Polis direct autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je
polis direct autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Polis Direct autoverzekering

Op Autoverzekeraar.nl vindt je de goedkoopste autoverzekeringen. Wij bemiddelen voor een groot aantal verzekeringsmaatschappijen en kunnen u daardoor altijd een premie op maat aanbieden met daarbij uitstekende polisvoorwaarden. Het gaat tenslotte niet alleen om de hoogte van de premie maar ook om de polisvoorwaarden. Wij bieden de voordeligste autoverzekeringen van Nederland. Bespaar nu fors op je polis direct autoverzekering. Wij geven vanaf 1 januari 2017 tot 31 maart 2017 extra internet Korting van 10%! Wij kunnen je deze korting geven door onze gezamenlijke inkoop. De korting is al in de premie verrekend!

Polis Direct opzeggen

Polis Direct autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Polis Direct.

Polis direct

Polis Direct bestaat sinds 1995 en bemiddelt in particuliere verzekeringen. Met 120.000 verzekeringen zijn zij zelfs de vijfde, onafhankelijke particuliere verzekeringsbemiddelaar van Nederland. Polis Direct is een onderneming van de Bovémij Verzekeringsgroep (www.bovemijverzekeringsgroep.nl) die weer onderdeel is van de branchevereniging BOVAG. Bovemij werd ruim 50 jaar geleden door de leden van BOVAG opgericht als haar verzekeringsmaatschappij. Polis Direct is een verzekeringsbemiddelingsbedrijf en ontvangt voor haar werkzaamheden een beloning van de verzekeraar waar zij de verzekering onderbrengt. In die beloning zit ook een vergoeding voor de extra kosten die Polis Direct moet maken door de invoering van de Wet op het financieel toezicht (Wft). De beloning van de medewerkers bestaat voor het grootste deel uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij het bedrijf marktconform. Afhankelijk van de functie en de beoordeling kunnen medewerkers een variabele beloning ontvangen die maximaal 20% van hun totale inkomen uitmaakt.

Historie

Op 6 mei 1930 verzamelden zich veertig garagehouders in het Utrechtse café-restaurant Hoog-Brabant. Ze waren gekomen om te praten over hun gezamenlijke belangen. Die avond werd de Bond van garagehouders geboren, de BOVAG. Een jaar later had de jonge BOVAG al ongeveer 750 leden. Ook motorfietsbedrijven sloten zich al snel aan. En door de jaren heen breidde het BOVAG scala zich verder en verder uit met bedrijfswagenbedrijven, motorrevisiebedrijven, autoverhuurbedrijven, rijscholen, tankstations en autowas bedrijven, fiets- en bromfietsbedrijven en caravan- en aanhangwagenbedrijven. Toen richtte BOVAG een eigen verzekeringsmaatschappij op om aansprakelijkheid van bij BOVAG aangesloten ondernemers voor schade en diefstal aan vervoersmiddelen van hun klanten te verzekeren, de BOvag VErzekeringsMaatschappIJ (Bovemij).

groene kaart

Bij uw polis direct autoverzekering of motorverzekering krijg je een groene kaart. Dit kan een document of pasje zijn. Dit is het bewijs dat je verzekerd bent. Ook vindt je op de groene kaart het groene kaart nummer dat je bij schade moet invullen op het Europees schadeformulier. Soms krijg je de groene kaart per e-mail toegestuurd. Je kunt je groene kaart ook bekijken in je online polismap. Daar kun je hem Polis direct autoverzekeringook downloaden en printen. De groene kaart is een jaar geldig vanaf het moment dat je deze geprint hebt. Dit is een officiële groene kaart die op deze wijze ook in het buitenland wordt geaccepteerd. Vaak staat op de groene kaart ook praktische informatie over de hulpverlening waar je recht op hebt. Bijvoorbeeld welke telefoonnummers je kunt bellen in geval van een ongeval of diefstal. Op je groene kaart staat in welke landen je verzekering dekking geeft. Dit kan per verzekeraar verschillen. Wij adviseren je wel om de groene kaart mee te nemen als je in je auto rijdt. Zo heb je altijd je verzekeringsgegevens en de telefoonnummers van de hulpverlening bij de hand. Dit geldt natuurlijk ook voor andere personen die je auto gebruiken.

