Witgeld autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je witgeld autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


De online autoverzekering van Witgeld Autoverzekering

Witgeld biedt een autoverzekering die werkt als een tussenpersoon tussen jou en de autoverzekeraar. Ze werken met een verfrissende en moderne visie die het gemak van de klant voorop stelt. Ze gaan namelijk te werk als een online dienstverlening waardoor zaken zoals het afsluiten van een verzekering, het melden van schade of het stellen van dringende vragen extra snel en gemakkelijk gaat. Daarnaast staan ze bekend om hun eerlijkheid, want ieder dossier die betrekking heeft op jouw verzekering bij Witgeld kun je gemakkelijk online via je account vinden. Als je op zoek bent naar een transparante verzekeraar, dan kom je gegarandeerd bij Witgeld terecht.

Over Witgeld Autoverzekeringen

Witgeld is een verzekering maatschappij die zelfstandig en onafhankelijk te werk gaat als financiële dienstverlener op de particuliere verzekeringsmarkt. De service die je bij Witgeld kunt verwachten als klant is eerlijkheid, gemak en betrouwbaarheid. Naast de autoverzekering kun je bij Witgeld ook terecht voor woon-, reis- en caravanverzekering.

De Nationale-Nederlanden is de zogenoemde risicodrager van Witgeld autoverzekeringen. Ondanks dat Witgeld Nationale Nederlanden als risicodrager heeft, heeft het zijn zelfstandig alle verzekeringsproducten ontwikkeld, zoals de autoverzekering. Bij Witgeld werken ze met een specifiek concept. Je kunt namelijk alleen online je dekkingen aanvragen door middel van hun eigen verzekeringsplatform. Als verzekeraar willen ze zo veel mogelijk van het verzekeringsproces automatiseren en dit biedt meer transparantie voor de klant. Je kunt namelijk via de site je eigen dossier bekijken en ook je incasso’s en/of schade melden.

De basisdekkingen die Witgeld Autoverzekeringen aanbiedt

Je kunt bij Witgeld autoverzekeringen terecht voor verschillende keuze aan basisdekkingen. Net zoals de meeste autoverzekeringen biedt het 3 verschillende pakketten aan, wat er binnen deze pakketten gedekt is ligt bij iedere verzekering anders. Het is daarom erg belangrijk om zowel een passende verzekeraar als een passend voordeelpakket te vinden. De eerste basisdekking van Witgeld is de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Dit is de minimale dekking die voor iedere auto-eigenaar verplicht is om te hebben. Met dit pakket ben je gedekt voor schade die je fysiek en/of materieel hebt aangericht aan de ander tijdens een ongeluk. Dit zorgt ervoor dat de ander altijd voorzien is van hulp en nooit het risico loopt om financieel in de problemen te komen door reparatie- of ziekenhuis kosten die moeten worden afbetaald.

De tweede basisdekking is de Wettelijke Aansprakelijkheid met Gedeelde Casco. Met dit pakket ben je verzekerd voor de schade aan een ander, maar ook voor een flink aantal andere zaken. Dit ietwat uitgebreide pakket dekt je namelijk ook voor diefstal of total loss, schade door brand en natuurrampen, ruitschade, reparatiekosten en inbraak aan jouw voertuig. De laatste basisdekking is de Volledige Casco. Dit is pakket wordt voornamelijk All risk genoemd en biedt de meest volledige dekking aan. Je bent met deze dekking niet alleen verzekerd over alle bovengenoemde gevallen, maar ook voor schade aan je eigen auto. Het maakt niet uit of jij als bestuurder correct of fout zat tijdens het ongeluk, dankzij de Volledige Casco ben je voor de schade verzekerd. Het is een uitgebreid pakket wat vooral wordt afgesloten door bestuurder die in een vrij nieuwe auto rijden. De premie ligt een stuk hoger dan de andere basisverzekeringen, maar het biedt je een stuk meer zekerheid.

Keuze uit een aanvullende dekking

Ook bij Witgeld kun je terecht voor enkele aanvullende dekkingen die je boven op je basisdekking kunt toevoegen. Het biedt je twee opties: schade voor inzittenden en rechtsbijstand. Bij schade voor inzittenden ben je verzekert voor de schade die kan worden aangericht aan de inzittende van je auto. Hier vallen ook alle persoonlijke eigendommen onder. De rechtsbijstand zorgt ervoor dat je altijd hulp ontvangt tijdens juridische conflicten die betrekking hebben op heet verkeer. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je na een ongeluk in een discussie komt over wie de schuldige was in het ongeval met je auto.

Voordelen van de autoverzekering bij Witgeld

Als je niet kunt kiezen tussen verschillende verzekeraars, dan is het altijd handig om de voor- en/of nadelen op een rijtje te zetten. Ook Witgeld beschikt over een aantal sterke voordelen die invloed kunnen hebben in jouw keuze. Als je een verzekering, iedere soort dekking, bij Witgeld hebt afgesloten dan geniet je van het voordeel dat al je accessoires onbeperkt zijn meeverzekerd. Ook heb je alleen een eigen risico als het gaat om ruitvervanging en mocht je graag je dekking willen veranderen, dan gaat dit erg gemakkelijk op ieder moment via je online account.

Witgeld vind goede service voor alle klanten een erg belangrijk aspect. Je kunt daarom altijd rekenen op hulp. Doordat het platform volledig online werkt kun je je binnen enkele minuten al verzekeren voor jou gewenste dekking en gaat deze meteen in nadat je de bevestiging hebt ontvangen. Het enige waar je op moet letten is het opzeggen van je oude verzekering. Mocht je bij een gedekte schade de juiste hersteller willen vinden, dan gaat dit gemakkelijk via hun online site www.vindmijnhersteller.nl. Mocht je kiezen om naar een hersteller te gaan die niet op de lijst staat, dan heb je wel kans op een hoger eigen risico. Als je niet verzekerd bent voor de schade, dan kun je gebruik maken van de gratis verhaalservice die jou helpt met het beschrijven en invullen van je schadeformulier.

Je autoverzekering bij Witgeld opzeggen doe je zo

Mocht je al een autoverzekering hebben afgesloten bij Witgeld en wens je deze stop te zetten? Dan is dit zeker mogelijk, mits dit onder de contract eisen valt. Als je een verzekering bij Witgeld afsluit dan heeft deze meestal een contractduur van minimaal één jaar. Zodra het jaar is afgelopen, is je verzekering maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand. Net zoals het aanmeld proces wat snel en gemakkelijk online gaat, is het opzeg proces ook binnen een paar stappen geregeld. Witgeld biedt twee verschillende opties aan voor zijn klanten die hun polis willen stopzetten. De eerste manier is het opzeggen via je online account. Na het invullen van enkele zaken is dit geregeld en ontvang je snel een bevestiging. De tweede optie is door middel van een opzegbrief die je naar Witgeld kunt mailen of sturen via de post.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • witgeld autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23