Taxiverzekering

Taxiverzekering

De taxiverzekering is een verzekering, waar je als taxi mee mag rijden. Niet alle verzekeraars staan dit zomaar toe om met jouw eigen auto te rijden. Je moet een speciale taxi verzekering afsluiten, waarbij de verzekeraar ervan op de hoogte is dat je als taxi met de auto rijdt.

Wil je een taxi verzekeren ? Op Autoverzekeraar.nl kun je gemakkelijk een offerte aanvragen voor je taxi. Ontdek op die manier waar jij terecht kunt om de auto te verzekeren en er zeker van te zijn dat het is toegestaan om er als taxi mee te rijden.

Met de taxi maak je gemiddeld genomen veel meer kilometers dan particuliere auto’s. Dit komt voornamelijk omdat je veel en vaak in gebieden rijdt waar veel anderen komen. Het risico op een aanrijding ligt hierdoor wat hoger dan voor anderen, zelfs als je zelf heel netjes rijdt. Taxiverzekeraars houden daar rekening mee. In 2020 bieden veel verzekeraars zelfs helemaal geen taxiverzekering meer aan, dus het is belangrijk om daar goed op te letten.Dekking van je taxi

Auto’s tussen de 4 tot 5 en 10 jaar zijn doorgaans het best af met een Beperkt Casco-dekking. Je krijgt dan nog wel de schade aan jouw auto door de natuur en anderen vergoed, bijvoorbeeld als het gevolg van diefstal en joyriding. Schade die je zelf veroorzaakt wordt niet meer gedekt, dus daarvoor moet je zelf betalen. Auto’s van 10 jaar en ouder zijn het best af met een WA-dekking, ook als je in een taxi rijdt. Je bent dan nog wel gedekt voor de wettelijke aansprakelijkheid richting anderen. Schade aan jouw eigen auto betaal je altijd zelf, omdat de kosten daarvan over het algemeen niet meer zo hoog zullen oplopen.

Uiteraard heb je de keuze uit een aantal aanvullende dekkingen. Met name de ongevallen inzittendenverzekering en de schadeverzekering inzittenden zijn heel belangrijk voor taxi’s. Door jouw taxiverzekering daarmee uit te breiden verzeker je ook de passagiers die bij je instappen. Krijg je te maken met een ongeval en lopen zij letsel of materiële schade op? Je kunt vertrouwen op de dekkingen daarvoor, waardoor je hier zelf niet voor hoeft te betalen.

Taxi verzekering: online vergelijken

Wij maken het je graag makkelijk om de beste taxi verzekering te vinden. Afgestemd op de auto die jij graag wilt verzekeren, het aantal kilometers dat je rijdt en bijvoorbeeld jouw eigen voorkeuren en gegevens. Bovendien helpen we je te ontdekken waar je de laagste premie betaalt en waar je kunt rekenen op de beste voorwaarden. Je kunt ze online met elkaar vergelijken, om jouw taxi te verzekeren op basis van de dekking en aanvullende modules die je daarvoor belangrijk vindt.

Je kunt binnen een paar minuten een taxiverzekering aanvragen, gewoon door die online te berekenen. Ontdek op die manier welke verzekeraars er beschikbaar zijn, op het moment dat je jouw auto als taxi wilt gebruiken. Sluit de dekking af waar je naar zoekt en zorg er daarmee voor dat je veilig en op basis van de belangrijke wetgeving zonder problemen de weg op kunt. Je voldoet netjes aan de belangrijke verplichtingen, waarmee je hoge boetes kunt voorkomen. En is er een keer iets aan de hand? Dan kun je vertrouwen op uitkering door de taxiverzekering, waardoor je zelf niet voor de kosten hoeft op te draaien.

Meer weten over de taxiverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons op telefoonnummer 0223 – 62 74 23 of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.

taxiverzekering

Vragen ? Bel 0223 – 62 74 23


Taxiverzekering snel geregeld

1.Gratis Verhaalservice.

Kunnen wij de schade verhalen Dan wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.

2.Snel online verzekerd.

Vaak kunnen wij uw taxi nog dezelfde dag verzekeren. De offerte ontvangt u per mail.

3.Jaarlijks Polischeck.

Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent. Ook bij je huidige verzekeraar.

4.Direct dekking mogelijk.

In de meeste gevallen krijgt u direct dekking voor de taxi en kunt u de weg op.

HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23