Land Rover autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je land rover autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Een Land Rover autoverzekering

De Land Rover is het op een na oudste terreinwagenmerk ter wereld. De verwachting dat hij veel op het land gebruikt zou worden, verklaart ook meteen zijn naam. Alhoewel Land Rover gedurende lange tijd slechts twee modellen voerde, is het aantal modellen inmiddels flink gegroeid. De Land Rover is met zijn vierwielaandrijving een krachtige wagen, maar zijn bijzonder afgewerkte interieur maakt de auto ook een echt luxepaardje. Ben jij op zoek naar een Land Rover autoverzekering? Met de online vergelijkingstool van Autoverzekeraar.nl heb je deze zo gevonden.

De invloed van het model op de hoogte van je verzekeringspremie

Ook binnen Nederland wordt vandaag een behoorlijk aantal Land Rover modellen geleverd. Populaire modellen zijn de Land Rover Defender, maar ook de Land Rover Discovery Sport. Land Rover laat je binnen elk model kiezen uit drie verschillende uitvoeringen: Pure, Prestige en Dynamic. Vanzelfsprekend betaal je voor de meest robuuste en luxe uitvoeringen ook een hogere maandpremie. De premie voor een Land Rover autoverzekering kan per verzekeraar overigens behoorlijk verschillen.

Terreinwagens voor allerlei soorten vervoer

Alhoewel de meesten een Land Rover associëren met een terreinwagen, wordt hij daar allang niet meer uitsluitend voor gebruikt. Ook voor particulier of zakelijk vervoer wordt er steeds vaker voor een Land Rover gekozen. De motoren van de modellen na 2007 zijn voorzien van Jaguar motoren. Dit en meer maakt een Land Rover niet de meest voordelige SUV of terreinwagen, maar het merk staat bekend als zeer betrouwbaar. Koop je een tweedehands Land Rover, dan heb je ook daar veel plezier van en ligt de premie voor je Land Rover autoverzekering ook een stuk lager.

Het verzekeren van een auto met vierwielaandrijving

Een Land Rover is een echt off road voertuig, wat betekent dat deze auto’s zijn ontworpen om buiten de geasfalteerde wegen te presteren. Niet voor niets hebben ze ook een vierwielaandrijving. Verschillende onderzoeken hebben uitgewezen dat auto’s die geschikt zijn voor off road gebruik wat duurder zijn om te verzekeren. Eigenaren van dergelijke voertuigen nemen door ook buiten geasfalteerde wegen te rijden namelijk grotere risico’s, wat ook voor een verzekeraar riskant is. Dit gegeven maakt een autoverzekeringspremie voor een Land Rover vaak wel wat duurder.

De hulp van Autoverzekeraar.nl

Een autoverzekering afsluiten voor je Land Rover is iets wat je niet elke dag doet. Gelukkig is Autoverzekeraar.nl er voor je om dit proces wat makkelijker te maken. Het enige wat we daarvoor nodig hebben, is enkele basisgegevens. Wanneer je deze in de online vergelijkingstool van Autoverzekeraar.nl invoert, krijg je binnen de kortste keren een lijstje met de bij jou en je wagen best passende verzekeringen. De medewerkers van Autoverzekeraar.nl staan bovendien graag klaar om je van adviezen te voorzien.

De verzekeringsvormen

Net zoals bij alle andere auto’s heb je ook bij een autoverzekering voor een Land Rover de keuze uit drie verschillende dekkingen. De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering, kortweg WA, is de wettelijk verplichte autoverzekering voor je Land Rover. Een wat uitgebreidere dekking geeft de WA+ beperkt casco. Met de WA+ volledig casco autoverzekering ben je voor vrijwel alle schade aan je auto verzekerd. Naast de voor jou beste basisdekking kun je via Autoverzekeraar.nl ook aanvullende autoverzekeringen afsluiten.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • land rover autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23