Zekur autoverzekering

Online je zekur autoverzekering berekenen en vergelijken

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Zekur autoverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten? Een populaire verzekering, zowel bij jongeren als andere bestuurders. Waarbij je de keuze hebt uit verschillende dekkingen, waarvan we je natuurlijk uitleggen wat er wel en niet verzekerd is.

Zekur autoverzekering

Ben je op zoek naar extra dekkingen, bijvoorbeeld om ook op pechhulp te kunnen vertrouwen? Wij leggen je uit hoe de autoverzekering van Zekur in elkaar zit en waar je op moet letten. Om daarmee een goede keuze te maken, ook in vergelijking tot de andere verzekeringen voor jouw auto die er beschikbaar zijn.

En benieuwd naar de voordelen van de Zekur autoverzekering? We zetten de belangrijkste 3 voor je op een rij:

 • Tot 75% korting op jouw premie
 • Geen afsluitkosten, goedkoop afsluiten via Autoverzekeraar.nl
 • Gratis leenauto bij aangesloten garages

Gewoon Zekur en Extra Zekur

Zekur helpt je graag de ideale autoverzekering af te sluiten. Met een dekking die past bij de risico’s die je belangrijk vindt, waarvoor je natuurlijk een scherpe premie betaalt. Je hebt de keuze uit Gewoon Zekur en Extra Zekur:

 • Gewoon Zekur
  De ideale keuze als je de schade wilt dekken, die je toebrengt aan anderen. Het gaat om letsel aan andere personen, schade aan andere voertuigen en schade aan de spullen van anderen. Schade aan jouw eigen auto is niet verzekerd.
 • Extra Zekur
  Wil je ook de schade aan jouw auto verzekeren? Kies dan voor Extra Zekur. Met alle dekking van Gewoon Zekur, plus dekking voor schade door bijvoorbeeld diefstal of als je zelf schade aan jouw auto veroorzaakt.

Je hebt naast de beide dekkingen natuurlijk de keuze uit een aantal aanvullende modules. Waarmee je de autoverzekering helemaal naar wens kunt samenstellen.

Wat is er wel en niet verzekerd?

Benieuwd wat er wel en niet verzekerd is, als je gebruik maakt van een Zekur autoverzekering? We zetten het voor je op een rij. Bijvoorbeeld voor de Wettelijke Aansprakelijkheid, die altijd gedekt is. Zodat je de schade vergoed krijgt, als je op de snelweg te laat merkt dat de auto voor je afremt. En je daar helaas tegenaan rijdt, waardoor er veel schade kan ontstaan. Zowel aan de auto van je voorganger als aan die persoon zelf, waardoor er letsel ontstaat. Iets dat flink in de papieren kan lopen, bijvoorbeeld door de hoge ziekenhuiskosten die de persoon moet maken.

En rijd je met een aanhanger en valt de lading er vanaf? Als die schade veroorzaakt aan een andere auto is dat met de Zekur autoverzekering gewoon gedekt. Zowel in Nederland als in het buitenland, om je daarover geen zorgen te hoeven maken. Gewoon met de minst uitgebreide dekking, voor de Wettelijke Aansprakelijkheid.

Houd er aan de andere kant rekening mee dat je voor een aantal dekkingen een meer uitgebreide polis nodig hebt. Het gaat bijvoorbeeld om schade aan jouw eigen auto of aan de aanhanger. Die kun je verzekeren met de Extra Zekur-polis. Het grote voordeel daarvan is dat je zelf bepaalt wat je wel en niet wilt verzekeren. Waarmee je invloed hebt op de premie die je betaalt, om die niet te hoog op te laten lopen.

Ontstaat er schade aan jou als bestuurder, aan je spullen of aan de auto zelf? Het is alleen met de meer uitgebreide dekking van Zekur verzekerd. Bovendien zijn er een aantal dingen uitgesloten van dekking. Bijvoorbeeld als er schade ontstaat tijdens verhuur, rijlessen of leasing. En gebruik je de auto voor vervoer tegen betaling? Met uitzondering van carpooling is de schade in andere gevallen niet gedekt.

Uitbreiden: extra dekkingen

Je hebt naast Gewoon Zekur en Extra Zekur de keuze uit een aantal aanvullende dekkingen. Om je goed te verzekeren, op basis van de risico’s die je zelf liever niet wilt lopen:

 • Pechhulp: in Nederland en in Europa
  Zeker weten dat je er niet alleen voor komt te staan als er een keer wat aan de hand is? Dankzij pechhulp bij Zekur komt er iemand naar je toe om je te helpen. Of wordt de auto opgehaald, waarna je bij aangesloten herstelbedrijven een andere auto mee kunt krijgen. Om snel de weg weer op te kunnen, bijvoorbeeld als je daarmee naar je werk of ergens anders heen moet.
 • Schadeverzekering Inzittenden
  Zit je vaak met anderen in de auto? Een Schadeverzekering Inzittenden is dan een interessante keuze. Je hebt dekking voor zowel jezelf als voor de anderen die in de auto zitten. Met dekking voor eventueel letsel en voor de spullen die ze bij zich hebben. Tot een maximaal bedrag van €1.000.000, op basis van de schade die is ontstaan. Waarbij het niet uitmaakt wie er schuld heeft aan de aanrijding of het ongeval.
 • Rechtsbijstand voor de auto
  Raak je betrokken bij een ongeval of een aanrijding, waar iemand anders schuld aan heeft? Je zal de schade moeten claimen bij de verzekeraar van de andere partij. Iets dat juridisch soms lastig kan blijken, als de verzekeraar niet zomaar mee wil werken. Met de aanvullende module voor rechtsbijstand staat er een jurist voor je klaar. Die je begeleidt of je het werk uit handen kan nemen, om de vergoeding te ontvangen waar je recht op hebt.

Zekur autoverzekering: online vergelijken

Interesse in de Zekur autoverzekering en benieuwd naar de mogelijkheden daarvoor? Je kunt online de mogelijkheden berekenen en vergelijken. Om de verschillende dekkingen naast elkaar te zetten, of om een vergelijking te maken met de andere verzekeraars die er beschikbaar zijn.

Op Autoverzekeraar.nl maken we het je graag zo makkelijk mogelijk om bijvoorbeeld de verzekeringen van Zekur goed te vergelijken. Met een dekking die je belangrijk vindt, voor een zo scherp mogelijke premie per maand. Om er goedkoop gebruik van te maken voor jouw auto, terwijl je op een goede dekking kunt vertrouwen als er een keer wat aan de hand is. Eenvoudig online aan te vragen en af te sluiten, zonder dat daar allerlei papierwerk bij komt kijken.

Meer weten over de Zekur autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • zekur autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23