camperverzekering berekenen

Camperverzekering

Een camper of een kampeerauto is een kostbaar bezit. Een bezit dat een camperverzekering nodig heeft om zorgeloos op reis te kunnen gaan. Er zijn in principe drie verschillende dekkingen beschikbaar voor de kampeerauto, waarbij er ook via een aanvulling ook andere risico’s kunnen worden afgedekt. Bij de keuze voor een basisdekking kan er altijd rekening worden gehouden met de leeftijd van de camper.

U bent zuinig op uw camper, dus verzekert u hem goed. Maar dan wel zo voordelig mogelijk. Want uw geld gebruikt u liever om vakantie te vieren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een goede én goedkope camperverzekering.

Uitbreiden dekking

U kunt uw Camperverzekering volledig aanpassen aan uw wensen en eisen. U bepaalt zelf welke uitbreidingen u nodig heeft. Bedenk daarom goed wat u belangrijk vindt voor uw camper of camperverzekering. Dan hebben wij een uitbreiding die bij uw situatie past in uw camperverzekering.

Inboedel

Met deze uitbreiding verzekert u de spullen in uw camper tegen dezelfde risico’s als uw camper zelf. Denk bijvoorbeeld aan schade of diefstal. Ook zonnecollectoren, fietsen en camper onderdelen zien wij als inboedel.

Stel dat uw luifel nog uitstaat tijdens een flinke storm. Dan bestaat de kans dat hij beschadigd raakt. Met deze uitbreiding verzekert u uw luifel tegen dezelfde risico’s als uw camper. Deze uitbreiding kunt u niet afsluiten als u alleen de WA camperverzekering heeft gekozen.

Rechtsbijstand en inzittenden

Verkeersongelukken komen helaas vrij vaak voor. Als u een aanrijding krijgt met uw camper, hopen wij van harte dat u met de schrik vrijkomt. Mocht u of een van uw passagiers toch iets overkomen, dan bent u daar met deze uitbreiding op uw camperverzekering voor verzekerd. Als u een verkeersongeluk krijgt, vergoeden wij de schade aan personen en persoonlijke bezittingen.

In het verkeer kunt u terechtkomen in een ruzie of conflict. Bijvoorbeeld omdat iemand tegen uw camper is aangereden en de schade niet wil vergoeden. Met deze uitbreiding op uw camperverzekering ontvangt u de juridische bijstand die u nodig heeft om de schadekosten te verhalen.

Kampeerauto

Moderne campers zijn geheel of gedeeltelijk zelfvoorzienend, mits aangesloten op een stroomvoorziening of met draaiende motor.

camperverzekeringCampers kunnen zijn uitgerust met een toilet, douche, schoonwatertank, vuilwater(opvang)tank, koelkast, warmwaterboiler etc. en kunnen, net zoals een motorboot, een aantal dagen zonder aanvullende voorzieningen van plaats naar plaats rijden.

Benzine tanken is wel nodig. Met deze vorm van toerisme heeft de gebruiker alleen nu en dan behoefte aan kleine voorzieningen, zoals schoon water kunnen innemen, toilet ledigen en het “grijze” afvalwater lozen op daarvoor bestemde plaatsen.

Hiervoor bestaan in Europa al jarenlang een groot aantal camper plaatsen met deze voor campers nodige voorzieningen.

Gewone kampeerplaatsen hebben vaak speciale staplaatsen voor campers, die daar rechtstreeks kunnen worden aangesloten op het lichtnet, de waterleiding en de riolering. Bij een enkele overnachting staan campers veelal op asfalt of andere verharding.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23