Proteq autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je proteq autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Proteq autoverzekering

Bij Proteq heb je de keuze uit WA, WA+beperkt casco of WA+volledig casco autoverzekering. WA+volledig casco is de meest uitgebreide autoverzekering en wordt aanbevolen voor auto’s jonger dan 5 jaar. Proteq bestaat sinds 1988 en is vanaf 1992 een onderdeel van SNS Reaal. Binnen SNS Reaal is Proteq het bedrijf dat haar producten direct aan haar klanten aanbiedt.

Online vergelijken

Onze vergelijkingsmodule kan je helpen bij het vinden van de autoverzekering die het beste bij je past. Heb jij nu bijvoorbeeld een Proteq autoverzekering of heb je een dusdanige verzekering op het oog? Dan kan jezelf nu online een vergelijking maken via Autoverzekeraar.nl en er achter komen of er toch niet de goedkope autoverzekering voor je is. Internet heeft het leven er een stuk eenvoudiger op gemaakt. U kunt onder andere gemakkelijk en snel informatie vinden over alles wat er komt kijken bij het afsluiten van een autoverzekering. Vergelijk nu !

Let niet alleen op de prijs!

Maar kijk niet alleen naar de prijs! Vergelijk voordat u een autoverzekering uitkiest de premie en polisvoorwaarden van de verschillende autoverzekeringen waar uw interesse naar uitgaat goed door. U wilt uiteraard niet straks voor verrassingen komen te staan. Ga voor uzelf vooraf na welk soort autoverzekering het beste bij u past: een WA autoverzekering, een WA autoverzekering + beperkt casco of een WA autoverzekering + volledig casco. Al deze informatie krijgt u via de vergelijkingssoftware van de Autoverzekeraar.nl

Vergelijk meerdere autoverzekeraars

Autoverzekeringen moeten aan een aantal minimale eisen voldoen, maar daarbuiten is elke autoverzekeraar vrij om zijn eigen invulling aan de verzekering te geven. Een WA autoverzekering met beperkt casco of volledig casco kan bij de ene verzekeraar een bredere dekking bieden, dan bij de andere. Het is daarom altijd een goed idee om verschillende autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Vergelijk nu online uw autoverzekering!

Proteq Verzekeringen

Proteq is een Nederlandse verzekeraar die sinds 1988 een onderdeel is van SNS REAAL. Proteq autoverzekeringProteq is voortgekomen uit het Hooge Huys. Deze verzekeraar begon al vroeg met direct writing activiteiten. Dit werd een zodanig succes dat dit conflicteerde met de reeds bestaande loondienstorganisatie van Hooge Huys. Om deze reden werd direct writer Proteq opgericht. Na de overname van Hooge Huys door Reaal, kwam vakbond FNV met het verzoek om ledenverzekeringen. De vakbond was aandeelhouder in Reaal en vond bij Proteq een plek hiervoor. Toen de FNV verzekeren niet langer zag als kernactiviteit, is Proteq gestopt met FNV Ledenverzekeringen. De kernactiviteiten zijn het direct verzekeren van consumenten en verzorgen van verzekeringen voor klanten van andere bedrijven, zoals Vroom & Dreesmann en Kruidvat. Sinds 2004 worden voor zakelijke organisaties producten via het internet aangeboden. Ook is het bedrijf momenteel marktleider op het aanbieden van ziektekostenverzekeringen voor huisdieren via de tak “Dier en Zorg”. Sinds 2005 worden alle producten en diensten ook aangeboden via de bedrijfssite op internet. In 2003 neemt Proteq een 40% aandelenbelang in een nieuwe organisatie, die mensen gaat helpen bij Pechhulp, Route Mobiel en in juni 2006 worden alle aandelen overgenomen. Proteq was verder sponsor van een marathonschaatsploeg en van de Nederlandse Davis Cup-ploeg in het tennis. Bij marathonschaatsploeg reden onder meer Maarten Heideman, Peter Baars, Peter de Vries en Ruud Borst.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23