noordhollandsche autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je noordhollandsche autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


noordhollandsche autoverzekering

Wilt u een noordhollandsche autoverzekering afsluiten, dan staat u voor verschillende keuzes. Wat voor dekking is voor uw auto verstandig, hoeveel eigen risico wilt u, neemt u wel of geen aanvullende verzekeringen? Maar Vergelijk dan nu eerst ruim 125 autoverzekeringen via de Autoverzekeraar met onze softwarevergelijkingstool. U Ontvangt nu extra internet korting op uw premie ( deze is al in de premie verrekend ).

Bespaar nu op uw autoverzekering!

U Vindt bij ons uiteraard de beste en voordeligste autoverzekering van Nederland. U vergelijkt op kwaliteit, dekking premie en voorwaarden bij de Autoverzekeraar.nl

Lage premies bij de Autoverzekeraar

De concurrentie tussen autoverzekeraars is enorm toegenomen. Daardoor zijn de premies voor nieuwe autoverzekeringen sterk gedaald. Het kan voor u interessant zijn om over te stappen naar een andere autoverzekeraar. Zoals ing autoverzekering of de achmea autoverzekering. Wij zijn u daarbij graag van dienst. Wij vergelijken de verzekeringen, voorwaarden en kwaliteit van verschillende autoverzekeraars.

Gratis verhaal rechtsbijstand

De verhaal rechtsbijstandverzekering van de Autoverzekeraar is gratis en biedt hulp bij het verhalen van schade die u kunt oplopen met uw auto in het verkeer. Dat is pas service !

noordhollandsche van 1816

Noordhollandsche van 1816 Verzekeringen is sinds 1816 gevestigd in het Westfriese Oudkarspel en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een middelgrote schade- en levensverzekeraar die uitsluitend samenwerkt met professionele verzekeringsadviseur. De naamloze vennootschap N.V. Noordhollandsche van 1816, Schadeverzekeringsmaatschappij is actief in de branche Schadeverzekeringen (geen herverzekering). Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 37031209 en is gelegen in Oudkarspel in de gemeente Langedijk. Bij N.V. Noordhollandsche van 1816, Schadeverzekeringsmaatschappij zijn tussen de 101 en 200 personen werkzaam.

Opzeggen van uw huidige autoverzekering

Heeft u een autoverzekering langer dan één jaar geleden afgesloten, dan kunt u die polis per direct opzeggen. Bij sommige verzekeraars kunt u dagelijks opzeggen. Bij de meeste verzekeraars moet u echter rekening houden met een opzegtermijn van één maand. Zie ook de asr autoverzekering en de Interpolis autoverzekering Heeft u een autoverzekering korter dan één jaar geleden afgesloten, dan moet u de contracttermijn van 12 maanden volbrengen. De einddatum van uw verzekering kunt u vinden in uw verzekeringspapieren. Let daar dus goed op, alvorens u bij ons een nieuwe autoverzekering afsluit.

Wa dekking

De WA is een wettelijk verplichte dekking en geldt binnen Europa, de Azoren, Madeira en de Canarische eilanden en in de Aziatische en Afrikaanse landen die grenzen aan de Middellandse Zee. Deze dekking keert bij een ongeval de schade uit aan de tegenpartij, wanneer u volgens de wet aansprakelijk bent. Dit kan zijn:

 • Schade aan personen en zaken veroorzaakt met of door het motorrijtuig.
 • Schade door lading vervoerd door een personenauto of aanhanger
 • Schade aan kleding en handbagage van passagiers
 • Schade aan een ander eigen motorrijtuig (sister car clausule)
 • Kosten van reiniging en/of herstel van de bekleding van de eigen auto als gevolg van kosteloos vervoer van gewonde personen.
 • Schade door passagiers die zich in de personenauto bevinden of daar in- of uitstappen.

