Interpolis autoverzekering

Vergelijk nu je interpolis autoverzekering via Autoverzekeraar.nl

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Interpolis autoverzekering

Een Interpolis autoverzekering afsluiten of die vergelijken met wat er nog meer beschikbaar is? Het kan eenvoudig online via Autoverzekeraar. We presenteren je het volledige overzicht, zodat je een 100% onafhankelijke vergelijking kunt maken.

De makkelijkste manier om de premie bij Interpolis te vergelijken met die van de andere verzekeraars. En let goed op de dekkingen die er worden aangeboden, om de beste keuze te maken voor jouw auto.

Ontdek de voordelen van de autoverzekering van Interpolis, waar je natuurlijk kunt vertrouwen op een glashelder aanbod. Je sluit de verzekering eenvoudig online af, waarvoor de verzekeraar samenwerkt met de Rabobank autoverzekering. Wij laten je in onze berekening en vergelijking zien welke premie je betaalt, zodat jij een beter beeld krijgt van de beste keuze voor jouw auto.

Wil je er bijvoorbeeld voor zorgen dat er zoveel mogelijk gedekt is? Of juist een zo laag mogelijke premie betalen? Wij helpen je de beste keuze te maken.Glasheldere autoverzekering

Interpolis noemt zichzelf glashelder, en bewijst dat met een aantal belangrijke eigenschappen. De verzekeraar legt je bijvoorbeeld graag uit dat er sprake is van zowel een wettelijk verplichte dekking als een optionele uitbreiding. Iedereen in Nederland moet minimaal de WA autoverzekering afsluiten. Daarmee voorkomen we samen dat het slachtoffer van een aanrijding of een ongeval de kosten niet vergoed kan krijgen, als de ander daar het geld niet voor heeft.

Interpolis legt rondom haar verzekeringen graag uit wat ze inhouden en waarom ze belangrijk zijn. Dat draagt bij aan het glasheldere karakter waar het bedrijf voor wil zorgen. Dat geldt voor de autoverzekering en hoe die in elkaar zit, maar ook voor de manier waarop de verzekeraar werkt. Krijg je bijvoorbeeld te maken met schade en besluit je die door een aangesloten herstelbedrijf te laten herstellen? Het is dan niet nodig om de kosten voor te schieten. In plaats daarvan kan de garage gewoon contact opnemen met Interpolis, om de kosten te laten vergoeden. Tenminste, als je gebruik maakt van een WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco dekking. Voor de WA-autoverzekering is dit niet van toepassing, omdat je dan altijd zelf de kosten voor het herstel van jouw auto betaalt.

Ten derde staat Interpolis inmiddels bekend om de AutoModus-app. Het is een applicatie om in de auto geen gebruik te maken van je smartphone of mobiele telefoon. De veiligheid neemt daarmee enorm toe. In ruil voor het gebruik van de app krijg je als verzekerde een jaar lang 10% korting op de premie. Het wordt op die manier een extra voordelige autoverzekering, zonder dat de dekking afneemt.

Voordelen bij Interpolis

De AutoModus-app met de korting die daarbij hoort is een van de voordelen van een Interpolis autoverzekering. Daarnaast kun je rekenen op:

 • €0 eigen risico bij schade en diefstal
  Bij Interpolis betaal je geen eigen risico op het moment dat je te maken krijgt met schade of met diefstal. Je hoeft niet eerst een deel van het bedrag zelf te betalen. In plaats daarvan zal de verzekeraar het volledige bedrag voor je vergoeden of aan je uitkeren als je dat al betaalde.
 • 24/7 hulp door de Interpolis-alarmcentrale
  Krijg je midden in de nacht te maken met pech of met schade? Zelfs op die momenten en ook in het buitenland of weekend kun je bellen naar de alarmcentrale. Op die manier is er altijd iemand van Interpolis beschikbaar om je te woord te staan als er iets met de auto aan de hand is.

Interpolis geldt als een van de grote verzekeraars. Je hebt er natuurlijk de keuze uit de WA-autoverzekering, uit een WA Beperkt Casco-Dekking of een WA Volledig Casco-dekking. Bovendien kun je daar een aantal aanvullende modules bij afsluiten. Het gaat dan bijvoorbeeld om een inzittendenverzekering, om een no-claimgarantie en om voertuighulp.

Je hebt daarmee de kans om jouw dekking samen te stellen op de manier zoals je de auto het liefst wilt verzekeren. Vind je het belangrijk om goed geholpen te worden als er iets aan de hand is? Of wil je er juist voor zorgen dat je een zo laag mogelijke premie betaalt? Jij bepaalt, door de autoverzekering helemaal naar je wens samen te stellen.

Interpolis verzekeringen: voor de auto en meer

Je kunt je bij Interpolis goed verzekeren met de auto. Daarnaast heb je de keuze uit een aantal interessante andere verzekeringen. Zoek je bijvoorbeeld naar een rechtsbijstandsverzekering, een caravanverzekering of een ongevallenverzekering? In die gevallen kun je het pakket bij dezelfde verzekeraar compleet maken. Dat levert in sommige gevallen een interessante korting op, die kan oplopen tot 12%.

Daarnaast weet je met de verschillende verzekeringen van Interpolis zeker dat je alles onder één dak hebt. Dat voorkomt dat je bij de verkeerde verzekeraar aanklopt als er een keer wat aan de hand is. In plaats daarvan pakt de verzekeraar het voor je op, om het met een vergoeding voor je in orde te maken.

Goedkope Interpolis autoverzekering bij Autoverzekeraar.nl

Een goedkope autoverzekering van Interpolis afsluiten en benieuwd hoe je daarvoor de berekening maakt? Dat kan aan de hand van een paar eenvoudige gegevens over jou en over de auto die je graag wilt verzekeren. Autoverzekering berekenen van Interpolis en andere verzekeraars ?, zodat je binnen een paar minuten precies weet waar je de beste keuze maakt.

Ontdek of de verzekering van Interpolis voor jou een goed idee is en vergelijk de polis met die van andere verzekeraars. We maken het je bij Autoverzekeraar.nl graag makkelijk, met een 100% onafhankelijke vergelijking. Zet de verschillende mogelijkheden op een rij, om jouw nieuwe of bestaande auto op de beste en meest voordelige manier te verzekeren.

Meer weten over de Interpolis autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • interpolis autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23