Rabobank autoverzekering

Rabobank autoverzekering berekenen en vergelijken? We zetten de voor- en nadelen voor je op een rij. Zodat je een goede keuze kunt maken uit de beschikbare dekkingen. Met eventuele aanvullende dekkingen, om je goed te verzekeren tegen eventuele schade.

Je profiteert met de Rabo autoverzekering van 5 belangrijke voordelen:

 • Geen eigen risico
  Kies je voor een Rabobank verzekering voor jouw auto? Er is geen sprake van een eigen risico bij schade of diefstal. Je hoeft niet eerst een deel van de kosten zelf te betalen, omdat de verzekeraar meteen uit zal keren.
 • Ruime aanschafwaarderegeling
  Wordt jouw auto gestolen of krijg je te maken met total loss? Dankzij de Rabobank autoverzekering krijg je (met de Beperkt Casco- of Allrisk-dekking) tot 3 jaar na aanschaf het hele aankoopbedrag terug, ook voor tweedehands auto’s.
  Let op: er geldt een maximale waarde van €50.000.
 • Korting op tweede autoverzekering
  Hebben jij en je partner allebei een auto of staan er gewoon twee voor de deur? Je krijgt dezelfde no-claimkorting voor de tweede auto als voor de eerste. Zodat je tot 75% korting krijgt op de nominale premie.
 • Vervangend vervoer bij schade
  Rabobank werkt samen met herstelbedrijven en allerlei merkdealers, ook bij jou in de buurt. Je krijgt vervangend vervoer tijdens een reparatie, zodat je gewoon kunt blijven rijden.
 • Zeer tevreden klanten: 8,4
  Klanten waarderen de Rabo autoverzekering gemiddeld met een 8,4. Naar eigen zeggen het belangrijkste cijfer voor de bank, om jou een goede polis aan te bieden.

Interpolis en Rabobank

We hebben het natuurlijk over de ‘Rabobank autoverzekering’ en de ‘Rabo’-polis. Eigenlijk gaat het om een verzekering van Interpolis. Dat is de verzekeraar van de bank, dus het gaat om twee bedrijven die bij elkaar horen.

Het is officieel een Interpolis autoverzekering, omdat de Rabobank de naam van de bank alleen gebruikt voor de bankproducten. Toch kun je de verzekering gebruiken naast jouw pakket om te bankieren en bijvoorbeeld een hypotheek. Wij gebruiken de termen door elkaar, omdat het ook via Interpolis uiteindelijk de Rabobank is die je de verzekering aanbiedt en die de dekkingen garandeert.

Rabo autoverzekering: 3 dekkingen

Wil je de Rabobank autoverzekering vergelijken? Je hebt er de keuze uit 3 dekkingen:

 • WA autoverzekering
  De standaard autoverzekering. Je bent gedekt voor schade aan anderen. Schade aan jouw eigen auto wordt niet gedekt.
 • WA + Beperkt Casco
  Een meer uitgebreide polis. Je bent gedekt voor schade aan anderen, net als voor diefstal, inbraak en storm. Ook ruitschade is gedekt. Schade aan je auto die je zelf toebrengt is niet gedekt.
 • WA + Volledig Casco
  De All risk autoverzekering. Je bent gedekt voor schade aan anderen, net als voor diefstal, inbraak, storm en bij ruitschade. En krijg je te maken met vandalisme of ontstaat er schade die je zelf veroorzaakt? Ook die schade wordt gedekt.

Aanvullende dekkingen

De Rabo autoverzekering kun je bovendien verder naar je wensen aanpassen, met de aanvullende dekkingen die er beschikbaar zijn. Het gaat bijvoorbeeld om een inzittendenverzekering. Je verzekert daarmee zowel jezelf als anderen die met je meerijden. Ze zijn verzekerd voor de werkelijk geleden schade door een ongeluk, waarbij het niet uitmaakt of jij of iemand anders de schuld heeft.

Verder kun je binnen de aanvullende dekkingen voor de Rabobank verzekering voor de auto gebruik maken van:

 • No-claimgarantie
  Na een schade voorkomen dat je meer premie gaat betalen? Je beschermt de no-claimkorting die je opbouwt, waardoor een eerste schade niet meteen tot een hogere premie leidt. Houd er rekening mee dat je schadevrije jaren wél dalen, wat gevolgen kan hebben als je overstapt naar een andere verzekeraar.
 • Voertuighulp
  Gebruik maken van pechhulp? Met deze aanvullende dekking weet je zeker dat je er niet alleen voor staat. Let op: voorkom dubbele dekking, bijvoorbeeld als je via de ANWB Wegenwacht, Route Mobiel of via jouw autodealer al pechhulp ontvangt.
 • Rechtsbijstand Verkeer
  Voorkomen dat je er alleen voor staat als je schade moet claimen bij een tegenpartij? Je krijgt juridische hulp, zowel bij het claimen van de schade als wanneer niet duidelijk is wie er precies schuld heeft aan schade die er is ontstaan.

Rabobank verzekering voor jouw auto: goede beoordeling

De Rabo autoverzekering wordt goed beoordeeld, zowel door de klanten als door onafhankelijke beoordelaars. Zowel de Beperkt Casco- als Volledig Casco-dekking krijgen er de hoogste beoordeling. Dat betekent dat de voorwaarden er goed zijn, en je kunt rekenen op uitgebreide vergoedingen.

Met name de aanschafwaarderegeling is er ruim, waardoor je bij total loss en bij diefstal een vergelijkbare auto terug kunt kopen. De Rabobank stelt geen grens aan de maximale leeftijd van de auto, iets dat veel andere verzekeraars wel doen.

Rabobank autoverzekering: berekenen en vergelijken

Wil je de Rabobank autoverzekering berekenen en vergelijken? We maken het je online zo makkelijk mogelijk. Om er eenvoudig achter te komen welke premie je zou betalen, als je besluit daar een verzekering af te sluiten. Iets dat je natuurlijk bij Interpolis doet, omdat dit de verzekeraar is van de Rabobank. Zodat je de polis kunt combineren met andere verzekeringen, net als met de bankproducten die je er afneemt.

We leggen je graag uit over de autoverzekering van de Rabo, ook in vergelijking tot de andere verzekeraars die er beschikbaar zijn. Zodat je daar een goede keuze uit kunt maken. Met een scherpe premie per maand, net als op basis van een goede dekking. Om zeker te weten dat je kunt vertrouwen op de autoverzekering, als er helaas echt een keer wat aan de hand is.

Meer weten over de Rabobank autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.