autoverzekering verzekeruzelf

Nooit meer teveel betalen vergelijk autoverzekering VerzekerUzelf

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


verzekeruzelf autoverzekering

Autoverzekeringen zijn er in verschillende soorten en maten. Via Autoverzekeraar.nl kun je direct online autoverzekeringen vergelijken en afsluiten. Vergelijk verschillende verzekeraars met voorwaarden en premie en bespaar vandaag nog op je verzekeruzelf autoverzekering. Heb je nog vragen over een dekkingsvorm of andere vragen dan kun je ons ook telefonisch bereiken. Wij zijn dagelijks van maandag tot vrijdag geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur.

U kunt kiezen uit drie dekkingen:

 • WA (wettelijke aansprakelijkheid): u bent dan verzekerd voor schade die u met uw auto aan een ander toebrengt.
 • WA beperkt casco: u bent dan ook verzekerd voor brand-, storm- ruit-, en diefstalschade.
 • WA volledig casco: u bent dan bovendien verzekerd voor schade door botsen, slippen en vandalisme.

Wat is uw eigen risico?

 • Bij de WA dekking heeft u geen eigen risico.
 • Bij de WA beperkt casco en WA volledig casco dekking vervalt het standaard eigen risico als de schade gerepareerd wordt door een autobedrijf dat is aangesloten bij Schadegarant.
 • Bij ruitschade geven wij de voorkeur aan een hersteller die is aangesloten bij Glasgarant. U heeft dan geen eigen risico als u een ruitschade laat repareren en een eigen risico van € 67,50 als het nodig is om de ruit te vervangen.

Vergelijk autoverzekering verzekeruzelf.nl

Verzekeruzelf.nl is opgericht in 2001 als online verzekeraar en is onderdeel van online verzekeringsplatform Intrasurance. Intrasurance is een geregistreerd volmachtbedrijf en handelt namens een groot aantal gerenommeerde verzekeraars in Nederland. Bij Verzekeruzelf.nl verloopt alle communicatie via e-mail of via de website. De verzekeringen kennen geen opzegtermijnen of looptijden. Momenteel biedt Verzekeruzelf.nl meer dan 30 verzekeringsproducten online aan.
Opzeggen
vergelijk autoverzekering verzekeruzelfU kunt bij verzekeruzelf elke verzekering per dag beëindigen. Langlopende contracten kennen ze niet! U kunt al uw verzekeringen zelf beëindigen. U hoeft alleen maar in te loggen in uw digitaal dossier en op beëindigen te klikken. Heeft u te veel premie vooruit betaald? Dan storten zij dat gewoon terug op uw rekening. Daar doen zij niet moeilijk over.
De wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Deze verzekering dekt de schade die u met uw auto aan andere partijen toebrengt. U bent wettelijk verplicht minimaal deze autoverzekering af te sluiten.
Aanvullende dekking voor schade aan uw auto (WA beperkt casco of all-risks)

 • Is uw auto ouder dan 7 jaar? Dan adviseren wij een WA beperkt casco. Hiermee bent u verzekerd tegen ruit- brand-, diefstal- en stormschade. De schade is gedekt op basis van dagwaarde.
 • Is uw auto tot 7 jaar oud? Dan adviseren wij WA volledig casco (all-risks). Naast de hierboven genoemde dekkingen bent u dan ook verzekerd tegen botsen en slippen door eigen schuld en vandalisme.

De inzittenden

 • De schadeverzekering inzittenden (SVI). Met deze verzekering krijgt u letselschade aan de inzittenden van uw auto vergoed, maar ook schade aan kleding en bagage. Zelfs inkomensverlies als gevolg van een auto-ongeval is meeverzekerd.
 • De ongevallenverzekering inzittenden (OVI) Deze verzekering is vergelijkbaar met de SVI, alleen de ongevallenverzekering inzittenden keert een vast bedrag uit, terwijl de SVI de reële schade vergoedt. Vooral bij blijvend letsel kan dit een belangrijk verschil uitmaken. Daarnaast wordt bij de OVI geen materiële schade vergoed. Daarom adviseren wij eerder de schadeverzekering inzittenden af te sluiten.

Hulpverlening
Als u geen aparte rechtsbijstandverzekering met verkeersdekking heeft, dan raden wij u aan om deze aanvullende dekking op uw autoverzekering af te sluiten. Hiermee hoeft u niet zelf de schade te verhalen op een andere partij, als uw auto wordt aangereden en uw auto heeft geen volledige cascodekking.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23