Inshared autoverzekering

Bespaar geld en vergelijk je inshared autoverzekering op goedkoopste premie.

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Inshared autoverzekering

Een InShared autoverzekering afsluiten of die online vergelijken? We maken het je graag makkelijk, door alle verzekeraars op een rij te zetten. Ontdek hoe je een goedkope autoverzekering afsluit, terwijl je kunt vertrouwen op een uitstekende dekking. Voor jouw nieuwe auto of voor het model dat je al jaren rijdt, maar waarvoor je zeker wilt weten dat je niet te veel betaalt.

InShared houdt de kosten laag en voorkomt daarmee een onnodig hoge premie voor jouw autoverzekering. Bovendien helpt de verzekeraar automobilisten om ongelukken te voorkomen. Dat leidt tot minder schade, en voorkomt dat jij daar mee te maken krijgt. Dat betekent dat jij je auto mooi en netjes kunt houden, terwijl jullie samen minder kosten maken. Dat is typisch win-win, waarmee de verzekeraar ervoor zorgt dat je de polissen goedkoop kunt afsluiten.

En of dat voordeel oplevert ten opzichte van andere verzekeraars? Dat bereken je eenvoudig hier op Autoverzekeraar.nl. Wij laten je zien of InShared daadwerkelijk goedkoper is dan de andere verzekeraars, en hoe je er kiest voor een premie die bij je past. Op die manier maken we het je graag makkelijk om de juiste keuzes te maken, waarmee je zeker weet dat je goed verzekerd bent.


Autoverzekering met de juiste dekking

Het begin met een goede dekking, waarvoor je bij InShared, anders dan bij andere verzekeraars de keuze hebt uit 4 varianten:

 • WA-autoverzekering
  De verplichte verzekering, die iedereen die in Nederland de openbare weg op wil af dient te sluiten. Je bent alleen verzekerd voor schade aan derden. Schade aan jouw eigen auto betaal je altijd zelf.
 • Beperkt Casco-dekking
  Een uitbreiding van de verplichte dekking. Ook schade aan jouw eigen auto door ruitbreuk, barsten, diefstal, brand en storm behoort tot de dekking. Schade die je zelf veroorzaakt aan jouw eigen auto is nog steeds voor jouw rekening.
 • Beperk Casco EXTRA-dekking
  Voordelig verzekeren en toch schade aan jouw eigen auto laten uitkeren? Met deze EXTRA-dekking krijg je 50% van de schade die je zelf aan jouw auto veroorzaakt vergoedt, als Hollands Poldermodel.
 • Allrisk autoverzekering

  Je zo uitgebreid mogelijk verzekeren, inclusief schade aan jouw auto die je zelf veroorzaakt? Dan is de Allrisk autoverzekering de beste keuze. Bovendien krijg je tot 3 jaar na aanschaf de nieuwwaarde vergoed indien je te maken krijgt met diefstal of total-loss.

  Daarnaast heb je binnen een InShared autoverzekering de keuze uit een inzittendenverzekering en schadehulp. De inzittendendekking sluit je af voor anderen die met jou meerijden, net als voor hun spullen. Dankzij pechhulp sta je er niet alleen voor op het moment dat er iets aan de hand is, ook als je ineens een lege tank hebt of je jouw sleutels kwijt bent geraakt en niet verder kunt.

Voordelen bij InShared

Benieuwd naar de voordelen bij InShared? Je profiteert er van:

 • Lage premie per ruime dekking
  Je betaalt een scherpe premie, terwijl je met een autoverzekering van InShared kunt rekenen op een uitgebreide dekking. Bovendien kun je online jouw schade melden en krijg je juridische bijstand door ervaren specialisten.
 • Jaarbeloning van InShared
  Lukt het samen met de andere verzekerden om weinig schade te rijden? Zodra InShared geld overhoudt wordt dat verdeeld over alle verzekeringnemers. Je ontvangt een Jaarbeloning, als bonus voor jullie nette rijgedrag.
 • Extra dekking voor oudere auto’s
  Rijd je een auto van 6 tot 13 jaar oud? Met de Beperkt Casco EXTRA-dekking is er een alternatief beschikbaar voor de Allrisk autoverzekering die op dat moment eigenlijk te duur is geworden.
 • Gratis vervangend vervoer
  Raakt je auto total loss of wordt die gestolen? Bij aangesloten garages krijg je gratis een andere auto mee, zodat je gewoon kunt blijven gaan en staan waar je wilt.
 • Hulp bij schade in binnen- en buitenland
  Dankzij hulp bij schade in het binnen- en buitenland kun je ook zonder zorgen op vakantie gaan met de auto.

Goedkope InShared autoverzekering bij Autoverzekeraar.nl

Wil je een goedkope InShared autoverzekering afsluiten? We helpen je graag de premie te vergelijken met die van andere verzekeraars. Ontdek op die manier of dit inderdaad de juiste keuze is, of dat je bij een andere aanbieder meer verzekering krijgt voor dezelfde premie. Je kunt online de verzekeringen berekenen. Het kost je maximaal een paar minuten van je tijd, zodat je precies ziet waar je de nieuwe auto het best kunt verzekeren. En heb je al een InShared autoverzekering, maar wil je controleren of dat nog de juiste keuze is? Ook dan is het een uitstekend idee om de berekening te maken.

De kans is groot dat de autoverzekering van InShared voordelig uit de vergelijking komt. Daarnaast kun je er rekenen op een Jaarbeloning, indien jullie er als verzekerden in slagen om niet te veel schade te rijden. Op die manier verdeelt de verzekeraar de eventuele winst die er overblijft, omdat er minder uitgekeerd hoefde te worden. Het houdt de verzekering voor jou betaalbaar, terwijl het jullie allemaal motiveert om in het verkeer voorzichtig te zijn.

Meer weten over de InShared autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons op telefoonnummer 0223 – 62 74 23 of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% No claim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • inshared autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23