Taxiverzekering berekenen

1Blad 1
2Blad 2
3Blad 3
//

Taxiverzekering

U heeft al begrepen dat er nog maar weinig Verzekeraars taxi’s willen verzekeren. Wij vragen bij de maatschappijen, die nog wel een taxi willen verzekeren in 2019, de premie op voor uw taxiverzekering. Wij vragen dan verschillende offertes op. Op het moment dat uw taxiverzekering definitief door de verzekeraar is geaccepteerd wordt de dekking definitief en ontvangt u hierover bericht van ons. Normaliter heeft u dezelfde dag , maar zeker binnen 24 uur een bericht of uw taxiverzekering is geaccepteerd. Als wij u geen voorlopige dekking kunnen verlenen, bent u niet direct verzekerd. U dient in dat geval te wachten op ons definitieve bericht van acceptatie. Dit bericht ontvangt u doorgaans binnen enkele uren via e-mail.

Onze Taxi verzekering

Bij onze taxiverzekering staat maatwerk centraal. Persoonlijk contact met onze klanten zorgt ervoor dat wij een pakket aan taxiverzekeringen kunnen bieden dat naadloos aansluit op de praktijk. Er is dus veel veranderd in 2019 op het gebied van taxi verzekering zaken. Wij helpen u graag verder! Uiteraard kunt u deze zaken ook via onze website regelen. Echter indien u meer prijs stelt op een onafhankelijk advies tijdens een persoonlijk gesprek, neem dan snel contact met ons op taxiverzekering

Taxi verzekeren

Veel verzekeringsmaatschappijen kunnen een taxi verzekeren wel dan niet tegen hoge premies. Wij hebben een speciaal tarief alleen voor de taxi voor ondernemers die niet meer dan 5 taxi ‘s in het bezit hebben. Hierdoor is de premie zeer scherp ten opzichte van andere verzekeraars. Een taxiverzekering kan dus tegen een lage premie. Onze taxiverzekering biedt dekkingsmogelijkheden door heel Nederland. Let bij schadevrije jaren dat dit de schadevrije jaren betreft die uw vorige verzekeraar in het centrale systeem Roy-data heeft vermeld. Indien dit een extra taxi is dient u 0 schadevrije jaren in te vullen. Tevens kunnen er per maatschappij eisen worden gesteld aan de diefstalsystemen. Voor de inzittenden en bestuurder van uw auto wijzen wij u wel op de mogelijkheid op het sluiten van een extra schadeverzekering inzittenden. Deze verzekering keert naast een uitkering bij blijvende invaliditeit ook overige niet gedekte medische kosten uit.

WA

De WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)-verzekering is verplicht voor iedereen die een motorrijtuig bezit. U beschermt uzelf tegen het risico van aansprakelijkheid bij schade aan anderen die is toegebracht met uw verzekerde taxi. Schade aan uw taxi is bij de WA-verzekering voor uw eigen rekening. De WA-verzekering biedt geen dekking aan schade aan uw taxi. Wij adviseren deze taxiverzekering daarom met name voor taxi´s ouder dan 8 jaar.

WA BEPERKT CASCO

Idem als WA verzekering met uitbreiding van schade aan eigen motorrijtuig door o.a. diefstal, ruitbreuk, storm, inbraak.

WA CASCO

Bovenop de dekking voor de WA- en beperkt casco verzekering is tevens verzekerd schade aan uw auto door uw eigen schuld.

ONGEVALLEN INZITTENDENVERZEKERING

Deze verzekering keert een vast bedrag uit voor iedere inzittende die door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt. De bedragen zijn van tevoren in de polis vastgesteld en het maakt niet uit of de bestuurder schuldig is aan het ongeval of niet.

SCHADEVERZEKERING INZITTENDENVERZEKERING

Deze verzekering vergoedt de daadwerkelijk geleden schade aan de inzittenden tot een maximaal verzekerd bedrag. Denk o.a. aan bagage, kleding, medische kosten en smartengeld

taxiverzekering offerte

Vragen ? Bel 0223 – 62 74 23


Taxiverzekering snel geregeld

1.Gratis Verhaalservice Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.

2.Snel online verzekerd Vaak kunnen wij uw taxi nog dezelfde dag verzekeren en ontvangt u per mail de offerte.

3.Gratis Polischeck Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.

4.Direct dekking mogelijk In de meeste gevallen krijgt u direct dekking voor de taxi en kunt u de weg op.

HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23