Witgeld autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je witgeld autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Witgeld autoverzekering

Via Autoverzekeraar.nl vindt u de voordeligste witgeld autoverzekering voor uw auto. Wij vergelijken direct online een groot aantal autoverzekeringsmaatschappijen en bieden u altijd een premie op maat met daarbij ook nog uitstekende polisvoorwaarden.

Het gaat tenslotte om de hoogte van de premie en om de polisvoorwaarden.

Wellicht kan uw polis voordeliger! Of het nu een wa-autoverzekering is, een wa+casco of een All-risk verzekering, vergelijken loont !

Wij bieden autoverzekeringen met uitstekende voorwaarden. Bespaar fors op uw premie. Wij bieden een extra internet korting. Deze korting is al in de premie verrekend !

Ontdek of uw premie ook voordeliger kan en bespaar ook op uw premie.

U kunt direct vrijblijvend de goedkoopste autoverzekering berekenen via onze vergelijkingssoftware. Als u nu een dure autoverzekering heeft, waarom stapt u dan niet over?

Een voordeliger autoverzekering is net zo goed, alleen betaalt u minder. Dit is toch wel degelijk in uw voordeel dus is het aan te raden dat u die stap gaat zetten en gaat ontdekken hoeveel u kunt besparen.

Bij ons krijgt u gelijk een digitale polis. U bent dus direct verzekerd en kunt gelijk gebruik maken van uw nieuwe auto.

Witgeld

Witgeld is een zelfstandige en onafhankelijke tussenpersoon, gevestigd in de Caballero Fabriek te Den Haag. Nationale-Nederlanden is de risicodrager achter witgeld autoverzekering.

Ook draagt Nationale-Nederlanden het risico voor hun andere online allsecur autoverzekering.

Gegevens :

 • AFM vergunningnummer 12012535
 • K.v.K-nummer 69653852
 • KiFiD-nummer 300.008506
 • Aangesloten bij College Bescherming Persoonsgegevens
 • Aangesloten bij Nederlandse Thuiswinkel Organisatie

De tweede gezinsautoregeling

Met de tweede gezinsautoregeling kunt u binnen het gezin beide auto’s verzekeren. Naast dat u profiteert van een aantrekkelijke premie is de no-claim die u opgebouwd heeft op de eerste auto ook geldig op de tweede autoverzekering.

Hierdoor is het voordeliger twee auto’s bij dezelfde verzekeraar onder te brengen in plaats van twee losse verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

14 dagen bedenktijd

In de 14 dagen bedenktijd kunt u zich nog bedenken en op de polis terugkomen ! Wanneer u gebruik maakt van het recht van bedenktijd is het alsof de polis nooit tot stand is gekomen.

Hou hier uiteraard rekening mee. Wanneer u bijvoorbeeld in de eerste 14 dagen een schade rijdt en u gebruik maak van opzegging op basis van bedenktijd is de polis nooit tot stand gekomen en geeft dus uiteraard geen dekking.

Bijna alle autoverzekeraars hanteren de bedenktijd van 14 dagen wanneer u via internet een verzekering afsluit.

Dekkingen

U moet minimaal WA verzekerd zijn, maar een auto tot acht jaar kan bijvoorbeeld uitgebreid gedekt zijn, met de beperkt casco of allrisk dekking. witgeldDe beperkt casco dekking wordt geadviseerd voor auto’s tussen de vier en acht jaar.

De allrisk dekking wordt geadviseerd voor nieuwer auto’s.

Er kunnen aanvullende dekkingen worden afgesloten. Bij het vergelijken van een autoverzekering moet u op een aantal factoren letten. Het is belangrijk om dezelfde autoverzekeringen met elkaar te vergelijken , bijvoorbeeld een WA autoverzekering met een andere WA autoverzekering en niet met een WA All Risk autoverzekering.

Daarnaast is het bij het vergelijken van een autoverzekering belangrijk om niet alleen naar de prijs van de premie te kijken, maar ook naar de voorwaarden van de autoverzekeraar.

De voorwaarden van sommige autoverzekeringen verschillen vaak dusdanig dat het prijsverschil bijna geen invloed heeft op de verzekering als geheel, het zegt alleen wat voor risico’s er worden gedekt.

Premie

Een niet onbelangrijk aspect is de premie van de verzekering.

Het spreekt vanzelf dat de prijs oploopt naarmate je meer verzekert. Een WA casco kost meer dan een enkele WA-verzekering. Ook de hoogte van je no-claim is van invloed op de premie die je moet betalen.

Laat je hierover goed informeren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ook dekken niet alle verzekeringsmaatschappijen exact dezelfde schade.

Ook het gewicht van de auto speelt hierbij een rol. Je kunt dus veel geld besparen door je goed te informeren.

WA-verzekering

Met een WA-verzekering voldoe je aan de verplichting om je auto te laten verzekeren. Met een dergelijke verzekering ben je echter alleen gedekt voor schade aan derden.

Dat betekent dat je verzekerd bent voor de schade aan andermans auto, maar niet aan die van jezelf.

Vanwege de geringe dekking is de WA-verzekering wel de goedkoopste autoverzekering en wordt vaak afgesloten door mensen die al een wat oudere auto hebben. Mocht je echter behoefte hebben aan meer zekerheid, kun je wellicht beter kiezen voor WA + beperkt casco of WA + casco.

WA + beperkt casco

Een WA-verzekering + beperkt casco wordt ook wel WA plus genoemd. Met deze verzekering ben je niet alleen verzekerd voor schade aan derden, maar ook voor een aantal zaken die schade aan je eigen auto kunnen veroorzaken.

Je kunt hierbij denken aan brand, explosie, blikseminslag, ruitbreuk, botsing met dieren of schade door storm of eventueel ander natuurgeweld. Deze autoverzekering wordt vaak afgesloten voor auto’s van ongeveer vier tot acht jaar oud.

WA + casco

De meest uitgebreide autoverzekering is WA + casco. Behalve alle zaken die gedekt zijn bij een WA plus verzekering ben je bij WA + casco ook verzekerd voor schade die jezelf veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn slippen, aanrijdingen of te water raken.

Het is raadzaam om WA + casco te nemen als je een vrij nieuwe auto hebt, tot ongeveer vijf jaar oud.

Aanvullende dekkingen

Naast een WA, beperkt casco of all risk dekking kunt u uw autopolis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Zoals een ongevallen inzittenden verzekering, schade inzittenden verzekering, rechtsbijstandverzekering en no-claimbeschermer.

Premie afhankelijk van regelmatige bestuurder

De premie van de autoverzekering is afhankelijk van de regelmatige bestuurder. De premie is namelijk per persoon verschillend en wordt berekend op de persoon die het voertuig bestuurd.

In sommige gevallen worden alle bestuurders gevraagd, zodat de premie op alle personen berekend kan worden.

De premie voor een ouder iemand is doorgaans lager dan voor een jong persoon die net zijn rijbewijs heeft.

Bovendien is de kans dat een ouder persoon schadevrije jaren heeft opgebouwd ook groter, waardoor deze persoon profiteert van een no-claim korting. Verzekeraars schatten de kans op schadeclaims in en zij vinden dat bij bepaalde doelgroepen de kans hoger of lager is, op basis van deze inschatting wordt dan ook een hogere of lagere premie vastgesteld.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23