Polis direct autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je
polis direct autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Polis Direct autoverzekering

Polis Direct autoverzekering afsluiten? Dat is als nieuwe klant helaas niet meer mogelijk, omdat de moedermaatschappij het merk heeft gestopt.

Ben je al klant bij Polis Direct? Dan verandert er voor jou natuurlijk niets. Je kunt gewoon gebruik blijven maken van de dekking, natuurlijk met de voordelen zoals je daarvoor hebt gekozen. Wat dat betreft is er niets aan de hand en hoef je (nog) niet over te stappen, behalve als je bij ons op de site een beter alternatief vindt natuurlijk.

Wil je graag gebruik maken van de autoverzekering zoals Polis Direct die aanbood? Het moederbedrijf BOVEMIJ biedt je nu de BOVAG autoverzekering aan. Het is volgens het bedrijf het beste alternatief, waarmee je profiteert van een aantal van dezelfde voordelen.

Voordelen bij Polis Direct

Het grootste voordeel van de Polis Direct autoverzekering was de beloning voor ‘goed rijden’. Het was een initiatief om iedereen die goed (of zelfs beter) rijdt daarvoor te belonen met een scherpe premie. De verzekeraar creëerde een wereld om iedereen beter te laten rijden, waarin dat voordeel oplevert en daardoor de moeite waard is.

Via o.a. de wa autoverzekering van Polis Direct kon je rekenen op een aantal aantrekkelijke extra’s. Je kunt denken aan winterbanden, brillen of een slipcursus, bovenop een blijvend scherpe premie. Daarnaast waren er coaches beschikbaar voor hulp en kennis, om nog beter te leren rijden. En ging het toch een keer mis? Dan was er natuurlijk meteen hulp beschikbaar, om de problemen weer op te kunnen lossen.

Tips

Polis Direct gaf voor de autoverzekering een aantal tips mee om meteen beter te rijden:

 • Vertrek op tijd
  De beste manier om beter en veiliger te rijden? Vertrek op tijd, om te voorkomen dat je haast ervaart. Het is de makkelijkste methode om onveilige situaties te voorkomen, omdat die vaak ontstaan op het moment dat je het gevoel hebt wat tijd te moeten winnen.
 • Terug naar rechts
  De linkerbaan is bedoeld om in te halen, in plaats van daar lang te blijven hangen. Ga weer netjes terug naar rechts, al is het natuurlijk niet nodig om anderen rechts in te halen. Rijd met de stroom mee en voorkom dat je de auto bent die op de linkerbaan zorgt voor frustraties bij anderen.
 • Wees duidelijk
  Probeer altijd zo duidelijk mogelijk aan te geven wat je van plan bent. Geef richting aan en zorg ervoor dat je duidelijke keuzes maakt. Probeer niet te veel te twijfelen, zodat anderen makkelijker in kunnen spelen op het gedrag dat jij in de auto vertoont.
 • Let op de weg
  Het is natuurlijk heerlijk om op zondag of aan het eind van een andere dag nog even ontspannen de weg op te gaan. Wil je een goed gesprek voeren met de ander? Doe dat liever op de plaats van bestemming, zodat je onderweg goed op de weg kunt letten.
 • Vriendelijk gebaar
  Voorkom agressie, bijvoorbeeld door eens een vriendelijk gebaar te maken naar anderen. Doe dat als er iemand wil oversteken of in de file, met een complimentje voor die mooie auto (of bestuurder) voor je.

BOVAG als alternatief

Het is helaas niet meer mogelijk om de Polis Direct autoverzekering aan te vragen, omdat die niet meer door BOVEMIJ wordt aangeboden. Het alternatief is de autoverzekering van BOVAG, waarmee je profiteert van:

 • Dagelijks opzegbaar
  Je bent volledig flexibel, omdat je de autoverzekering dagelijks kunt opzeggen. BOVAG is helemaal overtuigd van de eigen dekking, waardoor je daar niet langer aan wordt vastgehouden dan nodig.
 • Geen kleine lettertjes
  De premie is scherp en de voorwaarden zijn duidelijk: twee voordelen, die voorkomen dat de verzekeraar gebruik hoeft te maken van kleine lettertjes. In plaats daarvan weet je precies waar je aan toe bent, zonder listige tegenvallers.
 • Vervangend vervoer
  Heb je schade en staat de auto daarom even bij de garage? Je kunt gewoon gebruik maken van vervangend vervoer. Wel zo makkelijk, omdat dit voorkomt dat je tijdelijk even niet meer zo mobiel bent.
 • Herstel bij BOVAG
  Wil je de auto laten herstellen, nadat je te maken hebt gekregen met schade? Je kunt dan gebruik maken van een BOVAG-herstelbedrijf. Je weet op die manier zeker dat het professioneel gerepareerd wordt.
 • Aanschafwaardedekking
  Verzeker je een auto die je koopt voor €10.000? Dan ben je dankzij de aanschafwaardedekking ook gewoon voor dat bedrag verzekerd. Dus is de auto total loss of wordt die gestolen? Dan kun je natuurlijk een vergelijkbaar model terugkopen.

Waarom Autoverzekeraar.nl?

Heb je interesse in een BOVAG autoverzekering of een ander alternatief voor de dekking van Polis Direct? Bij Autoverzekeraar.nl zorgen we ervoor dat je daar op een fijne manier gebruik van kunt maken. Met een aantal extra’s, die we je aanbieden zonder dat je daar een hogere premie voor betaalt:

 • Gratis verhaalbijstand
  Je zit er natuurlijk niet op te wachten, maar soms moet je een schade claimen bij de tegenpartij. Dat kan juridisch lastig zijn en lang duren, dus daar kunnen we je goed bij helpen. Zo weet je zeker dat dit goed gebeurt en dat je er niet alleen voor staat.
 • Gratis polischeck
  Zeker weten dat jouw polis nog een goede keuze is? We controleren die van Polis Direct en van een eventuele andere verzekeraar die je kiest. Op die manier houden we in de gaten of je niet beter kunt overstappen.
 • Direct verzekerd: meteen wegrijden
  Je kunt helaas geen nieuwe klant meer worden bij Polis Direct. Maar vind je een andere goedkope autoverzekering bij Autoverzekeraar? We zorgen ervoor dat je meteen gebruik kunt maken van de voorlopige dekking.

Polis Direct autoverzekering afsluiten: snel geregeld

Je kunt helaas geen nieuwe Polis Direct autoverzekering meer afsluiten. In plaats daarvan kun je online de andere verzekeringen vergelijken, om na te gaan wat voor jou de beste keuze is. Zo zorg je er eenvoudig voor dat je een nieuwe dekking kiest, waarvoor je een scherpe premie betaalt en die goed bij je past.

Meer weten over de Polis Direct autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23