london autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je london autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


London autoverzekering

London Verzekeringen is een specialist in particuliere schadeverzekeringen. Behalve woonhuis- en ongevallenverzekeringen was je tot voor een tijd geleden ook voor een autoverzekering bij London aan het juiste adres. Dit kon uitsluitend via tussenpersonen of gevolmachtigden. Het in Amsterdam gevestigde London Verzekeringen is echter opgegaan in de Allianz Groep, wat een van de grootste verzekeringsmaatschappijen van het land is. Vanwege deze overname is het niet meer mogelijk om een London autoverzekering met andere aanbieders te vergelijken. Met Allianz kan dit natuurlijk wel.

Van een London autoverzekering naar Allianz

Veel mensen sloten meerdere verzekeringen bij deze maatschappij af. Had je bij London een goedkope autoverzekering, dan kreeg je flinke korting op je premie wanneer je ook andere verzekeringen bij deze verzekeraar had afgesloot. Er gold dan een zogeheten pakketpolis. Sinds de London autoverzekering is gestopt, is deze -net als de andere verzekeringen- ondergebracht bij Allianz Benelux. Was jij een bestaande klant met een London autoverzekering? Dan ben ook jij overgebracht naar de Allianz autoverzekering. Communicatie, bijvoorbeeld in het geval van schade, vindt nu met deze maatschappij plaats.

Verzekeringsmogelijkheden bij een London autoverzekering

De London autoverzekering bood dezelfde mogelijkheden als alle andere verzekeraars. Als autobezitter was het mogelijk de wettelijk verplichte WA-verzekering, een WA beperkt casco of een allrisk verzekering af te sluiten. In dit laatste geval krijg je de meeste schade vergoed, onafhankelijk van de schuldvraag. Ook kon je je basisverzekering met diverse aanvullende verzekeringen, zoals de pechhulp en de rechtsbijstand, uitbreiden. Ook een schadeverzekering voor inzittenden en een ongevallenverzekering voor inzittenden behoorden tot de mogelijkheden. Zo ga je maximaal verzekerd de weg op.

De kenmerken van een Allianz verzekering

De London autoverzekering is sinds een tijd overgenomen door Allianz. Benieuwd of deze verzekeraar heeft waar jij naar op zoek bent? Allianz is een grote verzekeraar met een voor veel autobezitters aantal belangrijke pluspunten. Zo geldt er geen eigen risico en kun je gebruikmaken van de 24/7 hulp service. Heb je schade en staat je auto in de garage? Dan kun je altijd rekenen op vervangend vervoer. Ook biedt Allianz een breed aanbod aan aanvullende dekkingen.

Denk bijvoorbeeld aan de nieuwwaarderegeling, die ervoor zorgt dat je bij diefstal of totaalverlies tot drie jaar na aankoop van je nieuwe auto weer een gelijkwaardige wagen kunt kopen. Ook kun je kiezen voor de verlengde aanschafwaarde. Dit houdt in dat Allianz je bij diefstal of totaalverlies de aanschafwaarde wederom tot drie jaar terugbetaalt. Heb je dus net geïnvesteerd in een nieuwe auto? Dan kun je met deze aanvullende verzekering met een gerust hart de weg op.

Vind jouw verzekeraar met de vergelijkingstool van Autoverzekeraar.nl

Benieuwd of Allianz voor jou de beste keuze is? Daar kom je met behulp van onze online vergelijkingstool achter. Wij vergelijken vrijwel alle autoverzekeringen die je binnen Nederland kunt afsluiten. Autoverzekeraar.nl stelt voor jou een lijstje samen met de verzekeraars die de op basis van jouw ingevulde gegevens voordeligste premies hebben. Door goed te vergelijken, kun je van flinke voordelen profiteren. Ontdek welke verzekeraar in plaats van London verzekering de beste voor jou is en kun je direct online je autoverzekering afsluiten!


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • london autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23