Beperkt casco-dekking

De Beperkt casco-dekking wordt bovenop de WA dekking gesloten. De dekking richt zich op schade aan of verlies van de auto veroorzaakt door o.a.:

 • Brand, ontploffing, zelfontbranding, kortsluiting, blikseminslag (poging tot) diefstal, braak, joyriding, verduistering, oplichting, vermissing.
 • Uitsluitend breuk van ruiten en de schade die is ontstaan door scherven van de ruit.
 • Storm (minstens windkracht 7), of ten gevolge van die storm vallende voorwerpen, hagel, andere natuurrampen zoals overstroming, vloedgolf, lawine, aardbeving, vulkanische uitbarsting, vallend gesteente van een berg of natuurlijke helling, instorting en aardverschuiving.
 • Luchtverkeer
 • Relletjes (hieronder verstaan we niet kwaadwillige beschadiging)
 • Van buiten komend onheil tijdens transport. De schade door takelen of slepen en schrammen of krassen wordt niet gedekt.
 • Botsing met vogels en loslopende dieren wordt de schade alleen aan de auto gedekt.
 • Bevriezing die het gevolg is van één van de bovenvermelde gebeurtenissen.

Volledig Casco dekking (allrisk)

De Volledig Casco dekking (allrisk) wordt bovenop de WA dekking gesloten. De dekking richt zich op schade aan de auto veroorzaakt door beperkt casco genoemde gebeurtenissen en:

 • Kwaadwillige beschadiging.
 • Het laden aan en van boord van een binnenvaartschip. De schade door takelen of slepen en schrammen of krassen wordt niet gedekt.
 • Botsen, stoten, omslaan, slippen, te water of van de weg raken.
 • Ieder ander onverwacht van buiten komend onheil.
 • Schade aan de motor en/of aandrijving die voortvloeit uit eigen gebrek. Let wel op de voorwaarden waaraan moet voldaan. Er is dekking voor: aandrijving, elektrische installatie motor en transmissie.

Schadeverzekering voor Inzittenden

Deze polis dekt de financiële consequenties van een ongeval voor de verzekeringnemer en voor de inzittenden tot €455.000 of tot noordhollandsche autoverzekering€910.000.De Schadeverzekering voor Inzittenden geldt alleen wanneer in eigen of een vervangende auto wordt gereden. Ook is de schade gedekt die ontstaat bij het in- of uitstappen, noodreparaties verrichten, hulp verlenen bij een ongeval, tanken en bij het schoonmaken van de ruiten. De schade kan een arbeidsongeschiktheidsuitkering, een bedrag voor overlijden en een vergoeding van beschadigde persoonlijke bezittingen zijn. Voor de uitkering is de schuldvraag niet van belang. Voor ruim drie Euro extra premie adviseren wij deze zeer scherp geprijsde schade inzittendenverzekering bij de autoverzekering af te sluiten.

Ongevallenverzekering voor Inzittenden

Het ergste wat kan gebeuren bij een auto-ongeval is overlijden of blijvende invaliditeit. Mocht dit de verzekeringnemer of de inzittenden overkomen, dan keert deze verzekering eenmalig een bedrag uit. De hoogte van de uitkering van de ongevallen inzittendenverzekering bepaald uzelf bij het afsluiten van de autoverzekering. Het bedrag dat de ongevallen inzittendenverzekering uitkeert staat los van de werkelijke schade. Raakt de inzittende volledig invalide? Dan krijgt hij of zij honderd procent van het vooraf afgesproken bedrag. Bij gedeeltelijke invaliditeit keert de autoverzekering een percentage uit. Dit percentage lees je in de polis. Bij overlijden wordt het in de polis opgenomen bedrag uitgekeerd.

Rechtsbijstand

Hierbij kan de verzekeringnemer rekenen op goede juridische bijstand bij alles wat te maken heeft met het kopen, bezitten en onderhouden van de auto. Autoverzekeraar schiet een eventuele waarborgsom voor. De verzekeringnemer en de gezinsleden genieten alleen dekking als inzittenden van het verzekerde voertuig. U bent bijvoorbeeld verzekerd voor rechtshulp:

 • als u schade aan uw voertuig of verwondingen op iemand anders wilt verhalen;
 • als uw voertuig, kentekenbewijs of rijbewijs in beslag is genomen;
 • als u voor de rechter moet verschijnen vanwege een verkeersovertreding of verkeersmisdrijf;
 • als u een conflict heeft over het kopen of verkopen van uw voertuig;
 • als u een conflict heeft over onderhoud of reparatie van uw auto, motor of oldtimer.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23