Dekkingen

Je hebt keuze uit:

  • Basis zekerheid (WA)
  • Extra zekerheid (Beperkt casco)
  • Volledige zekerheid (Volledig casco/allrisk)

Aanvullende dekkingen

Je kunt je polis direct autoverzekering uitbreiden met de volgende aanvullende verzekeringen:

Ongevallenverzekering voor inzittenden

Met een ongevallenverzekering voor inzittenden zijn alle inzittenden, inclusief de bestuurder, verzekerd voor een bepaald bedrag. Dit bedrag wordt tussen jou en Polis Direct vastgesteld tijdens het afsluiten van de ongevallenverzekering. Het wordt uitgekeerd bij blijvende invaliditeit of overlijden door een auto-ongeval. De ongevallen inzittendenverzekering (OIV) is een sommenverzekering. Deze verzekering keert een vast bedrag uit als jij of je passagiers overlijden of blijvend invalide raken bij een ongeval. Of jij of de tegenpartij aansprakelijk is voor het ongeval maakt daarbij niet uit. Daarom keert de OIV na een ongeval direct uit en hoef je niet eerst te wachten tot de schuldvraag is beantwoord, wat soms maanden duurt. Het bedrag dat de OIV uitkeert, verschilt per verzekeraar en varieert tussen de 10.000 en 20.000 euro bij overlijden. Bij blijvende invaliditeit ligt de uitkering tussen de 20.000 en 50.000 euro.

Verhaalrechtsbijstandverzekering

Met een verhaalrechtsbijstand kun je als eigenaar, bestuurder en passagier een beroep doen op rechtsbijstand. Je krijgt dan juridische bijstand als je met de auto bij een verkeersongeval betrokken bent en je je schade op een ander wenst te verhalen. Bij de Autoverzekeraar.nl is de verhaal rechtsbijstand overigens gratis

Schadeverzekering voor inzittenden

Een schadeverzekering voor inzittenden biedt een dekking voor geleden schade van alle inzittenden, inclusief de bestuurder, zoals schade aan personen en spullen. Je krijgt bij schade niet een vast bedrag uitgekeerd, maar de verzekering vergoedt de daadwerkelijk schade van jou en je inzittenden. De verzekeraar vergoedt zowel letselschade als materiële schade. Ook wordt schade vergoedt aan spullen die je met de auto vervoerde tijdens het ongeval. De dekking (het uit te keren bedrag) ligt hier een stuk hoger, namelijk rond de 1 miljoen euro. Naast letselschade wordt ook zaakschade vergoed. Ook bij de SVI speelt de schuldvraag geen rol.

Vervangend vervoer binnenland

Met de extra aanvullende dekking voor vervangend vervoer binnenland heb je recht op vervangend vervoer na een schade aan je auto in Nederland. Standaard heb je al recht op vervangend vervoer bij diefstal van je auto en bij schade in het buitenland. Met een Beperkt casco of All risk dekking profiteer je standaard van Vervangend vervoer in Nederland bij verzekerde schades. Als je deze service wilt uitbreiden naar Europa, dan sluit je de dekking Vervangend vervoer Europa af bij je Beperkt casco of All risk dekking. Zo ben je ook in het buitenland verzekerd van een vervangende auto als je auto door schade of diefstal niet meer te gebruiken is.

Pechhulp dekking

Pechhulp biedt dekking voor als je met pech langs de weg komt te staan. Is je auto meteen te maken? Dan doen wij dit op de plek waar je met pech staat. Je betaalt dan alleen voor de onderdelen die nodig zijn voor de reparatie. Is je auto niet meteen te maken? Dan brengen wij je auto naar een garage. We regelen ook een tijdelijke auto voor je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23