt daarmee de schade die je toebrengt aan anderen, waarbij het gaat om zowel materiële schade als om letsel.

De Beperkt Casco-dekking is al meer uitgebreid, met dekking van schade aan jouw auto door onvoorziene omstandigheden zoals het weer en de natuur. Bovendien heb je op die manier dekking tegen joyriding en diefstal, waarmee het pakket behoorlijk uitgebreider is. En wil je ook de schade die je zelf aan de auto veroorzaakt laten dekken? Dan is het goed om een Volledig Casco-dekking af te sluiten, die ook wel bekend staat als All Risk.

De HEMA autoverzekering kun je uitbreiden met een aantal aanvullende dekking. Het gaat om de volgende modules:

 • No-claimbescherming
 • Pechhulp
 • Autorechtsbijstand
 • Schadeverzekering inzittenden

Met die aanvullende dekkingen voor de verzekering van HEMA voorkom je dat je terugvalt in je no-claimkorting, als je één keer een schade moet claimen. Daarnaast zorg je ervoor dat je er niet alleen voor staat als je met pech langs de weg komt te staan, je kunt vertrouwen op juridische (claim)hulp en dat ook inzittenden goed verzekerd zijn.

Voordelen bij HEMA

Uiteraard profiteer je met de HEMA autoverzekering van een aantal belangrijke voordelen. Benieuwd wat je kunt verwachten van de polis? Het gaat bijvoorbeeld om:

 • Scherpe premie met ruime dekking
  HEMA staat in de winkel bekend om z’n scherpe premie en probeert dat ook online vol te houden. De autoverzekering is daardoor niet duur, terwijl je ondertussen wel kunt rekenen op een uitgebreide dekking. De verzekering scoort bij klanten steevast goed, in ieder geval boven de 8.
 • Inclusief vervangend vervoer

  Kun je jouw auto tijdelijk niet gebruiken, bijvoorbeeld omdat je langs de garage moet? HEMA zorgt er met de autoverzekering voor dat je toch weer op weg kunt, dankzij vervangend vervoer. Dat voorkomt dat je echt langs de kant komt te staan, bijvoorbeeld als je naar je werk moet.

 • 4/7 bereikbaar voor schade

  De winkels van HEMA sluiten ’s avonds en op zondag, maar dat is voor de autoverzekering gelukkig niet het geval. De schadeservice is 24/7 beschikbaar, waardoor je op ieder moment van de dag (en nacht) contact kunt opnemen als je problemen hebt met de auto.

 • Tot 15% korting met andere verzekeringen

  Combineer je de HEMA autoverzekering met de andere dekkingen die er beschikbaar zijn? Je kunt tot 15% korting krijgen op het volledige pakket. Daarmee maak je de dekkingen nog goedkoper, terwijl je wel gewoon kunt blijven vertrouwen op dezelfde voorwaarden.

HEMA verzekeringen: voor de auto en meer

We noemden ze al even, er zijn namelijk meer HEMA verzekeringen beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld een woonverzekering, opstalverzekering of brommer- en scooterverzekering afsluiten . En zoek je naar een polis voor dieren, de aansprakelijkheid, jouw fiets of om te kunnen reizen? Het levert direct voordeel op als je meerdere verzekeringen combineert.

En sluit je meerdere verzekeringen van HEMA af? Dan heb je één aanspreekpunt op het moment dat er iets aan de hand is. Geen onduidelijkheid en geen risico dat de verzekeraars je naar elkaar door verwijzen. In plaats daarvan weet je zeker dat het geregeld wordt, dus is het een uitstekend idee om bijvoorbeeld de HEMA autoverzekering af te sluiten via Autoverzekeraar.nl.

Goedkope HEMA autoverzekering bij Autoverzekeraar.nl

We begrijpen dat je een goede autoverzekering zoekt, die bovendien niet te duur is. Dat zijn de twee eigenschappen die we voor je combineren. Hoe we dat doen? Je kunt online je autoverzekering berekenen voor jouw auto. Dat doe je aan de hand van een aantal gegevens over jouw auto en over jezelf. Aan de hand daarvan vergelijken we de verschillende verzekeraars. Het kost je slechts een paar minuten van je tijd, waarmee je voorkomt dat je nog langer te veel betaalt.

Zoek je een goedkope HEMA autoverzekering of wil je die vergelijken met de andere verzekeraars die er beschikbaar zijn? Wij helpen je jouw nieuwe auto goedkoop en goed te verzekeren. En rij je al in een auto met een verzekering, maar wil je weten of dat nog steeds de beste keuze is? Ook dan helpen we je een berekening te maken, zodat je het weer een jaar lang zeker weet.

Meer weten over de HEMA autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice.

Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.

2.Direct verzekerd.

Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.

3.Gratis Polischeck.

Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.

4.Tot 80% No claim.

Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

hema autoverzekering

HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23