Rvs verzekeringen autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je
RVS autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


RVS autoverzekering

Op zoek naar een rvs autoverzekering voor je auto ? Wij bemiddelen voor een groot aantal verzekeringsmaatschappijen en kunnen u daardoor altijd een premie op maat aanbieden met daarbij uitstekende polisvoorwaarden. Het gaat tenslotte niet alleen om de hoogte van de premie maar ook om de polisvoorwaarden.

Wij bieden de goedkoopste autoverzekeringen en lesauto’s van Nederland. Bespaar nu fors op uw autoverzekering. Wij kunnen u deze korting geven door onze gezamenlijke inkoop. De korting is al in de premie verrekend! Zonder zorgen de weg op en met de zekerheid dat je niet teveel betaald. Gemakkelijk toch!

bij Autoverzekeraar.nl profiteert u van:

– één van de laagste premies;
– snel uw verzekeringen vergelijken met alle dekkingen;
– ook voor uw porsche kun je een autoverzekering berekenen en online uw autoverzekering vergelijken en afsluiten;
– met “tweede autoregeling” dezelfde no-claim korting als op uw eerste autoverzekering
– binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail
– binnen enkele dagen de polis en groene kaart in huis
– niet goed, geld terug bij de Autoverzekeraar.nl (14 dagen)
– de mogelijkheid van no-claim garantie / bonusbescherming.

RVS Verzekeringen

De ING Groep inclusief de ing autoverzekering heeft een grote reorganisatie door te voeren. De komende drie jaar verdwijnen er ruim 800 van de 8000 banen. RVS, onderdeel van de ING, wordt opgeheven.

De activiteiten van deze verzekeraar worden ondergebracht bij Nationale-Nederlanden. rvs autoverzekering rvs verzekeringenHet logo van RVS, een echtpaar onder een paraplu met een hond, was zeer bekend.

Volgens de verzekeraar is de bekendheid van het logo 92 procent.

Het logo werd in 1905 ontworpen door kunstenaar Tjeerd Bottema Met deze bundeling wil ING het bedrijf eenvoudiger maken, kosten verlagen en klantgerichtheid verbeteren.

ING sluit gedwongen ontslagen niet uit, maar denkt het merendeel van de te schrappen arbeidsplaatsen op te kunnen vangen met natuurlijk verloop.

RVS Verzekeringen

RVS Verzekeringen was een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die onder die naam actief was van 1838 tot 2011, thans een onderdeel van de Nationale-Nederlanden. Gedurende het grootste deel van de 19e eeuw was de RVS gevestigd aan de Westerstraat 3 in Rotterdam.

Begin jaren ’90 van de vorige eeuw heeft de RVS zijn intrek genomen in het nieuwe pand van Nationale Nederlanden (Deltsche Poort), in de kleinste van de twee torens , naast volkswagen. In 1995, na de fusie met Victoria Vesta, verhuisde het grootste deel van het personeel naar het Victoria Vesta pand in Ede in de provincie Gelderland. Het aanvankelijke fonds Tot aller welzijn werd opgericht door de Nederlander Theo Wijlacker (1804-1861) en had tot doel het verzorgen van een fatsoenlijke begrafenis voor de aangesloten klanten.

Pas in 1898 werd de naam RVS (Rotterdamse Verzekering Sociëteiten) aangenomen en werd het gamma uitgebreid met ziekenfondsen en levensverzekeringen. De maatschappij was ook actief in België en ook bekend omwille van de grote metalen reclameborden met daarop het logo van een echtpaar van goeden huize, hoge hoed, wandelstok, parasol en hond, een logo dat in 1905 werd ontworpen door Tjeerd Bottema en nagenoeg in elk dorp zichtbaar was op strategisch plaatsen, ook in België.

In de jaren 60 werd RVS opgenomen in de Amfas-groep die later opging in de Nationale-Nederlanden. In 1993 fuseerde het met Victoria Vesta maar bleef de merknaam behouden. Samen met de schaalvergroting werd het aanbod van verzekeringsproducten uitgebreid. In de jaren 90 ging alles op in de nieuw opgerichte ING Groep. In 2011 verdween de naam RVS uit de markt maar bleef de werking verder gaan bij de Nationale-Nederlanden binnen de ING-groep


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23