Zelf autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je zelf autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Zelf autoverzekering

Wij hebben voor elke auto een autoverzekering op maat. U vult snel een paar gegevens in, dan zetten wij de drie beste verzekeringen voor u op een rijtje. U kiest zelf welke verzekering het beste bij u past. Autoverzekeraar.nl is geheel zelfstandig. Geen verzekeraar die ons vertelt hoe wij ons werk moeten doen. Daardoor kunnen we jouw belang ook echt voorop laten staan. Zelf autoverzekering berekenen , vergelijken en afsluiten was nog nooit zo eenvoudig via de vergelijkingssoftware van Autoverzekeraar.nl Binnen enkelen minuten heeft u 125 autoverzekeringen op premie en voorwaarden vergeleken. Daar kun je ook een aanvullende autoverzekering bij afsluiten, zoals een inzittendenverzekering, rechtsbijstandverzekering en pechhulp. Vervolgens kunt u voor elke autoverzekering gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Zo heeft u de mogelijkheid om het aanbod rustig na te lezen. Uiteraard beslist u zelf welke autoverzekering u afsluit.

Online zelf vergelijken

Zit je al jaren bij dezelfde autoverzekeraar, dan is de kans groot dat je autoverzekering niet meer goed bij je auto past. Bovendien biedt een andere autoverzekeraar misschien wel een scherpere premie of een betere service. Voor de keuze voor je autoverzekering zijn bouwjaar en waarde van je auto belangrijk. En wat je zelf belangrijk vindt om te verzekeren. Zo kun je je aanvullend verzekeren voor overlijden of blijvende invaliditeit bij een ongeluk, hulp bij pech, of rechtsbijstand als je juridisch advies nodig hebt. Als je gebruikmaakt van onze vergelijkingssoftware, komt een goedkope autoverzekering bovenaan te staan. Deze vergelijking is dus alleen op premie gebaseerd. In de vergelijking zelf kan je er ook voor kiezen de productvoorwaarden van verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken.

Eenvoudig zelf te verzekeren

Het is tegenwoordig vrij eenvoudig om u zelf te verzekeren. Via de vergelijkingssoftware is het mogelijk om verschillende verzekeraars , zoals allsecur autoverzekering met elkaar te vergelijken en zelf een goede keuze te maken uit alle aangeboden verzekeringen. Omdat het aanbod aan autoverzekeringen in Nederland heel groot is, doet u er verstandig aan om eerst eens goed rond te kijken en informatie te verzamelen over de verschillende autoverzekeringen die er zijn.

De Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen

De Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen bepaalt dat alle motorrijtuigen die op de weg worden geplaatst, waarmee op een weg wordt gereden en waarvoor een kentekenbewijs is afgegeven verplicht verzekerd moeten zijn. Maar ook wanneer u met de auto buiten een weg op een terrein aan het verkeer deelneemt, moet uw auto verzekerd zijn.

Opzeggen verzekering

Zelf autoverzekering opzeggen bij uw huidige maatschappij of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Zelf autoverzekeringGemiddeld is de looptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van van uw huidige autoverzekeraar. Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van je huidige autoverzekeraar per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

De WA-dekking

Het verzekeren van je wettelijke aansprakelijkheid van je auto is verplicht. Zo’n WA autoverzekering is bedoeld om schade die je met je auto veroorzaakt bij iemand anders te kunnen vergoeden. De WA-verzekering biedt geen vergoeding wanneer er schade aan jouw auto wordt toegebracht. Verzekert is:

 • Schade aan anderen waarvoor jij aansprakelijk bent:
 • Schade veroorzaakt door je auto, aangekoppelde aanhangwagen of vouwwagen.
 • veroorzaakt door een lading die van je auto of aanhanger valt.
 • De proceskosten als je aansprakelijk bent gesteld.
 • De wettelijke rente over de schadevergoeding.
 • Hulpverlening bij een diefstal en / of ongeluk.
 • Transport van uw auto als u na een ongeluk niet verder kunt rijden.
 • Het vervoer van je inzittenden per taxi als je na een aanrijding niet verder zou kunnen rijden.

Beperkt Cascoverzekering

De WA verzekering is er niet voor de schade aan uw eigen auto. Beperkt Casco (ook wel WA plus) dekt in bepaalde gevallen wel de schade aan je eigen auto. Bijvoorbeeld als je auto wordt gestolen of wordt getroffen door de bliksem. Verzekert is:

 • Schade aan je auto tot maximaal de cataloguswaarde.
 • Gevarendriehoek, Brandblusapparaat, kinderstoeltje(s), pechlamp, verbanddoos en sleepkabel zijn standaard.

Vergoedt daarnaast:

 • Storm (windsnelheden van 14 meter per seconde of meer).
 • Natuurrampen (zoals overstroming, lawine en vallend gesteente).
 • Kortsluiting, brand, explosie, en blikseminslag.
 • Aanrijding met loslopende dieren en vogels. Schade moet dan wel direct ontstaan zijn door de aanrijding met het dier.
 • Hagel
 • Inbraak, diefstal, verduistering, oplichting of een poging hiertoe en joyriding
 • Luchtvaartuigen.
 • Relletjes
 • Vervoer van de auto per trien, boot of vliegtuig.
 • Beschadiging of breuk van een ruit en schade aan uw auto door de scherven.

All risk autoverzekering

Met de all risk autoverzekering (ook wel Volledig Casco) ben je verzekerd voor alle schades aan je auto die Beperkt Casco vergoedt, maar ook voor schades die ontstaan door elke andere plotselinge en onvoorziene gebeurtenis. Bijvoorbeeld als je per ongeluk met je auto tegen een boom botst of als de gebeurtenis wordt veroorzaakt door een gebrek aan je auto. Verzekert is :

 • Schade aan de auto tot maximaal de cataloguswaarde.
 • Accessoires aan de auto tot ongeveer € 1000.
 • Schade aan je brandblusapparaat, gevarendriehoek, kinderstoeltje(s), pechlamp, sleepkabel en verbanddoos standaard.

Vergoedt tevens:

 • Alles bij Beperkt Casco
 • Elke andere van buitenkomende plotselinge en onvoorziene gebeurtenis.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23