Ohra autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je ohra autoverzekering via Autoverzekeraar.nl

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Ohra autoverzekering

Online een OHRA autoverzekering afsluiten of die vergelijken met de andere verzekeraars? We maken het je bij Autoverzekeraar.nl graag gemakkelijk, door alle informatie overzichtelijk op een rij te zetten. Ontdek hoe je een verzekering kiest die bij je past, benut de voordelen bij OHRA en gebruik onze berekentool om er binnen een paar minuten achter te komen hoeveel premie je betaalt.

We begrijpen dat jij jouw auto zo goed mogelijk wilt verzekeren. Dat vraagt om een goede dekking, voor een zo laag mogelijke premie. Je betaalt natuurlijk liever niet te veel, maar wilt er ook op kunnen vertrouwen dat je hulp krijgt als dat nodig is. En een vergoeding van de schade, op het moment dat je die laat herstellen.

Wij helpen je de ideale autoverzekering bij OHRA te vinden, of om die te vergelijken met die van de andere verzekeraars. Voor jouw nieuwe auto of voor het model dat je al langere tijd rijdt, maar waarvan je de verzekering weer eens tegen het licht wilt houden. Waar het je ook om gaat, wij zorgen ervoor dat je online een goede vergelijking kunt maken.Autoverzekering op maat

Zoek je een autoverzekering van OHRA op maat? Je hebt er, net als bij andere verzekeraars, de keuze uit drie mogelijkheden: WA-autoverzekering, WA Plus (Beperkt Casco) dekking en All Risk (Volledig Casco) dekking.

Vind je het belangrijk dat je direct hulp krijgt in het buitenland en dat je ook schade aan je eigen auto kunt laten vergoeden? Dan is de All Risk dekking voor jou het best geschikt. Deze verzekering past goed bij nieuwe auto’s, tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar. De kosten bij schade kunnen flink oplopen, dus het is de moeite waard om daarvoor een uitgebreide verzekering af te sluiten.

Wil je jouw auto goed verzekeren, maar niet (meer) voor schade die je zelf veroorzaakt? Auto’s met een leeftijd van 5 tot 10 jaar zijn veelal het best af met een WA Plus-dekking. Je bent dan nog wel verzekerd tegen ruitschade, inbraak, diefstal en bijvoorbeeld joyriding. Bovendien kun je rekenen op dekking voor brand, storm en andere schade door invloed van de natuur.

Gaat het je om de goedkoopste OHRA autoverzekering? Dan is een WA-dekking de beste keuze. Je bent daarmee verzekerd voor schade aan spullen van anderen en aan anderen zelf. Houd er rekening mee dat de schade aan jouw eigen auto nooit gedekt is, onafhankelijk van of je die zelf veroorzaakt, dat het komt door de natuur of bijvoorbeeld door brand, inbraak of joyriding.

Voordelen bij OHRA

Benieuwd naar de voordelen van een autoverzekering bij OHRA? Je profiteert bijvoorbeeld van:

 • Dag en nacht hulp bij schade
  Krijg je te maken met een aanrijding en is er schade? Heel vervelend, vooral omdat het nooit op een goed moment komt. Bij OHRA kun je altijd rekenen op hulp, ook ’s avonds en het in het weekend. En sterker nog, zelfs midden in de nacht staat er iemand voor je klaar om het zo goed mogelijk op te lossen en je weer op weg te helpen.
 • Tot 82% no-claimkorting
  Met de OHRA autoverzekering kun je tot 82% no-claimkorting opbouwen. Dat is de korting die je krijgt als je een jaar schadevrij rijdt. Naarmate je langer zonder schade rijdt krijg je steeds meer korting en wordt de polis goedkoper.Bij deze verzekeraar geldt dit ook voor de tweede auto, zodat je ook die voordelig kunt verzekeren.
 • Schade melden via de app

  Heb je schade? Er komt waarschijnlijk van alles op je af, dus het Europees Schadeformulier kan dan best een uitdaging zijn. Je kunt jouw schade gewoon melden met de OHRA-app, waar bovendien handige tips in staan om alles goed in te vullen en geen belangrijke zaken over het hoofd te zien.

OHRA verzekeringen: voor de auto en meer

De OHRA verzekeringen zijn er voor de auto, net als op het gebied van wonen, huisdieren en bijvoorbeeld reizen. En gaat het je om de inboedel, om de zorg, opstal of aansprakelijkheid? Het zijn slechts een paar voorbeelden van de zaken die je er kunt verzekeren.

OHRA is een grote verzekeraar, waar je goed terecht kunt voor zowel de auto als voor tal van andere zaken. Je hebt er de keuze om allerlei verzekeringen met elkaar te combineren. Op die manier zitten ze netjes onder één dak en heb jij het volledige overzicht. Dat voorkomt onduidelijkheid als er een keer wat aan de hand is, waardoor het de moeite waard is om meerdere verzekeringen bij één verzekeraar zoals OHRA onder te brengen.

Goedkope OHRA autoverzekering bij Autoverzekeraar.nl

Vind je het vooral belangrijk om jouw autoverzekering goedkoop af te sluiten? Bij OHRA profiteer je van 3 belangrijke voordelen:

 • No-claimkorting
  Rijd je zonder schade? Ieder jaar dat je geen schade claimt telt mee voor jouw no-claimkorting, waarmee je tot 82% korting op de nominale premie krijgt.
 • Gezinsautoregeling
  Heb je een tweede auto of een motor? Profiteer van dezelfde no-claimkorting als voor de eerste auto, om ze beiden voordelig te verzekeren.
 • Collectieve korting
  Via je werkgever een collectieve OHRA autoverzekering afsluiten? Dat kan behoorlijk goedkoper zijn, om maximaal te besparen.

En ben je vooral benieuwd naar de verschillen tussen de verzekering van OHRA en die van andere verzekeraars? Je kunt online jouw autoverzekering berekenen, gewoon met onze handige tool. Ontdek op die manier welke verzekeraar de goedkoopste is en waar jij de beste polis kunt afsluiten. We zijn jouw 100% onafhankelijke vergelijker, om de beste keuze te vinden voor jouw nieuwe of bestaande auto. Houd jouw autoverzekering regelmatig tegen het licht, waarmee je voorkomt dat je onnodig te veel betaalt.

Meer weten over de OHRA autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • ohra autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23