Autoverzekering afsluiten

Via Autoverzekeraar.nl kun je binnen vijf minuten online je autoverzekering afsluiten!

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Autoverzekering afsluiten

Jouw autoverzekering afsluiten? Dat kan eenvoudig online. Je betaalt een scherpe premie voor een goede dekking, die uitstekend past bij de auto die je rijdt en de risico’s die je graag wilt afdekken.

Je kunt de beschikbare verzekeringen eenvoudig online vergelijken, om de autoverzekering te vinden die het best bij je past. Zoek je naar de goedkoopste verzekering of een specifieke uitgebreide dekking? Wij helpen je een goede keuze te maken, binnen de polissen die er beschikbaar zijn.

Een autoverzekering afsluiten is niet moeilijk, als je weet waarop je moet letten. Het is natuurlijk belangrijk om goed te kijken naar de premie, maar vergeet ook de polisvoorwaarden en de kwaliteit van bijvoorbeeld de service niet. Bij Autoverzekeraar.nl vergelijken we meer dan 125 polissen met elkaar, zodat je niets over het hoofd ziet en je daar een goede keuze uit kunt maken.


Afsluiten en vergelijken: waarop letten?

Benieuwd waarop je moet letten om een goedkope autoverzekering af te sluiten? We zetten een paar handige tips voor je op een rij:

Kijk niet meteen naar de premie

Het is voor veel mensen verleidelijk, maar niet de beste keuze. Kijk eerst naar de dekkingen die er beschikbaar zijn en de voorwaarden van de autoverzekeringen. Selecteer 3 tot 5 verzekeringen die passen bij jouw wensen. Vergelijk die op basis van hun premie. Je weet dan zeker dat de goedkoopste polis binnen jouw selectie netjes voldoet aan jouw wensen voor de dekking. Je voorkomt dat je een goedkope polis afsluit die niet de dekking biedt waar je naar op zoek bent.

Kies een dekking die bij jouw auto past

Wist je dat veel mensen een autoverzekering afsluiten die niet (meer) bij hun auto past? Nieuwe auto’s kun je tot een leeftijd van circa 4 jaar het best allrisk verzekeren. Auto’s tot 10 jaar oud zijn het best af met een Beperkt Casco-dekking en als jouw auto al 10 jaar of ouder is dan maak je de beste keuze met een WA-dekking. Een te hoge of uitgebreide dekking maakt de verzekering onnodig duur.

Sluit de verzekering online af

De beste autoverzekering afsluiten en vergelijken? Dat doe je het makkelijkst online. Wij helpen je om de beschikbare polissen en verzekeringen te vergelijken, zonder dat je daarvoor alle verzekeraars stuk voor stuk dient te benaderen. In plaats daarvan bieden wij je het overzicht waar je naar zoekt, om online de beste polis af te sluiten. Je kunt jouw autoverzekering online afsluiten, door zelf jouw gegevens in te vullen en je meteen aan te melden.

Wil je een autoverzekering afsluiten, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Wij helpen je rekening te houden met de afschrijving van de auto en kunnen je adviseren over aanvullende dekkingen. Wil je bijvoorbeeld ook anderen die met je meerijden goed verzekeren of voorkomen dat je veel meer premie gaat betalen na een eerste schade ? Wij kijken met je mee naar de beschikbare verzekeringen, om daar een selectie uit te maken en je erover te adviseren.

Goedkope autoverzekering afsluiten

Een autoverzekering goedkoop afsluiten is online niet moeilijk. Dankzij onze betrokken service en belangrijke voordelen ben je bovendien vaak beter af dan wanneer je rechtstreeks naar de verzekeraar van jouw voorkeur gaat.

We zorgen er met onze gratis verhaalservice bijvoorbeeld voor dat we de schade in veel gevallen geheel kosteloos voor je in behandeling kunnen nemen. Dat voorkomt dat jij er zelf mee aan de slag moet. In plaats daarvan pakken onze experts het voor je op, waarmee we de kans op een vlotte vergoeding van de schade een stuk groter maken.

Zodra je jouw autoverzekering online afsluit ben je direct verzekerd, op basis van de voorlopige dekking die we je in de meeste gevallen kunnen aanbieden. Dat betekent dat je meteen de weg op mag, waarna de verzekeraar nagaat of de voorlopige dekking een definitieve dekking kan worden. Je krijgt daar bericht van, waarna je zeker weet dat je volledig verzekerd bent en je daar geen omkijken meer naar hebt.

Tip: we doen regelmatig een gratis Polischeck. Daarmee controleren we of de autoverzekering nog bij jou en jouw auto past. Is dat niet meer het geval? We geven het je op tijd aan, zodat je de kans hebt om jouw polis aan te passen aan de nieuwe situatie. Soms is er een goedkope verzekering beschikbaar of kun je het type dekking aanpassen. Wij helpen je voorkomen dat je te veel betaalt voor de verzekering van jouw auto.

Autoverzekering online afsluiten

Jouw auto verzekeren en online afsluiten? Het is makkelijker dan je zou denken, omdat we je daar stap voor stap bij kunnen begeleiden. Een autoverzekering afsluiten vraagt om een aantal gegevens, zowel van jou als van de auto die je rijdt. Aan de hand van die gegevens maken wij de koppeling naar de verzekeraar, die een eerste check doet om je een voorlopige dekking aan te kunnen bieden.

Uiteraard kunnen we je helpen met het afsluiten van de verzekering, indien je daar zelf niet uitkomt. We helpen je de goedkope polis te vinden of zorgen ervoor dat je de verzekeringen kunt vergelijken en afsluiten. Op die manier hebben de polissen voor jou geen geheimen en heb je de kans om jouw nieuwe auto snel te verzekeren. En heb je al een auto, maar denk je dat de polis goedkoper kan? Het is in de beide gevallen een goed idee om de autoverzekering te berekenen.

Dat kan eenvoudig online, zodat je binnen een paar minuten goed op de hoogte bent van de mogelijkheden. Je kunt een nieuwe autoverzekering afsluiten, bijvoorbeeld als je merkt dat de voorwaarden beter kunnen of als je op dit moment te veel betaalt. We helpen jou de beste verzekering voor jouw auto af te sluiten, zowel voor nieuwe auto’s als voor een auto waar je al jaren in rijdt.

Meer weten over het afsluiten van de autoverzekering voor jouw auto of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent.
4.Tot 80% No claim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder


  • Autoverzekering afsluiten

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23