unive autoverzekering

Unive autoverzekering vergelijken met ruim 125 autoverzekeringen.

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Unive autoverzekering

Een Unive autoverzekering afsluiten? Een populaire keuze bij ons op Autoverzekeraar.nl, dankzij de goede dekking voor een scherpe premie. Voor een eerste of een tweede auto, net als in combinatie met andere verzekeringen die je er af kunt sluiten. Voor een aantrekkelijke korting en om alles onder één dak te houden, waarbij wij er als online adviseur voor zorgen dat je de juiste keuze maakt.

Wil je een Unive verzekering voor jouw auto afsluiten en er daarom alvast meer over weten? De verzekeraar biedt dag en nacht hulp bij schade. En heb je een groot aantal schadevrije jaren? Dan kun je tot wel 80% korting krijgen op de nominale premie. Het zijn een paar belangrijke voordelen, net als het vervangend vervoer bij schade. Het laat zien dat je kunt vertrouwen op een ervaren verzekeraar, die al tientallen jaren bestaat en de zaken goed voor elkaar heeft.

Bovendien is dat niet alles, dankzij de extra’s die er beschikbaar zijn. Wil je bijvoorbeeld kunnen vertrouwen op pechhulp? Er is dan altijd iemand beschikbaar, ook als je midden in de nacht of in het weekend een keer langs de weg komt te staan. Net als bij andere Unive verzekeringen kun je altijd contact opnemen of gebruik maken van de app, zodat de hulp beschikbaar is waar je naar op zoek bent.

3 dekkingen: uitstekende service

Benieuwd naar de dekkingen van een Univé autoverzekering? Je kunt er in ieder geval altijd rekenen op de uitstekende service waar het bedrijf om bekend staat. Bovendien heb je de kans om de verzekering zelf samen te stellen. Zoek je bijvoorbeeld naar een goedkope polis voor de wettelijke aansprakelijkheid? Of zoek je een volledige verzekering om je nergens zorgen over te maken? Je hebt de diverse keuzes bij Univé, die we bij Autoverzekeraar.nl voor je op een rij zetten:

 • WA-autoverzekering
  De goedkoopste autoverzekering van Univé, voor de wettelijke aansprakelijkheid. Je bent gedekt voor materiële schade aan andere voertuigen en letsel aan andere personen. De minimaal verplichte verzekering, waarbij je schade aan jouw eigen auto gewoon zelf betaalt.
 • WA Beperkt Casco
  Een meer uitgebreide dekking, dankzij vergoeding van schade door diefstal, brand, ruitschade, storm en bijvoorbeeld hagel. Beschikbaar inclusief nieuw- en aanschafwaardegarantie, zodat je een nieuwe auto kunt kopen bij total-loss.
 • WA Volledig Casco
  De meest uitgebreide dekking binnen de Univé verzekeringen. Volledige dekking, inclusief schade die je zelf (per ongeluk) aan jouw auto toebrengt. Ideaal voor nieuwe en bijna-nieuwe auto’s met een hoge waarde.

Dankzij de uitstekende service voor alle verschillende autoverzekeringen van Univé weet je in ieder geval zeker dat je er niet alleen voor staat. En ben je benieuwd of bepaalde schade tot de dekking behoort? Je kunt eenvoudig contact opnemen met de verzekeraar, dankzij de goede bereikbaarheid.

Aanvullende modules bij Univé

Uiteraard heb je bovendien de keuze uit een aantal aanvullende modules. De Univé verzekering voor de auto kun je bijvoorbeeld uitbreiden met:

 • Inzittendenverzekering
  Wil je inzittenden net zo goed verzekeren als jezelf? Dankzij de twee soorten inzittendenverzekeringen kun je vertrouwen op uitkering van schade, zodra je betrokken raakt bij een ongeval.
 • Rechtshulp Verkeer
  In het verkeer kunnen eenvoudig juridisch complexe en lastige zaken ontstaan. Claimen van schade valt dan niet altijd mee. Dankzij Rechtshulp Verkeer sta je er juridisch niet alleen voor, zodat je zeker weet dat je de kosten kunt laten vergoeden.
 • Univé Pechhulp

  Wil je zeker weten dat er snel iemand beschikbaar is als je langs de weg komt te staan? Dankzij Univé Pechhulp komt er snel hulp naar je toe, om de auto te repareren of naar de garage te brengen.

En wil je graag zelf kiezen voor de garage die jouw auto repareert? Ook daarvoor is een aanvullende module beschikbaar, net als om dure accessoires op en aan jouw auto te dekken. Dat kan tot een waarde van €10.000, waarmee je zeker weet dat je zelf geen hoge kosten hoeft te maken als er bijvoorbeeld sprake is van diefstal.

De aanvullende modules zorgen er in combinatie met de drie dekkingen voor dat je de Univé verzekering kunt samenstellen zoals je wilt. Met een uitgebreide polis voor een nieuwe auto of een minder uitgebreide dekking als de auto al wat ouder wordt. En vind je het vooral belangrijk om de Univé verzekering voor jouw auto goedkoop af te sluiten? Dan kun je gebruik maken van de WA-dekking, voor de wettelijke aansprakelijkheid. We zetten de verschillende mogelijkheden bij Autoverzekeraar.nl voor je op een rij, zodat je daar online een keuze uit kunt maken.

Complete Unive autoverzekering: berekenen en vergelijken

Zoek je naar een complete Unive autoverzekering, waarmee je zeker weet dat je goed verzekerd bent? We maken het je online graag eenvoudig, net als wanneer je zoekt naar de polissen van andere verzekeraars. We zetten ze voor je op een rij, aan de hand van jouw voorkeuren om jouw auto te verzekeren. Ideaal voor een nieuwe auto, goed geschikt voor een gebruikte auto en zelfs voor de oudere auto’s van 10 jaar en ouder. Wij helpen je een goede keuze te maken, zodat je niet te veel betaalt voor een degelijke dekking.

unive autoverzekering

Aan de hand van een paar belangrijke gegevens kun je de autoverzekering van Unive berekenen. De makkelijkste manier om de mogelijkheden te ontdekken, bijvoorbeeld aan de hand van het kenteken, jouw postcode en het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd. Ontdek op die manier of de autoverzekering van Unive voor jou een goede keuze is. En controleer daarna regelmatig of het niet goedkoper kan, door de berekening in ieder geval ieder jaar een keer te maken.

Meer weten over de Univé autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23