ING autoverzekering

Bespaar op je ING autoverzekering en vergelijk eerst 125 autoverzekeringen via Autoverzekeraar.nl

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


ING autoverzekering

Een ING afsluiten of die in ieder geval meenemen in jouw vergelijking? Op Autoverzekeraar.nl maken we je dat graag makkelijk. Vergelijk de diverse verzekeraars, om daar voor jouw auto de beste keuze uit te maken. Met een dekking die bij de auto past, en waar jij je prettig bij voelt. Voor een scherpe premie en toch met een goede dekking, als de ideale combinatie voor de polis.

De verzekeringen van ING kun je net als die van de andere verzekeraars eenvoudig online met elkaar vergelijken. Bovendien heb je de keuze uit verschillende varianten, allemaal met hun eigen voor- en nadelen. Gaat het je om een zo uitgebreid mogelijke dekking of juist om een goedkope autoverzekering? Wij leggen de verschillen aan je uit en helpen je de beste keuze te maken.

ING geldt als een van de grootste banken van Nederland en zelfs op het wereldtoneel is het een toonaangevende speler. Je hebt er de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten voor de auto, net als voor een aantal andere zaken. Je combineert de dekking op die manier met een eventueel betaalpakket of een hypotheek, zodat je jouw financiële en verzekeringszaken onder één dak onder kunt brengen.

De beste autoverzekering

Op zoek naar de beste autoverzekering en benieuwd hoe je daar een keuze voor kunt maken? Het is verleidelijk om meteen naar de premie te kijken. Je loopt dan echter het risico dat je weinig betaalt voor een polis, die niet thuis geeft op het moment dat je het nodig hebt. Een uitgeklede dekking lijkt voordelig, maar kan duur uitpakken zodra je zelf voor de gemaakte kosten op dient te draaien.

Kijk bij voorkeur eerst naar de dekking die je zoekt. Zodra je goed weet waar de polis minimaal aan moet voldoen kun je de aanbiedingen van ING en andere verzekeraars met elkaar vergelijken. Op die manier weet je zeker dat de dekking voldoet aan waar je naar op zoek bent. Vervolgens is het de moeite waard om de premies te vergelijken, zodat je niet te veel betaalt.

Een autoverzekering bij ING bestaat uit een basisdekking, met eventuele aanvullende modules. Voor de basis heb je de keuze uit 3 varianten:

 • WA-autoverzekering
  De goedkoopste autoverzekering van ING, waarmee je gedekt bent volgens de wettelijk verplichte dekking. Je krijgt schade aan anderen en aan andere voertuigen vergoed. Je betaalt zelf de kosten voor schade aan jouw eigen auto.
 • WA Extra-autoverzekering
  Zoek je naar meer dekking, bijvoorbeeld voor schade aan jouw auto door brand, diefstal, storm- en ruitschade? Dan is de WA Extra-dekking beter geschikt. Bovendien zijn jouw accessoires tot €2.500 meeverzekerd, om je ook daar geen zorgen over te maken.
 • WA Casco-autoverzekering
  Zoek je de meest uitgebreide autoverzekering van ING? Je dekt daarmee ook schade die je zelf aan je eigen auto veroorzaakt of bij Totaal verlies. Bovendien kun je rekenen op uitgebreide hulpverlening, inclusief vervangend vervoer als je langs de weg komt te staan.

Voordelen bij ING

Benieuwd naar de specifieke voordelen van de autoverzekering bij ING? Je kunt er rekenen op een grote en ervaren verzekeraar en financiële speler. Je weet daardoor dat de zaken goed geregeld zijn en je kunt er vertrouwen op een goede klantenservice. Niet onbelangrijk natuurlijk, omdat je daarmee zeker weet dat je er niet alleen voor staat op het moment dat er wat aan de hand is.

Daarnaast staat ING bekend om de innovatie en vooruitstrevendheid als het gaat om slimme toepassingen. Je kunt schades melden via een app en daar ook allerlei handige informatie vinden. Op die manier heb je de juiste gegevens op je smartphone altijd bij de hand, waarmee ING erin slaagt om via de digitale snelweg een belangrijke mate van service aan te bieden.

ING verzekeringen: voor de auto en meer

Ben je naast de autoverzekering van ING benieuwd naar de andere polissen die je er af kunt sluiten? Je kunt er bijvoorbeeld ook kiezen voor een woonverzekering, een reisverzekering of een caravanverzekering. En gebruik je meerdere van de bank- en hypotheekproducten naast de verzekeringen? Soms zijn er interessante kortingen beschikbaar. In andere gevallen profiteer je van het feit dat je alle diensten netjes onder één dak hebt zitten.

Wij helpen je graag de verzekeringen van ING te vergelijken met die van de andere aanbieders die er beschikbaar zijn. Ontdek op die manier waar je voor een scherpe premie kunt rekenen op de dekking waar jij naar op zoek bent. De makkelijkste methode om een goede keuze te maken voor jouw auto. Voor een splinternieuwe auto die je zo goed mogelijk wilt verzekeren en op het moment dat je een voordelige polis zoekt voor een ouder model.

Goedkope ING autoverzekering bij Autoverzekeraar.nl

Zoek je een goedkope ING autoverzekering of wil je de premie per maand vergelijken met die van andere verzekeraars? Dat maken we je online graag makkelijk, door binnen een paar minuten een berekening uit te voeren. Dat kan gewoon online, aan de hand van een paar vragen over jou en over de auto die je graag wilt verzekeren. Aan de hand daarvan krijg je het volledige overzicht van de mogelijkheden voor een autoverzekering.

Je hebt de kans om via onze website een autoverzekering bij ING af te sluiten, net als bij de andere verzekeraars. Zorg er daarmee voor dat je het complete overzicht hebt, zowel voor een nieuwe auto als voor een model waarvoor je al een verzekering hebt lopen. Is dat nog steeds de juiste keuze, of kan het wellicht goedkoper en met een betere dekking? Door dit in ieder geval één keer per jaar te controleren weet je zeker dat je nooit meer te veel betaalt.

Meer weten over de ING autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% No claim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • ing autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23