all risk autoverzekering

Met een all risk autoverzekering bent u voor vrijwel alle financiële gevolgen van schade gedekt.

GRATIS VERHAALBIJSTAND GRATIS POLISCHECK DIRECT VERZEKERD


All Risk autoverzekering

Denk je na over de All Risk autoverzekering? Het is de meest uitgebreide dekking, goed geschikt voor nieuwe auto’s. Voor nieuwe auto’s en modellen tot circa 4 of 5 jaar oud. Gedurende die periode is de waarde nog erg hoog, waardoor de kosten hoog oplopen als je geen uitgebreide verzekering hebt en je te maken krijgt met schade.

Wij leggen je graag uit wat de Allrisk-dekking voor de auto precies inhoudt. Zodat je daar op de juiste manier gebruik van maakt en om te zorgen voor een eerlijke vergelijking. Tussen de verschillende verzekeraars en ten opzichte van de andere dekkingen die er beschikbaar zijn. Waarom is de WA autoverzekering bijvoorbeeld een stuk goedkoper en wat is het verschil met de Beperkt Casco-dekking? We zetten het allemaal voor je op een rij.

Je kunt jouw auto All Risk verzekeren of juist een goedkope wa autoverzekering afsluiten. Bij Autoverzekeraar.nl presenteren we je het volledige overzicht, om daar altijd een goede keuze uit te maken.

Auto All Risk verzekeren

Jouw auto All Risk verzekeren en benieuwd wanneer dat een goed idee is? Over het algemeen sluiten mensen met een nieuwe auto deze verzekering af. Zodra je de auto bij de dealer gaat ophalen heeft die nog een (zeer) hoge waarde. In geld en natuurlijk ook voor jouw gevoel. Daar wil je liever geen schade mee rijden. En gebeurt dat toch een keer? Dan is het prettig dat je kunt rekenen op dekking door de verzekeraar. Je hoeft er niet zelf voor op te draaien, waardoor je de schade zonder problemen kunt laten herstellen.

En koop je geen nieuwe auto, maar is die pas een paar jaar oud? Ook in dat geval is het een goed idee om een All Risk autoverzekering te kiezen. De waarde van de auto is nog altijd erg hoog, waardoor ook herstel van schade in de papieren loopt. Je doet er verstandig aan om goed te kijken naar de dekking op basis van Allrisk, om je nergens zorgen over te hoeven maken.

Benieuwd wanneer de All Risk autoverzekering over het algemeen geen goede keuze meer is? Zodra de auto 4 of 5 jaar oud is geworden neemt de waarde af. Vanaf dat moment is een Beperkt Casco dekking vaak een betere keuze. Je bent dan nog steeds goed verzekerd, al betaal je zelf voor schade aan jouw auto die je zelf veroorzaakt.

Complete dekking inclusief eigen schuld

Een All Risk autoverzekering biedt de meest uitgebreide dekking, zodat het daar niet aan zal liggen. We zetten een paar belangrijke dekkingen voor je op een rij:

 • Wettelijke aansprakelijkheid
  De in Nederland verplichte dekking, die je krijgt met ieder type autoverzekering. Veroorzaak jij schade of letsel aan een ander auto of motor of een andere persoon? Je bent daarvoor gedekt, waardoor je de kosten voor de schade kunt laten vergoeden.
 • Schade door brand
  Vliegt de auto in brand en ben je er niet op tijd bij of zijn er onderdelen kapot gegaan? Met deze autoverzekering is de schade gedekt. Dat gebeurt standaard op basis van de dagwaarde, al zijn er regelingen voor de nieuwwaarde of de aankoopwaarde beschikbaar.
 • Diefstal, inbraak en joyriding
  Wordt de auto gestolen of word je het slachtoffer van joyriding? Net als bij inbraak zijn de kosten gedekt, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Houd wel weer rekening met de standaard-uitkering op basis van de dagwaarde.
 • Ruitbreuk
  Een sterretje in de ruit, een grote barst of een compleet kapotte ruit: je kunt het allemaal laten vergoeden. Schade buiten jouw schuld om, waardoor je gebruik kunt maken van de All Risk dekking.
 • Botsing met een dier
  Overstekend wild kan ontzettend gevaarlijk zijn, vooral op hogere snelheden. De schade die hierdoor ontstaat kun je laten vergoeden vanuit de verzekering op basis van Allrisk.
 • Storm, hagel en overstromingen
  Raakt de auto beschadigd door storm, hagel of overstromingen? Geen zorgen, de kosten daarvoor zijn netjes gedekt. Op basis van de dagwaarde, al zijn er aanvullende modules beschikbaar voor de nieuw- of aankoopwaarde.
 • Vandalisme
  Krijg je te maken met vandalisme? Ontzettend vervelend, al is het met de All Risk autoverzekering gelukkig gedekt. En alleen met deze dekking, dus andere varianten van de autoverzekering bieden die mogelijkheid doorgaans niet.
 • Schade door eigen schuld
  Rijd je tegen een paaltje of heb jij schuld aan een aanrijding? Met de Allrisk autoverzekering krijg je ook de schade aan jouw eigen auto vergoed. Een fijn idee, omdat je zelf niet voor de kosten hoeft op te draaien.
 • Wanneer is All Risk de beste keuze?

  Benieuwd wanneer een All Risk dekking de beste keuze is? Zoals aangegeven heeft dit onder andere te maken met de leeftijd van de auto. Jongere auto’s kun je het best goed verzekeren, zodat je zelf niet voor de eventueel hoge kosten van herstel opdraait.

  En heb je niet de mogelijkheid om zomaar een paar honderd euro te betalen om jouw auto te laten maken? Als je er wel netjes bij wilt blijven rijden kan de All Risk-dekking een goed idee zijn. Op die manier kun je de schade laten vergoeden, ook als het even niet uitkomt om daarvoor jouw spaarrekening aan te spreken.

  Allrisk verzekering voor de auto: vergelijken

  Je kunt online de autoverzekering berekenen waar je naar op zoek bent. Het kan gaan om een Allrisk-dekking, net als de alternatieven die er beschikbaar zijn. Zoek je bijvoorbeeld ook naar een Beperkt Casco-dekking of zelfs een WA autoverzekering? Wij laten je zien wat er beschikbaar is en zetten voor je op een rij waar je op dient te letten. Daarmee weet je zeker dat je een goede keuze maakt voor de auto die je graag wilt rijden. Uiteraard betaal je daarvoor online een scherpe premie en kun je de All Risk autoverzekering meteen afsluiten.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.
Direct verzekerd Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.
Gratis Polischeck Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.
Tot 80% Noclaim Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • All Risk autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23