Ditzo autoverzekering

vergelijk de voordelen en mogelijkheden bij Ditzo

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Ditzo autoverzekering

Ditzo autoverzekering afsluiten of die vergelijken? We leggen graag uit over de belangrijke voordelen, mét de mogelijkheid om de verzekering online af te sluiten. Eenvoudig en snel, aan de hand van duidelijke informatie over wat er mogelijk is.

Tip: heb je al andere Ditzo verzekeringen? Soms is het verstandig om die te combineren binnen een breder pakket. Op die manier kun je daar voordelig gebruik van maken en heb je bovendien gewoon één aanspreekpunt als er een keer wat aan de hand is.

Ditzo vindt het voor de autoverzekering belangrijk om zowel te kijken naar de premie als de andere belangrijke elementen. Het gaat op die manier om de prijs, net als om de dekking, de voorwaarden en de eventuele extra’s waar je gebruik van wilt maken. Ditzo gaat daarbij uit van een onderzoek door Blauw Research, dat uitwijst dat naast de prijs ook de kwaliteit van de verzekering heel belangrijk is.

Autoverzekering bij Ditzo: zo werkt het

Een autoverzekering afsluiten bij Ditzo of die in ieder geval vergelijken met die van de andere verzekeraars? De verzekeraar wijst op een aantal belangrijke overwegingen:

 • Type dekking
  Het is belangrijk om goed na te denken over het type dekking waar je naar op zoek bent. De WA-autoverzekering biedt de minimale dekking, terwijl de Beperk Casco-dekking en de Allrisk-autoverzekering meer uitgebreid zijn. Met dekking voor eigen schade en autoruitschade , terwijl dat bij de minimale dekking niet het geval is.
 • Premie van de verzekering
  Heel belangrijk is ook de premie van de verzekering. Ditzo begrijpt dat de prijs belangrijk is, omdat de autoverzekering niet te duur mag zijn. Ondertussen heeft ook de gekozen dekking veel invloed op de kosten, dus het is belangrijk om daar rekening mee te houden.
 • Eigen risico
  Een hoger eigen risico maakt een lagere premie mogelijk. Aan de andere kant betekent dit dat je een deel van de kosten eerst zelf betaalt. Het is belangrijk om dat geld achter de hand te hebben, en eraan uit te willen geven als de situatie daarom vraagt.
 • Bereikbaarheid
  Ditzo begrijpt dat je een verzekeraar zoekt die goed bereikbaar is. Bij vragen en als er een keer sprake is van schade. Ook al ga je er natuurlijk vanuit dat je daar niet mee te maken zal krijgen.
 • Kwaliteit van de dienstverlening
  De kwaliteit van de dienstverlening moet uiteindelijk goed zijn. Op die manier weet je zeker dat je op de goede dekking kunt vertrouwen, zodat je daar op terug kunt vallen als er een keer wat aan de hand is.

Uiteraard let Ditzo voor de autoverzekering op meer belangrijke zaken. Het gaat dan bijvoorbeeld om wat klanten van de verzekeraar vinden. Zowel voor de auto als voor andere verzekeringen, die je er af kunt sluiten. Verder heb je er natuurlijk de kans om online jouw gegevens te beheren en die eventueel ook aan te passen.

Voordelen bij Ditzo

Benieuwd naar de voordelen bij Ditzo? De verzekeraar vindt de volgende elementen extra belangrijk:

 • Schadeafhandeling
  Je krijgt er natuurlijk liever niet mee te maken, maar het kan helaas een keer gebeuren. In dat geval vindt Ditzo het belangrijk dat je kunt rekenen op goede service. Met een goede bereikbaarheid en uitstekende mogelijkheden om de schade te laten herstellen.
 • Klantcijfer
  Het zijn de klanten die uiteindelijk het best kunnen aangeven wat ze van een verzekeraar vinden. Die vertellen het eerlijke verhaal, dus geven een goed beeld van wat je kunt verwachten als je er kiest voor een autoverzekering.
 • Aanbevolen door klanten
  Samen met het klantcijfer is het volgens Ditzo belangrijk om goed te kijken naar de klanten die hun verzekeraar aanbevelen. Alleen op die manier wordt het duidelijk of ze er ook op de langere termijn tevreden mee zijn.
 • Dekking wijzigen
  Wil je zelf de dekking wijzigen, bijvoorbeeld als de auto ouder wordt of om een andere reden? Dat kan bij Ditzo, ook als je niet wilt aangeven waarom je toch wilt kiezen voor een andere dekking.
 • Haal- en brengservice
  Ditzo zorgt er met de haal- en brengservice voor dat je kunt rekenen op een goede autoverzekering. Met belangrijke extra’s, zodat je zeker weet dat je altijd weer netjes thuiskomt als er wat aan de hand is.
 • Poliskosten
  Je wilt natuurlijk voordelig gebruik maken van de Ditzo autoverzekering. Dan is het belangrijk om geen poliskosten te betalen, iets waar bij deze verzekeraar gelukkig geen sprake van is.
 • De belangrijke voordelen van de Ditzo autoverzekering kun je online vergelijken met die van de andere verzekeraars. Door bijvoorbeeld goed te letten op de bovenstaande punten, net als op wat je nog meer belangrijk vindt. Zodat je zeker weet dat je daarmee een goede keuze maakt, volledig aan de hand van wat jij belangrijk vindt.

  Ditzo autoverzekering: online afsluiten

  Denk je na over de Ditzo autoverzekering of wil je die graag afsluiten? Dat kan gewoon online, net als bij de andere verzekeraars die we je kunnen aanbieden. Op die manier weet je zeker dat je daarmee een goede keuze maakt, waarbij je de belangrijke informatie goed tot je hebt kunnen nemen.

  En heb je daar vragen over of wil je meer weten over de ervaringen van onze klanten? Ook daar kunnen we je natuurlijk over vertellen. Met de verzekeringen bij Ditzo, net als bij de andere verzekeraars. Zodat je er de beste autoverzekering kunt afsluiten, net als de andere dekkingen waar je graag gebruik van wilt maken.

  Meer weten over de Ditzo autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


  Voordelen Autoverzekeraar

  1.Gratis Verhaalservice
  Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
  2.Direct verzekerd
  Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
  3.Gratis Polischeck
  Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
  4.Tot 80% Noclaim
  Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • ditzo autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23