Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering vergelijken voor de laagste premie.

Autoverzekering vergelijken

Online in een paar stappen je autoverzekering vergelijken. Want je wilt niet teveel betalen voor je autoverzekering. Daarom vergelijk je eerst de Top 5 verzekeringen op premie en op polis voorwaarden.

Zo vindt je autoverzekering die het beste bij jouw past

Autoverzekeraar.nl vergelijkt zelfs ruim 125 autoverzekeringen. Alleen de beste autoverzekeraars van Nederland worden meegenomen. Voor de beste deal.

Vergelijk je autoverzekering op premie

Autoverzekeraar.nl helpt je om alle verschillende premies en voorwaarden te vergelijken. Zodat je voldoende kennis hebt om een verzekering voor je auto te kunnen afsluiten.

Onze Vergelijker vraagt om je kenteken, geboortedatum, postcode en huisnummer en schadevrije jaren.

Het aantal schadevrije jaren heeft invloed op de premie die je betaalt. Je krijgt nu al jaarlijks een opgave van het aantal zuivere schadevrije jaren. Je kunt deze terugvinden op de polis of de groene kaart. Dit noemen we de zuivere schadevrije jaren.

Op deze manier krijg je een overzicht van de autoverzekeringen die het beste bij je passen. Zo kun je snel de goedkoopste autoverzekering voor je auto afsluiten.

Voordelen Autoverzekeraar.nl

Gratis Verhaalbijstand

Gratis Polischeck

Tot 80% No Claim

Direct dekking

Autoverzekering vergelijken

Dekkingen autoverzekering vergelijken

Voor een auto kun je drie soorten verzekeringen afsluiten. Namelijk een WA verzekering, een WA Beperkt Cascoverzekering of een WA Volledig Cascoverzekering (allrisk).

WA verzekering

Een WA verzekering is een wettelijke aansprakelijkheid verzekering. Anders gezegd deze verzekering vergoedt de schade die jij met je auto bij een andere weggebruiker veroorzaakt.

Een WA autoverzekering dekt alleen dit soort schade en is vaak het goedkoopst.

WA Beperkt Casco

De WA beperkt Casco verzekering dekt bepaalde schade aan je eigen auto. Zoals ruitschade, diefstal en schade door extreme weersomstandigheden.

WA Volledig Casco

Deze verzekering is de meest uitgebreide verzekering en wordt ook wel de allrisk verzekering genoemd. Omdat deze is uitgebreid met dekking voor schade die is ontstaan door eigen toedoen.

Elke verzekeraar hanteert wel een aantal uitzonderingen. Echter verschillen deze uitzonderingen per verzekeraar. Dus lees de polisvoorwaarden goed na.

Aanvullende verzekeringen

Wanneer je een autoverzekering hebt gekozen, kun je aanvullende modules afsluiten. Zodat je nog vollediger verzekerd bent.

Echter zijn deze aanvullende verzekeringen niet verplicht. Al met al kun je kiezen uit de volgende modules:

Schadeverzekering inzittenden

Deze schadeverzekering inzittenden dekt de schade bij de passagiers van de bestuurder na een ongeval. Daarnaast is er schadevergoeding in geval van letsel of andere kosten door een ongeval.

Ongevallen inzittenden

Met de ongevallen inzittenden verzekering ontvang je een vooraf vastgestelde vergoeding. Ofschoon het daarbij niet uitmaakt of de schade wel of niet door eigen schuld is veroorzaakt

Rechtsbijstand

Deze verzekering vergoedt juridische hulp. Hoewel het verhalen van je schade bij Autoverzekeraar.nl gratis is.

Pechhulp Nederland of Buitenland

Deze aanvullende verzekering dekt kosten voor hulp bij pech aan je auto. Weliswaar wordt er vaak onderscheid gemaakt maar alleen tussen Nederland en het Buitenland.

Vergelijk je autoverzekering

HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23