Taxiverzekering

1Blad 1
2Blad 2
3Blad 3
//

Taxiverzekering

U heeft al begrepen dat er nog maar weinig Verzekeraars taxi’s willen verzekeren.

Zeker in de grote steden is het moeilijk.

Daarom vragen wij bij verschillende taxiverzekeraars de premie op voor uw taxiverzekering. Zodra wij deze ontvangen nemen wij contact met u op.

Zodra uw taxiverzekering door de verzekeraar is geaccepteerd ontvangt u hierover bericht van ons. Normaliter heeft u dezelfde dag. Maar u heeft zeker binnen 24 uur een bericht of uw taxiverzekering is geaccepteerd.

Als wij u geen voorlopige dekking kunnen verlenen, bent u niet direct verzekerd. U dient in dat geval te wachten op ons definitieve bericht van acceptatie. Dit bericht ontvangt u doorgaans binnen enkele uren via e-mail.

Onze Taxi verzekering

Bij Autoverzekeraar.nl staat maatwerk centraal. Bovendien zorgt persoonlijk contact met onze klanten ervoor dat wij een pakket aan taxiverzekeringen kunnen bieden dat naadloos aansluit op de praktijk.

Er is dus veel veranderd in 2019 op het gebied van taxi verzekeringen.

Wij helpen u graag verder! Uiteraard kunt u deze zaken ook via onze website regelen. Echter indien u meer prijs stelt op een onafhankelijk advies. Neem dan snel contact met ons op.

Taxi verzekeren

Een aantal maatschappijen kunnen uw taxi verzekeren wel dan niet tegen hoge premies. Echter hebben wij een speciaal tarief voor de taxi voor ondernemers met minder dan 5 taxi ‘s. Hierdoor is de premie zeer scherp ten opzichte van andere verzekeraars.

Uw taxiverzekering kan dus tegen een lage premie. Onze verzekering biedt dekkingsmogelijkheden door heel Nederland.

Let bij schadevrije jaren dat dit de schadevrije jaren betreft van uw vorige verzekeraar. Deze staan in het centrale systeem Roy-data vermeld. Indien dit een extra taxi is dient u 0 schadevrije jaren in te vullen. Tevens kunnen er per maatschappij eisen worden gesteld aan de diefstalsystemen.

Voor de inzittenden en bestuurder van uw taxi wijzen wij u wel op de mogelijkheid op het sluiten van een extra schadeverzekering inzittenden. Deze verzekering keert naast een uitkering bij blijvende invaliditeit ook overige niet gedekte medische kosten uit.

WA dekking

De WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)-verzekering is verplicht voor iedereen die een motorrijtuig bezit. U beschermt uzelf tegen het risico van aansprakelijkheid bij schade aan anderen. Toegebracht met uw taxi. Schade aan uw taxi is bij de WA-verzekering voor uw eigen rekening. De WA-verzekering biedt geen dekking aan schade aan uw eigen taxi. Wij adviseren deze verzekering daarom met name voor taxi´s ouder dan 8 jaar.

WA BEPERKT CASCO

Idem als WA verzekering met uitbreiding van schade aan eigen motorrijtuig door o.a. diefstal, ruitbreuk, storm, inbraak.

WA CASCO

Bovenop de dekking voor de WA- en beperkt casco verzekering is tevens verzekerd schade aan uw taxi door uw eigen schuld.

ONGEVALLEN INZITTENDENVERZEKERING

Deze verzekering keert een vast bedrag uit voor iedere inzittende die door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt. De bedragen zijn van tevoren in de polis vastgesteld en het maakt niet uit of de bestuurder schuldig is aan het ongeval of niet.

SCHADEVERZEKERING INZITTENDENVERZEKERING

Deze verzekering vergoedt de daadwerkelijk geleden schade aan de inzittenden tot een maximaal verzekerd bedrag. Denk o.a. aan bagage, kleding, medische kosten en smartengeld

taxiverzekering

Vragen ? Bel 0223 – 62 74 23


Taxiverzekering snel geregeld

1.Gratis Verhaalservice. Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.

2.Snel online verzekerd. Vaak kunnen wij uw taxi nog dezelfde dag verzekeren en ontvangt u per mail de offerte.

3.Gratis Polischeck. Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.

4.Direct dekking mogelijk. In de meeste gevallen krijgt u direct dekking voor de taxi en kunt u de weg op.

HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23