Independer autoverzekering

Interesse in de Independer autoverzekering of een alternatief?

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Independer autoverzekering afsluiten? Het is geen verzekeraar, maar een website die je het beschikbare aanbod toont. Door afspraken te maken met de verschillende verzekeraars, bijvoorbeeld om je een aantal extra’s aan te kunnen bieden. En je te helpen met zowel de berekening van de premie als de online vergelijking. Zoals we dat ook op Autoverzekeraar.nl doen, maar dan zonder afspraken te maken met de verzekeraars.

Independer autoverzekering

We laten je bij Autoverzekeraar.nl alle verzekeringen zien. Zodat je soms meer keuze hebt dan met een Independer autoverzekering, waaruit alleen blijkt waar je op basis van de gemaakte afspraken terecht kunt.

In plaats daarvan laten we je graag zien wat er allemaal beschikbaar is. Met de mogelijkheid om de premie te berekenen en de onderlinge verschillen te vergelijken. Aan de hand van duidelijke adviezen en met uitleg over de belangrijke begrippen. Zodat je weet wat er beschikbaar is en hoe je daar een goede keuze uit kunt maken.

Berekenen en vergelijken

Het is op die manier vergelijkbaar met de Independer doet voor de autoverzekering. Dankzij twee belangrijke eigenschappen binnen het dienstenaanbod:

 • Berekenen van de premie
  Independer kun je de autoverzekering berekenen. Om je aan de hand van een kenteken of jouw gegevens aan te geven wat de mogelijkheden zijn. En hoeveel premie je betaalt, als je kiest voor een van de beschikbare verzekeringen. Met aandacht voor de waarde van de auto, het gebied in Nederland waar je woont en bijvoorbeeld het aantal schadevrije jaren. Om een berekening op maat te maken, zodat je goed weet waar je aan toe bent. Net als hier op Autoverzekeraar.nl, waar we natuurlijk ook rekening houden met al die belangrijke factoren.
 • Vergelijken van verzekeringen
  Wil je kijken naar meer dan de premie alleen? Net als hier op Autoverzekeraar.nl helpt Independer je om de autoverzekeringen te vergelijken op basis van de dekking. Door goed te kijken naar wat er verzekerd is, rekening te houden met het eigen risico en de aanvullende modules op een rij te zetten. Zodat je daar een goede keuze uit kunt maken, voor een autoverzekering waar je op kunt vertrouwen als er een keer wat aan de hand is.

Tip: interesse in het PlusPakket bij een Independer autoverzekering? Het is een extraatje dat de vergelijker kan aanbieden, door goede afspraken te maken met de verzekeraars. Dat betekent aan de andere kant dat ze niet alle verzekeringen aan kunnen bieden. Linksom of rechtsom, er moet ergens budget vandaan komen om je het extraatje aan te bieden. Bepaal of je dit nodig hebt, of dat je liever gebruik maakt van een scherpe premie. Uit een vergelijking van het volledige aanbod.

Speciale autoverzekeringen

De Independer autoverzekering is er voor veel verschillende soorten auto’s. Heb je al een paar jaar dezelfde auto of heb je een nieuwe gekocht? Je kunt online de premie berekenen en je autoverzekering vergelijken.

En rijd je een bestelauto, waarvoor je op zoek bent naar een speciale autoverzekering? Net als op Autoverzekeraar.nl heb je de mogelijkheid om aan te geven wat je nodig hebt. En aan welke voorwaarden je kunt voldoen, of welk type auto je rijdt. Toch betekent dit bij Independer helaas niet dat je in alle gevallen een autoverzekering af kunt sluiten. Opnieuw geldt dat de vergelijker afspraken probeert te maken met de verzekeraars. Dat lukt niet altijd, waardoor sommige speciale verzekeringen er niet beschikbaar zijn.

Je kunt bijvoorbeeld wel kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Maar, vind je het belangrijk om een bijzondere auto te verzekeren of ben je benieuwd naar het complete aanbod met alle lage of juist hoge eigen risico’s? Je kunt er helaas niet altijd op vertrouwen dat je alle mogelijkheden te zien krijgt bij Independer.

Informatie: bijvoorbeeld bij verhuizen

Toch is Independer wel een interessante bron van informatie, als je meer wilt weten over de autoverzekering. Bijvoorbeeld als je binnenkort verhuist, en je benieuwd bent waar je allemaal rekening mee moet houden. Je staat er waarschijnlijk niet bij stil, maar dit kan invloed hebben op je autoverzekering.

Als je gaat verhuizen krijg je een nieuw adres. Waardoor er mogelijk een andere premie geldt. Verzekeraars houden rekening met de plek in Nederland waar je woont. In een drukker of meer rustig gebied, waar meer of minder schades plaatsvinden. Aan de hand waarvan jij een hogere of een lagere premie betaalt. Iets waar Independer je graag meer over vertelt, zodat je met betrekking tot de autoverzekering goed weet waar je rekening mee moet houden.

Ook op Autoverzekeraar.nl adviseren we je daar graag over. Aan de hand van de belangrijke begrippen en met antwoord op de veelgestelde vragen. Zodat je precies weet waar je rekening mee moet houden, en je niet voor verrassingen komt te staan. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen en zeker wilt weten dat je de autoverzekering op een voordelige manier kunt blijven gebruiken.

Independer autoverzekering: Autoverzekeraar.nl

Interesse in de Independer autoverzekering of op zoek naar een goed alternatief daarvoor? We zorgen er op Autoverzekeraar.nl voor dat je de keuze hebt uit alle verzekeringen. Met de mogelijkheid om een scherpe premie af te sluiten, voor een dekking waar je gebruik van kunt maken op het moment dat er een keer wat aan de hand is.

We laten je zien welke verzekeringen er beschikbaar zijn en hoeveel premie je daarvoor betaalt. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En met de mogelijkheid om die meteen online aan te vragen. Om snel de weg op te kunnen, waarbij je zeker weet dat je goed verzekerd bent en je netjes voldoet aan de wettelijke verplichtingen.

Meer weten over de Independer autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • Independer autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23