camperverzekering

Snel de premie voor je camperverzekering berekenen

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
BESTE AUTOVERZEKERING


Camperverzekering

Jij wilt onbezorgd op reis met de camper? Sluit een goedkope camperverzekering af, zodat je daar volledig op kunt vertrouwen als er een keer wat aan de hand is. Ideaal om jouw camper te verzekeren, onafhankelijk van de leeftijd of het merk en model waarmee je rijdt. Op Autoverzekeraar.nl maken we het je graag gemakkelijk, vanuit het volledige overzicht dat er beschikbaar is. Voor heel luxe campers met alles erop en eraan, tot de goedkope hobby-modellen waar je al jaren met veel plezier mee rijdt.

Tip: zoek je een kampeerautoverzekering voor een tweedehands model dat je hebt gekocht? Geen probleem, de polissen zijn er voor nieuwe en gebruikte modellen. Je kunt jouw camper verzekeren op de manier die jij wilt, waarbij wij je graag uitleggen waar je het best op kunt letten.

Het is belangrijk om in ieder geval de basisdekking van de camperverzekering af te sluiten. Daarmee zorg je ervoor dat je in Nederland de weg op mag, net als in de rest van Europa. Je dient in ieder geval verzekerd te zijn voor de wettelijke aansprakelijkheid. En wil je ook schade aan jouw eigen camper dekken? Dan zijn er meer uitgebreide polissen beschikbaar. Op die manier hoef je niet zelf voor de kosten op te draaien. Ideaal voor jouw Mercedes camper, een klein en eenvoudig model of een grote en luxe wagen waarmee je heerlijk comfortabel door heel Europa kunt trekken.Drie soorten dekking

De camperverzekering is er in drie varianten:

 • WA camperverzekering
  Jouw camper verzekeren voor de wettelijke aansprakelijkheid? Het is de verplichte dekking, waar je in Nederland gebruik van moet maken als je de openbare weg op wilt. De dekking geldt voor schade aan anderen en in sommige gevallen voor hulpverlening bij een ongeval. Zowel materiële schade als letsel aan anderen is gedekt. Schade aan jouw eigen camper betaal je in alle gevallen zelf.
 • WA + Beperkt Casco
  Ook schade aan jouw camper dekken, bijvoorbeeld als het gevolg van brand, storm, hagel of een botsing met dieren? De dekking geldt daarnaast voor diefstal en joyriding, net als voor ruitbreuk. Bovendien profiteer je van dekking voor de wettelijke aansprakelijkheid, waarmee het een interessante uitbreiding kan zijn.
  Let op: met name de dekking voor ruitbreuk kent vaak een eigen risico, bijvoorbeeld van €150. Kijk hier goed naar, vooral als je meerdere camperverzekeringen wilt vergelijken.
 • WA Volledig Casco (Allrisk)
  Jouw camper zo goed mogelijk verzekeren, ook tegen schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt? Kies dan een Allrisk-dekking. Het is een WA Volledig Casco-verzekering, waarbij je de schade aan zowel jouw camper als die van anderen kunt laten dekken. En is er een keer wat aan de hand? Dan is de kans groot dat je een vervangende camper mee kunt krijgen. Op die manier weet je zeker dat jouw vakantie of reis altijd gewoon door kan gaan.

Aanvullende dekkingen voor de camper

Naast de basisdekking kun je voor jouw Mercedes camper , hobby-kampeerauto of caravanverzekering gebruik maken van een paar aanvullende modules. Stel op die manier de verzekering samen waar je naar zoekt, om goed gedekt op weg te gaan. We zetten een paar mogelijkheden voor je op rij:

 • Dekking voor de inventaris
  Heb je een mooie televisie in de camper hangen of gebruik je dure gasflessen? Je kunt die net als andere delen van de inventaris verzekeren met een aanvullende dekking. Let goed op het maximale bedrag waarvoor de dekking geldt, bijvoorbeeld tot €2.500.
 • Rechtsbijstand
  Krijg je te maken met een aanrijding en is er sprake van een tegenpartij? Zelfs in Nederland is het soms lastig om die aansprakelijk te stellen, laat staan in het buitenland. Met een aanvullende module voor rechtsbijstand sta je er juridisch in ieder geval niet alleen voor.
 • Dekking voor inzittenden
  Zeker weten dat ook inzittenden goed gedekt zijn, bijvoorbeeld als jullie van de weg raken? Met aan aanvullende module voor inzittenden zorg je ervoor dat zij een uitkering ontvangen bij bijvoorbeeld invaliditeit of ernstig letsel. Wij zetten de mogelijkheden graag voor je op een rij.
 • Aanschafwaardedekking
  Een mooie nieuwe camper gekocht en geen geld om een luxe terug te kopen als die total-loss zou worden verklaard? Dankzij de aanschafwaarderegeling kun je er bijvoorbeeld 3 of 5 jaar voor zorgen dat je eenvoudig weer een nieuwe kunt kopen. De verzekeraar dekt de aanschafwaarde, zodat je het bedrag in handen krijgt om een nieuwe te kopen en daarmee alsnog op reis te gaan.

Camperverzekering: berekenen en vergelijken

De beschikbare aanvullende modules kunnen per verzekeraar verschillen. Kijk goed naar de mogelijkheden om een kampeerautoverzekering af te sluiten, uiteraard aan de hand van jouw specifieke wensen. We laten je graag zien wat er mogelijk is en hoe je zorgt voor een goede dekking. Die past bij de manier waarop je jouw luxe camper of hobby-auto wilt verzekeren.

Met een zo uitgebreid mogelijke dekking of juist aan de hand van een lage premie. Heel goedkoop of volledig en uitgebreid, zonder zorgen op het moment dat er een keer wat aan de hand is. Wij maken je het graag makkelijk aan de hand van het overzicht, bij Autoverzekeraar.nl kun je eenvoudig een camperverzekering vergelijken.

Benieuwd wat een camperverzekering kost en bij welke verzekeraars je die kunt afsluiten? Aan de hand van een paar vragen kun je jouw verzekering voor de camper online berekenen. Binnen een paar minuten ben je volledig op de hoogte, zodat je precies weet wat er mogelijk is. De makkelijkste manier om een goede dekking af te sluiten, om daarna op een heerlijk ontspannen manier op vakantie te gaan. Bekijk, bereken en vergelijk, om vervolgens zo snel mogelijk gebruik te maken van de dekking die je zoekt.

Meer weten over de camperverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice.

Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.

2.Direct verzekerd.

Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.

3.Elk jaar een goedkope autoverzekering.

Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.

4.Tot 80% No claim.

Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • camperverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23