Lancyr autoverzekering

Nooit teveel betalen voor je lancyr autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Lancyr autoverzekering

Op zoek naar een Lancyr autoverzekering ?

Vergelijk dan nu ruim 125 autoverzekeringen via de Autoverzekeraar met onze softwarevergelijkingstool van 2017. U Ontvangt altijd extra internet korting op uw premie ( deze is al in de premie verrekend ).

Bespaar nu honderden euro’s per jaar!
U Vindt bij ons gegarandeerd de beste en voordeligste autoverzekering van Nederland. U kunt vergelijken op premie, kwaliteit, dekking en voorwaarden bij de Autoverzekeraar.nl

Lage premies

In de afgelopen jaren is de concurrentie tussen verzekeraars enorm toegenomen. Daardoor zijn de premies voor nieuwe autoverzekeringen sterk gedaald.

Het kan voor u interessant zijn om over te stappen naar een andere verzekeraar. Wij zijn u daarbij graag van dienst.

Op basis van wat u belangrijk vindt, vergelijken wij de producten, voorwaarden en kwaliteit van dienstverlening van verschillende verzekeraars.

Lancyr

Lancyr is opgericht in 1999. Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten.

Lancyr is geen verzekeraar, maar een tussenpersoon.

De activiteiten van Lancyr Groep BV vinden (onder andere) plaats in de branche: Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d.

Deze branche heeft als hoofdcategorie: ‘Financiële instellingen’ en is in dit geval verder onderverdeeld bij: ‘Overige financiële dienstverlening’, subcategorie ‘Financiële bemiddeling, advisering e.d. (niet voor verzekeringen en pensioenfondsen)’.

Quintus Finance
FDC/Lancyr Groep BV is een dochter van Quintus Finance. Dit bedrijf is gevestigd aan de Saal van Zwanenbergweg 21 in Tilburg (gemeente Tilburg).

Naast FDC/Lancyr Groep BV heeft Quintus Finance nog vier andere bij de Kamer van Koophandel geregistreerde dochterondernemingen in Nederland.

  • AFM vergunningsnummer is: 12014012
  • Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) vergunningsnummer: 300.009637.

Behoud schadevrije jaren

Bij het veranderen van een Lancyr autoverzekering behoudt u beginsel uw schadevrije jaren. Vraag bij het beëindigen van uw Lancyr autoverzekering het opgebouwde aantal schadevrije jaren op en geef dit op bij Autoverzekeraar.nl

Overigens hebben verzekeraars een centraal administratiesysteem ( Roydata ) waarin ze het door u opgebouwde aantal schadevrije jaren vermelden.
Wij kunnen dit systeem inzien en zo uw schadevrije jaren controleren.

Er is een aantal aandachtspunten.
Schadevrije jaren worden alleen opgebouwd als de autoverzekering op uw naam staat. Verder gelden schadevrije jaren per auto, hetgeen wil zeggen dat je de opgebouwde jaren alleen kan laten meetellen als je de verzekering op je oude auto hebt beëindigd.

De allerbelangrijkste opmerking is dat uw schadevrije jaren maar een jaar geldig zijn, daarna zijn deze vervallen (!).

Soms loont het dus de moeite om binnen 12 maanden een verzekering af te sluiten, ook al heeft u deze niet direct nodig, of uw auto op te schorten.

Waarom opschorten autoverzekering?

Het voordeel bij opschorten van je autoverzekering is dat je schadevrije jaren langer geldig blijven. Bij het opzeggen van je Lancyr autoverzekeringautoverzekering blijven je schadevrije jaren slechts één jaar geldig.

Maar kies je voor opschorten, dan blijven de schadevrije jaren drie jaar lang geldig. Wanneer je een nieuwe auto hebt gekocht en dus binnen drie jaar een nieuwe auto koopt, heb je nog steeds dezelfde hoeveelheid schadevrije jaren.

Een schorsing duurt maximaal 1 jaar en geldt vanaf de datum dat u de schorsing aanmeldt tot en met dezelfde datum een jaar later.

Bijvoorbeeld van 10 december 2017 tot en met 10 december 2018. Na 1 jaar loopt de schorsing automatisch af.

Dit is niet het geval bij de Interpolis autoverzekering , de asr autoverzekering en bij voogd autoverzekering

Bepaal uw eigen risico

Het eigen risico bij uw autoverzekering is het gedeelte van de schade dat u zelf betaalt.

Bij de meeste autoverzekeraars ligt dit standaard tussen de € 130,- en € 150,-. Bent u bereid een hoger eigen risico te accepteren, dan krijgt u korting op uw premie.

Wilt u een lager eigen risico, dan geldt een toeslag op uw premie. Bij de meeste autoverzekeringen geldt het eigen risico op iedere schadegebeurtenis. Voor schades die vallen onder de WA-dekking geldt meestal geen eigen risico.

Let bij het afsluiten van uw autoverzekering goed op de verschillen in hoogte van het eigen risico.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23