Turien en Co autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je turien en co autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Turien en Co autoverzekering

Zoekt u een goede en goedkope autoverzekering? Vergelijk dan nu uw autoverzekering met ruim 125 Nederlandse autoverzekeringen. Ook Turien autoverzekering is opgenomen in onze vergelijking. Turien & Co biedt goedkope autoverzekeringen aan onder de namen: • Turien Prima Auto Polis • Turien Prima Auto Polis 3 jaar aanschafwaardegarantie • Turien Primair Auto Polis Turien & Co autoverzekering kent vele dekkingen: van de Wettelijke Aansprakelijkheid tot beperkt casco en de volledig casco autoverzekering. Naast deze basisdekkingen biedt Turien & Co een aantal aanvullende verzekeringen aan zoals een Rechtsbijstandverzekering en een Schadeverzekering voor inzittenden, voor extra zekerheid.

Turien & Co. bij Automotive Innovation Award

Dinsdag 20 januari 2015 was Turien & Co. aanwezig bij de Automotive Innovation Award in het Evoluon in Eindhoven. Het evenement is in het leven geroepen om de innovatiekracht van de automotive sector een boost te geven. Turien en Co autoverzekeringDe Automotive Innovation Award is een initiatief van RAI Vereniging, BOVAG, LeasePlan Nederland, AutomotiveNL en Unive. De award is in het leven geroepen om de Nederlandse innovatiekracht van de automotive sector te versterken en beter over het voetlicht te brengen bij het grote publiek, de politiek en de overheid. MobyPark werd de awardwinnaar met hun concept voor parkeerplaats-deelsysteem. Turien & Co. was sponsor van het evenement gezien de rol die zij spelen bij het ontwikkelen van innovatieve autoverzekeringen. Naast de innovatieve app Whoosz!, die jongeren bewuster en duurzamer laat rijden, bieden ze ook verzekeringen voor exclusieve auto’s uit het topsegment. Tevens bieden ze eigen gelabelde polissen voor dealerbedrijven. Hun credo ‘zonder innovatie geen toekomst’ hebben ze middels dit evenement nog eens extra kunnen onderstrepen.

Makelaar in assurantiën

Turien & Co Assuradeuren is in 1921 opgericht in Venlo als makelaar in assurantiën. In 1948 is Turien & Co. een relatie aangegaan met Alpina Versicherungs A.G., een Zwitserse schadeverzekeraar. In 2004 is Alpina Versicherungs-Gesellschaft A.G. overgegaan in Zurich Financial Services. Via volmacht hebben zij de exclusieve vertegenwoordiging in Nederland van Zurich Schade. Hiermee is de basis gelegd voor hun huidige activiteiten. Door de verdere privatisering in Nederland is de vraag naar verzekeringsproducten sterk toegenomen. Dit heeft de groei van hun organisatie positief beïnvloed. Begin jaren tachtig hebben zij zich gevestigd in Alkmaar. Inmiddels werken er ruim 400 werknemers bij Turien & Co. Het huidige directieteam bestaat uit drs. Peter van Geijtenbeek, drs. Ton Jacobs (Directeur divisie Support) en mr. Silvia Simonis (Directeur divisie Operations).


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23