unive verzekeringen autoverzekering

Autoverzekeraar.nl

Nooit teveel betalen voor je unive autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Unive verzekeringen | autoverzekering vergelijken

Onze software vergelijkt ruim 95% van de Autoverzekeraars.

Binnen vijf minuten zie je de voordeligste premie voor je autoverzekering samen met de beste voorwaarden.

OPZEGSERVICE
Als je een autoverzekering bij ons wilt afsluiten, dan kunnen wij je huidige unive autoverzekering makkelijk voor je opzeggen. Neem de volgende stappen:

 • Sluit een verzekering af via onze website
 • Print het opzegformulier en vul je gegevens in. Je kunt het opzegformulier ook online invullen en daarna uitprinten. Let erop dat je het formulier ondertekent.
 • Als wij je formulier(en) hebben gekregen, dan zorgen wij voor je nieuwe verzekering en zeggen wij je huidige verzekering eventueel voor je op.

Let wel op de juiste opzegdatum! . Je huidige autoverzekering moet minimaal een jaar hebben gelopen en is dan per maand opzegbaar. Bij Sommige maatschappijen kun je je autoverzekering dagelijks opzeggen!

De verzekeraars verlangen over het algemeen een schriftelijke opzegging van de autoverzekering. Er zijn ook verzekeraars die een opzegservice bieden en voor jou de oude verzekering beëindigen , online of telefonisch. Denk eraan dat de verzekeraar je een bevestiging geeft van je opzegging.

VRIJWARINGSBEWIJS BIJ SLOOP OF VERKOOP
Ga je je auto verkopen of slopen ?Dan moet je een vrijwaringsbewijs aan de verzekeraar te tonen. Dat bewijst dat je geen eigenaar meer van de auto bent en de autoverzekering kan worden beëindigd. Ook krijg je geen verkeersboetes meer. Stuur daarom snel een kopie van het vrijwaringsbewijs naar de verzekeraar.

Veertien dagen bedenktijd
Je hebt veertien dagen bedenktijd voor het geval je de autoverzekering toch niet wilt. De verzekering wordt wel met terugwerkende kracht wordt beëindigd. Je kan dus een boete van het RDW ontvangen voor het niet verzekeren van je auto.

 • Je ontvangt de polisvoorwaarden via email zodat je ze kunt inzien, opslaan of printen.

Wil je de polisvoorwaarden toch liever per post ontvangen, dan verzoeken wij je om telefonisch contact op te nemen ( Telefoon : 0223-627423 ).

Unive autoverzekering

Unive is een vereniging zonder winstoogmerk.

Als klant van Univé ben je in in de meeste gevallen ook lid van de vereniging.

In Assen staat het hoofdkantoor en verder kent men 22 zelfstandige regionale afdelingen welke in totaal circa 150 vestigingen tellen. unive autoverzekeringZowel de centrale organisatie als de regionale kantoren hebben ieder een eigen directie (van het verzekeringsbedrijf) en een bestuur (van de vereniging).

Unive heeft zakelijke en particuliere klanten in de portefeuille en elk regionaal kantoor is zelfstandig tussenpersoon van Unive verzekeraar.

De regionale kantoren kunnen ook levensverzekeringen en hypotheken afsluiten.

Sommige regionale Univé’s werken samen met makelaars. Univé heeft daarvoor ook een eigen makelaarformule ontwikkeld. Uiteraard kunt u al deze verzekeringen op onze site met elkaar vergelijken!

AANVULLENDE UNIVE AUTOVERZEKERINGEN

Ook de autoverzekering van Unive kent net als de Autoverzekeraar.nl aanvullende verzekeringen. Je bepaalt zelf hoe compleet je verzekert bent met de volgende aanvullende dekkingen:

 • Inzittendenverzekering
 • Verkeersrechtshulp
 • Pechhulp
 • Inzittendenverzekering

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

  contact pagina

  Bel ons : 0223 - 62 74 23
 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23