Toyota autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je toyota autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Toyota autoverzekering

Wil jij je Toyota verzekeren ? Met onze nieuwste vergelijkingssoftware vergelijk je in enkele minuten ruim 125 autoverzekeringen met elkaar op premie en voorwaarden.

Na het invullen van slechts enkele gegevens wordt er een overzicht voor je gemaakt van de beste en goedkope autoverzekering in Nederland.

In het overzicht kun je de beste en voordeligste toyota autoverzekering direct online afsluiten.

Over Toyota

In 1936 begon de productie van het eerste Toyota model AA.

Een jaar later werd de fabriek hernoemd naar Toyota. De eigenaar stelde zich als doel om de beste auto’s van de wereld te bouwen. Vlak na de Tweede Wereldoorlog werd een kwaliteitscontrolesysteem voor auto’s ingevoerd, onder de naam “Toyota production system”.

De Toyota raakte (zoals zoveel Japanse automerken) al snel bekend om hun betrouwbaarheid.

De doelstelling was in dat opzicht geslaagd. Het bedrijf staat bekend om een speciale bedrijfsfilosofie die wel ‘Toyotisme’ wordt genoemd.

Het was het eerste bedrijf dat het just in time-concept invoerde als productiemethode. Anno 2006 kent Toyota nog steeds de minste mankementen per geproduceerde auto.

Nog steeds is Toyota een voorloper in diverse kwaliteitsmanagement- en productiemanagementprincipes en de Toyota autoverzekering.

Toyota Auris

De Toyota Auris is een compacte auto van Toyota.

Hij werd in 2007 gelanceerd en is de opvolger van de Toyota Corolla.

Van de Auris is alleen een 3- en 5-deurs hatchback versie verkrijgbaar, de sedan versie voert nog steeds de naam Corolla, alhoewel die in Nederland sinds 2010 niet meer verkocht wordt. In 2013 komt er samen met een geheel nieuw model niet alleen de hatchback, maar ook een stationwagon.

toyota autoverzekeringEerst werd het interieur als ontworpen en de rest van de auto daar omheen, waar dat doorgaans andersom is. De Toyota Auris was aanvankelijk leverbaar met 1.4 en 1.6 liter VVT-i benzinemotoren en 1.4, 2.0 en 2.2 liter D4D dieselmotor.

De dieselmotoren werden enigszins aangepast om ze zuiniger en milieuvriendelijker te maken en alle modellen werden standaard met een 6-versnellingsbak geleverd.

De sportieve versie van de Toyota Auris was de GT180 die is uitgerust met de 2.2 liter D4D D-CAT dieselmotor en onder andere voorzien is van een verlaagd onderstel.

De hybride Toyota Auris is alleen leverbaar als 5-deurs model.

Welke dekking verzekeren voor jouw Toyota

Je hebt de keuze uit drie dekkingen :

  • WA-verzekering : De WA-verzekering is de meest eenvoudige autoverzekering. Deze verplichte verzekering vergoedt schade die je veroorzaakt bij anderen. Schade aan zaken zoals een auto of fiets is verzekerd. De WA-verzekering heeft geen eigen risico.
  • WA Beperkt Casco : Je kunt de WA-verzekering uitbreiden met Beperkt Casco. Deze dekking vergoedt niet alleen schade aan anderen. Ook schade aan je eigen auto door bijvoorbeeld diefstal, brand, storm of een aanrijding met dieren is verzekerd. Je hebt wel een eigen risico per schadegeval. Kies je voor een hoger eigen risico , dan betaal je minder premie.
  • WA met Volledig Casco (all risk verzekering) : WA met Volledig Casco biedt de meest complete dekking. Schade aan anderen en aan je eigen auto is verzekerd. Ook als je schade rijdt door je eigen schuld. Ruitschade en vandalisme zijn ook gedekt. Net als bij Beperkt Casco kun je een hoger eigen risico kiezen voor een lagere premie.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim H
oe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23