Taxiverzekering

1Taxi bedrijf
2Gegevens Taxi
3Toelichting Taxi
//

Taxiverzekering

U heeft al begrepen dat er nog maar weinig Verzekeraars taxi’s willen verzekeren.

Zeker in de grote steden is het verzekeren van je taxi moeilijk.

Daarom vragen wij bij verschillende taxiverzekeraars de premie op voor onze taxiverzekering. Zodra wij de offerte’s ontvangen nemen wij contact met u op.

Op het moment dat uw taxiverzekering door de verzekeraar is geaccepteerd ontvangt u hierover bericht van ons. Meestal is dat dezelfde dag nog.

Maar vaak heeft u binnen 24 uur een bericht of uw taxi verzekerd is.

Als wij u geen voorlopige dekking kunnen verlenen, bent u niet direct verzekerd. U dient in dat geval te wachten op ons definitieve bericht van acceptatie. Dit bericht ontvangt u doorgaans binnen enkele uren via de e-mail.

Onze Taxi verzekering

Bij Autoverzekeraar.nl staat maatwerk centraal. Wij hebben persoonlijk contact met u. Daardoor kunnen wij voor u een groot pakket aan taxiverzekeringen vergelijken. Deze sluiten vervolgens naadloos aan op de praktijk.

Er is dus veel veranderd in 2019 op het gebied van taxi verzekeringen.

Wij helpen u graag verder. Uiteraard kunt u uw taxi afsluiten via onze website. Echter indien u meer prijs stelt op een onafhankelijk advies. Neem dan snel contact met ons op.

Taxi verzekeren

Een aantal maatschappijen kunnen uw taxi verzekeren wel dan niet tegen een hoge taxi premie. Echter hebben wij een speciaal tarief voor de taxi voor ondernemers met minder dan 5 taxi ‘s. Hierdoor is de premie zeer scherp ten opzichte van andere verzekeraars.

Uw taxiverzekering kan dus tegen een lage premie. Onze verzekering biedt dekkingsmogelijkheden door heel Nederland.

Let bij schadevrije jaren dat dit de schadevrije jaren betreft van uw vorige verzekeraar. Deze staan in het centrale systeem Roy-data vermeld. Indien dit een extra taxi is dient u 0 schadevrije jaren in te vullen. Tevens kunnen er per maatschappij eisen worden gesteld aan de diefstalsystemen.

Voor de inzittenden en bestuurder van uw taxi wijzen wij u wel op de mogelijkheid op het sluiten van een extra schadeverzekering inzittenden. Deze verzekering keert naast een uitkering bij blijvende invaliditeit ook overige niet gedekte medische kosten uit.

De WA dekking

Een WA verzekering is verplicht voor iedereen die een motorrijtuig bezit. Het beschermt u tegen het risico van aansprakelijkheid bij schade aan anderen. Dit dus toegebracht met uw taxi. Schade aan uw taxi is bij de WA verzekering voor uw eigen rekening. Schade aan de eigen taxi is niet verzekerd bij de wa dekking. Wij adviseren deze verzekering daarom met name voor taxi´s ouder dan 8 jaar.

WA Beperkt Casco

Verzekerd hetzelfde als de WA verzekering. Bovendien is schade aan eigen motorrijtuig door o.a. diefstal, ruitbreuk, storm, inbraak ook gedekt.

Allrisk dekking

Nu is tevens schade aan uw eigen taxi verzekerd. Ook al is het uw eigen schuld.

Ongevallen Inzittenden verzekering

De ongevallen verzekering keert een vast bedrag uit voor iedere inzittende. Allereerst voor degene die door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt. De bedragen zijn van tevoren in de polis vastgesteld. Bovendien maakt het niet uit of de bestuurder schuldig is aan het ongeval of niet.

Schadeverzekering voor inzittenden

De daadwerkelijk geleden schade aan de inzittenden wordt vergoedt. Het maximaal verzekerd bedrag staat in de polis. Denk o.a. aan bagage, kleding, medische kosten en smartengeld.

taxiverzekering

Vragen ? Bel 0223 – 62 74 23


Taxiverzekering snel geregeld

1.Gratis Verhaalservice.

Kunnen wij de schade verhalen Dan wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.

2.Snel online verzekerd.

Vaak kunnen wij uw taxi nog dezelfde dag verzekeren. De offerte ontvangt u per mail.

3.Jaarlijks Polischeck.

Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent. Ook bij je huidige verzekeraar.

4.Direct dekking mogelijk.

In de meeste gevallen krijgt u direct dekking voor de taxi en kunt u de weg op.

HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23