Taxiverzekering

taxiverzekering


U wilt een goedkope taxiverzekering afsluiten voor uw taxi. Wij hebben een wa , wa beperkt casco of allrisk taxiverzekering voor u.

Voor taxibedrijven zijn het momenteel moeilijke tijden. Door de corona crisis is de omzet momenteel laag. Het betalen van de premie voor uw taxiverzekering kan een probleem worden.

Vraag dus een offerte op bij Autoverzekeraar.nlTaxiverzekering : mogelijkheden

We zetten graag de mogelijkheden voor u op een rij.

 • Opschorten van de taxiverzekering
  U kunt de taxiverzekering laten opschorten , als u momenteel niet met de taxi rijdt. Zodra u weer kunt rijden kunt u de polis van uw taxiverzekering weer activeren en direct aan het werk gaan.
  Let op : de eigenaar van de taxi moet zijn / haar taxi ook schorsen bij het RDW en de taxi van de openbare weg halen.
 • Taxiverzekering dekking verlagen
  Ook kunnen wij samen bespreken om de dekking te verlagen om de premie van de taxiverzekering te drukken. Denk aan wa casco naar wa beperkt casco of alleen de wa autoverzekering.
  Let op: Dit heeft consequenties omdat bij schade een mindere dekking is , ook moet als de taxi is gefinancierd de financier op de hoogte worden gesteld.
 • Wanbetaling
  Het intrekken van de taxi dekking wegens wanbetaling gaat bij de Vereende en andere maatschappijen automatisch. Bij Vereende bent u ook nog eens de waarborgsom kwijt. De dekking wordt ingetrokken en u rijdt dan onverzekerd rond met uw taxi. Als u weer opnieuw uw taxi wilt verzekeren moet u weer opnieuw een vereende offerte aanvragen en drie maanden vooruit betalen. Dus niet doen en onderneem samen met ons actie.

Taxiverzekering : Dekking verlagen

Als je de dekking wilt verlagen let dan op het volgende: Auto’s tussen de 4 tot 5 en 10 jaar zijn doorgaans het best af met een Beperkt Casco-dekking. Je krijgt dan nog wel de schade aan jouw auto door de natuur en anderen vergoed, bijvoorbeeld als het gevolg van diefstal of joyriding. Schade die je zelf veroorzaakt wordt niet meer gedekt, dus daarvoor moet je zelf betalen.

Auto’s van 10 jaar en ouder zijn het best af met een WA-dekking, ook als je in een taxi rijdt. Je bent dan nog wel gedekt voor de wettelijke aansprakelijkheid richting anderen. Schade aan jouw eigen auto betaal je altijd zelf, omdat de kosten daarvan over het algemeen niet meer zo hoog zullen oplopen.

Taxiverzekering: NOW 3.0 per 1 oktober 2020

NOW 3.0 geldt tot 1 juli 2021 met 3 tijdvakken van 3 maanden:

 • Tijdvak 1 : 1 oktober 2020 t/m 31 december 2020
 • Periode 2 : 1 januari 2021 t/m 31 maart 2021
 • Tijdvak 3 :1 april 2021 t/m 30 juni 2021

Je kunt voor elk tijdvak afzonderlijk een beroep te doen op NOW 3.0 regeling

NOW 3 De regeling

 • Het vrijstellingspercentage voor de loonsom bedraagt 10% in het eerste tijdvak, 15% in het tweede tijdvak en 20% in het derde tijdvak
 • Het minimale omzetverlies om aanspraak te kunnen maken op NOW 3.0 is 20%
 • Vanaf het tweede tijdvak gaat het omzetverlies omhoog van 20% naar 30%
 • Het maximale vergoedingspercentage bedraagt in het eerste tijdvak 80%, in het tweede tijdvak 70% en in het derde tijdvak 60%;
 • In het derde tijdvak wordt het te vergoeden loon per werknemer verlaagd naar maximaal 1x het dagloon( was 2x )
 • De vaste (forfaitaire) opslag voor de werkgeverslasten, zoals vakantiegeld en pensioenpremies, blijft 40%
 • Voor NOW 3.0 maakt het niet uit of je eerder wel of niet van de NOW-regeling gebruik hebt gemaakt
 • Het UWV opent het aanvraagtijdvak per 16 november 2020. U kan met terugwerkende kracht een aanvraag indienen voor het eerste tijdvak (1 oktober 2020 tot en met 31 december 2020).

Voorwaarde is dat medewerkers , zoals de regelmatige bestuurder , hun reguliere salaris blijven ontvangen. Ook mogen bedrijven tijdens de periode dat er subsidie wordt ontvangen geen aanvraag doen voor ontslag om bedrijfseconomische redenen.

Wilt u een offerte aanvragen voor de taxiverzekering of heeft u vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van u.

Taxiverzekering snel geregeld

1.Gratis Verhaalservice.

Kunnen wij de schade verhalen Dan wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.

2.Snel online verzekerd.

Vaak kunnen wij uw taxi nog dezelfde dag verzekeren. De offerte ontvangt u per mail.

3.Jaarlijks Polischeck.

Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent. Ook bij je huidige verzekeraar.

4.Direct dekking mogelijk.

In de meeste gevallen krijgt u direct dekking voor de taxi en kunt u de weg op.

HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23