Proteq autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je proteq autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Een Proteq autoverzekering

Een Proteq autoverzekering is een verzekering die je afsluit bij een van oorsprong Nederlandse verzekeraar. Proteq werd aan het eind van de jaren tachtig opgericht en is in Amstelveen gevestigd. Naast autoverzekeringen ben je er ook aan het juiste adres voor onder andere reis- en uitvaartverzekeringen. Proteq staat erom bekend altijd met je mee te denken en een goede service te bieden. Een no-nonsense maatschappij die jou zo goed mogelijk van dienst wil zijn. Wij zetten wat feiten rondom deze jonge verzekeraar voor je op een rijtje.

De voordelen van Proteq

Heb je een goedkope autoverzekering van Proteq? Dan heb je bij het afsluiten daarvan uiteraard uit de drie basisvarianten kunnen kiezen: de WA-verzekering, de WA beperkt casco verzekering en de WA volledig casco oftewel allrisk verzekering. Bovendien profiteer je bij Proteq van verschillende voordelen. Heb je negen schadevrije jaren op je naam staan? Dan kan de korting op je verzekeringspremie oplopen tot maar liefst tachtig procent. Sowieso hanteert deze verzekeraar een aantrekkelijke premie, plus natuurlijk een goede service.

van Proteq naar NowGo

Was je al verzekerd bij Proteq? Dan weet je dat deze inmiddels is overgegaan naar NowGo. NowGo is een jong verzekeringsmerk dat beoogt verzekeren makkelijker, sneller en inzichtelijker te maken. De overgang van Proteq naar NowGo vond in mei 2018 plaats. Alle bestaande klanten werden met dezelfde premiehoogte en voorwaarden overgenomen zonder dat ze daar iets voor hoefden te doen. Na afloop van het contract konden daar wijzigingen in plaatsvinden. Na de overgang van Proteq naar NowGo heeft er in het recente verleden nog een verandering plaatsgevonden: NowGo is in OHRA overgegaan.

Alles makkelijk online regelen

NowGo is er om jou het leven makkelijker maken. Niet alleen doet de verzekeraar dat middels zijn scherpe premie en goede service, ook heeft de verzekeraar een online beveiligde omgeving gebouwd. Dit betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot jouw particuliere of zakelijke autoverzekering. Het enige wat je nodig hebt is internet. Wil je wijzigingen of een schade doorgeven? Dan kun je dit direct via internet doorgeven. Na het afsluiten van je verzekering maak je in slechts een paar eenvoudige stappen je eigen account aan.

Log je in op Mijn NowGo, dan heb je direct inzicht in je verzekeringspolis en kun je ook alle geldende voorwaarden nog eens bekijken. Ook als er iets wordt gewijzigd, vind je dit terug in deze beveiligde omgeving. Anderzijds kun je ook je eigen wijzigingen doorgeven. Ben je verhuisd of heb je een ander rekeningnummer? Binnen de kortste keren is de informatie bijgewerkt. Ook als er onverhoopt sprake is van schade, kun je dit via Mijn NowGo doorgeven. De voortgang van je schadeclaim kun je hier ook nauwlettend in de gaten houden.

NowGo is Ohra

Zoals net al even genoemd, is NowGo in het zeer recente verleden overgenomen. Sinds juli 2020 is kun je geen autoverzekering afsluiten bij NowGo. In plaats daarvan kun je terecht bij OHRA, dat onderdeel is van Nationale Nederlanden, de maatschappij waardoor NowGo werd overgenomen. Bij OHRA is het afsluiten van een verzekering net zo makkelijk als bij NowGo. Ook bij OHRA ben je in goede handen. De verzekeraar staat voor verzekeren zonder de beruchte Paarse Krokodil, oftewel onnodig gedoe dat jou als verzekeraar nergens mee van dienst is.

Wat als je een bestaande klant bij NowGo bent?

Ben je een bestaande klant bij NowGo, dan zul je hebben gemerkt dat je verzekering weliswaar door OHRA is overgenomen, maar dat deze nog tot het eind van het verzekeringsjaar loopt zoals je deze hebt afgesloten. Loopt het verzekeringsjaar eenmaal af, dan zal NowGo deze beëindigen en krijgt je van OHRA een voorstel voor een vergelijkbare verzekering. Hier hoef je natuurlijk niet op in te gaan, je bent nu eenmaal niet verplicht om bij OHRA te blijven.

Benieuwd naar de voorwaarden van OHRA?

Wil je je auto goed verzekeren, dan ben je ook bij OHRA aan het juiste adres. De verzekeraar hanteert betaalbare premies en heeft dezelfde no-nonsense mentaliteit als Proteq en GoNow. Bij OHRA kun je je verzekering helemaal zelf samenstellen. Bovendien profiteer je bij deze verzekeraar van diverse voordelen. Zo kun je dag en nacht rekenen op hulp bij schade, die overigens makkelijk te melden is via de app van OHRA. Ook kun je tot wel 82 procent no-claimkorting opbouwen, zelfs voor een eventuele tweede auto.

Keuze uit drie basisdekkingen

Ben je geïnteresseerd in een OHRA autoverzekering, dan heb je net zoals bij iedere andere verzekeraar de keuze uit een WA-verzekering, een WA plus verzekering en een Allrisk verzekering. De WA-verzekering is de wettelijk verplichte verzekering die dekking geeft voor schade die je aan anderen en hun eigendommen toebrengt. Kies je voor de WA Plus, dan is tevens schade aan je eigen auto door diverse zaken als inbraak, brand en storm gedekt. Met een Allrisk verzekering hoef je je helemaal nergens zorgen om te maken. Bij een eventuele is dan ook schade aan je eigen auto gedekt.

Aanvullende dekkingen bij OHRA

Ga je graag voor een stukje meer zekerheid? Dan is het verstandig aanvullende dekkingen te overwegen. Bij OHRA kun je je verzekering precies zo samenstellen zoals jij dat wilt. Wat aanvullende verzekeringen betreft, heb je de keuze uit een ongevallen inzittenden verzekering, een schade inzittenden verzekering, rechtsbijstand voor motorrijtuigen en pechhulp Nederland. Laat je goed informeren door wat de aanvullende verzekeringen inhouden en ga binnenkort vol vertrouwen de weg op!

Met behulp van Autoverzekeraar.nl op zoek naar een geschikte verzekeraar

Je kunt ook zelf op zoek gaan naar een nieuwe verzekeraar. Daarbij helpt Autoverzekeraar.nl je graag. Wij zetten de voor jou wat premie en voorwaarden betreft aantrekkelijkste verzekeraars overzichtelijk voor je op een rijtje. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is enkele gegevens in te vullen betreffende jezelf en de wagen waarin je rijdt. Zorg ervoor dat je alle gegevens correct invult, zodat we je van betrouwbare resultaten kunnen voorzien. Zorg er te allen tijde voor dat je nieuwe verzekering actief is vanaf het moment dat je oude komt te vervallen.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • Proteq autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23