Zelf autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je zelf autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Rijdt altijd met een gerust gevoel in je auto met een Zelf autoverzekering

De autoverzekering bij Zelf behoort niet alleen tot een verzekering die werkt met erg lage premie, je wordt ook als klant voorzien van snelle er duidelijke service. Zelf scoort niet voor niets de volle vijf sterren op de meeste vergelijkingssites.

Over autoverzekering Zelf

De Zelf autoverzekering is deel van de online verzekering Zelf die is opgericht door Proteq, wat een onderdeel is van SNS Reaal. De naam Zelf is sinds 2018 veranderd in Nowgo maar de kwaliteit in service is nog steeds de betrouwbare kwaliteit die de klanten voorheen kregen van Zelf. Je kunt als klant bij Zelf terecht voor allerlei zaken zoals aansprakelijkheid, opstal, arbeidsongeschiktheid, inboedel, rechtsbijstand, reis, auto en ongevallen.

De verzekeringen bij Zelf staan als sinds het begin bekend voor goede service, duidelijke voorwaarden en de erg scherpe premie. Zelf biedt een aantal innoverende zaken aan waardoor het zich erg aantrekkelijk op de markt positioneert. Zelf werkt namelijk als een online verzekeraar, dus alle zaken zijn gemakkelijk online af te sluiten, aan te passen en te vinden. Daarnaast kun je bij Zelf een korting opbouwen op je premie waardoor een goedkope autoverzekering vindt bij Zelf. Al meer dan 65.000 klanten hebben een autoverzekering bij Zelf afgesloten en dit aantal groeit met de dag.

De basisdekking die Zelf autoverzekering aanbiedt

Net zoals bij de meeste autoverzekeringen, biedt Zelf drie verschillende basisverzekeringen aan. De eerste is een Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Deze dekking is de minimale verplichting om te hebben voor iedere auto-eigenaar in Nederland. Dankzij de Wettelijke Aansprakelijkheid ben je verzekert tegen de schade je met je auto hebt veroorzaakt aan een ander. Dit geldt ook voor als je met een caravan of aanhangwagen op de weg bent.

De Wettelijke Aansprakelijkheid is vooral populair onder de auto-eigenaren die bezitten over een auto van meer dan acht jaar. De volgende dekking is de Wettelijke Aansprakelijkheid met Beperkte Casco. Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Je krijgt met deze dekking ook een deel casco. Dit deel zorgt ervoor dat specifieke schade aan je eigen auto ook worden vergoed door je verzekeraar. Onder deze specifieke schade valt natuurrampen, schade door storm, explosies, brand, kortsluiting in de auto, diefstal, inbraak of joyriding en schade door aanrijding met dieren. Je kunt zelf bepalen of je deze verzekering afsluit met een eigen risico en een lagere premie of zonder en een hogere premie.

De laatste basisdekking is de zogenoemde All Risk. Deze dekking biedt een volledig pakket met de Wettelijke Aansprakelijkheid en de volledige Casco. Hierdoor ben je verzekert voor alle bovengenoemde scenario en daar bovenop komt ook schade tijdens een ongeval ongeacht wie de schade heeft aangericht. Deze verzekering is vooral gekozen voor auto-eigenaren die een auto hebben die jonger is dan vier jaar.

De aanvullende dekkingen die je bij Zelf kunt afsluiten

Naast de drie basisdekkingen zijn sommige auto-eigenaren nog op zoek naar een uitgebreidere dekking. Hiervoor kan je ook terecht bij Zelf autoverzekering. Hier bieden ze namelijk nog drie andere aanvullende dekkingen aan. De eerste is de schade voor inzittenden. Dankzij deze dekking worden zaken zoals materiële schade, letselschade en gevolgschade vergoed door je verzekeraar en dit geldt voor jou en voor alle medereizigers.

Een andere aanvullende dekking is de ongevallenverzekering voor inzittenden. Door deze verzekering ben je niet alleen gedekt voor de schade aan je auto, maar voor de langdurige schade aan jou of andere inzittende van je auto verzekerd. Mocht je door een ongeval invalide raken dan keert de ongevallenverzekering een afgesproken bedrag uit. Deze geldt ook als je zelf schuldig bent voor het ongeval. De laatste aanvullende dekking is de pechhulp. Dankzij deze dekking ben je altijd verzekerd van hulp. Mocht je langs de weg staan met autopech, dan komt Zelf jou kant op om ter plekke of in een garage de schade te repareren. Ook wordt er vervoer geregeld voor alle inzittende van het voertuig.

De techniek van de Bonus-Malus ladder

De voordelige premie is mede dankzij de Bonus malus ladder die Zelf autoverzekering aanbiedt. Als je als bestuurder rijdt met meer schadevrije jaren, dan wordt je maandelijkse premie steeds lager. De korting die je krijgt op je premie wordt uitgerekend door de Bonus-malus ladder. Als je een jaar zonder schade hebt gereden dan krijg je bonus, als je een jaar met schade hebt gereden dan krijg je malus. Na 9 schadevrije jaren kun je al een korting opbouwen van maar liefst 80% korting op je premie. Alle autoverzekeringen werken met andere systemen om korting over je premie te berekenen. Wil je zicht op de mogelijk korting die je bij Zelf kunt krijgen, zoek dan de ladder op via de website van Zelf. Deels dankzij deze voordelige ladder behoort Zelf tot de top vijf laagste premies in Nederland.

De voordelen van Zelf op een rijtje

Zoals bij ieder verzekering, zijn er voor- en nadelen op het systeem wat Zelf aanbiedt. Om je keuze beter te kunnen vormen staan hier een aantal grote voordelen van Zelf op een rijtje. In onderzoek blijkt dat in 75% van de tests Zelf onder de beste keuze valt op vergelijkingssites en daarnaast valt Zelf in de top vijf van laagste premie bij de ranking van de Consumentenbond. Ze bieden je hulp bij het opzeggen van je huidige verzekering zodra je wilt overstappen naar Zelf en ze hebben maar liefst een vijf sterren review op de meeste vergelijkingssites. Een groot voordeel is dat je de no-claim korting van je eerste auto gewoon meeneemt naar je tweede auto. En mocht het voorkomen dat je de verzekering bij Zelf wilt opzeggen, dan is dit per direct opzegbaar. Je zit dus bij Zelf gegarandeerd goed als je op zoek bent naar een betrouwbare, goedkope autoverzekering.

Gemakkelijk je autoverzekering bij Zelf afsluiten of opzeggen

Ben je overtuigd van de service die Zelf aanbiedt, dan kun je in minder dan tien minuten jouw gewenste autoverzekering afsluiten. Doordat Zelf werkt via een online platform vul je alle benodigde informatie snel in en ontvang je nog sneller de bevestiging dat jou verzekering ingaat. Daarnaast krijg je in het begin 14 dagen bedenktijd om zeker te zijn van je keuze. Mocht je na een tijd van verzekering willen wisselen en je contract bij Zelf beëindigen, dan kan dit zeker. Normaliter heeft een nieuwe autoverzekering een contractduur van één jaar. Na dit jaar verlengt je contract automatisch naar onbepaalde tijd en is het dagelijks opzegbaar bij Zelf. Via het versturen van een ingevulde opzegbrief via de mail of post kun je je bestaande contract stopzetten.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • zelf autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23