mercedes autoverzekering

Nooit teveel betalen voor je mercedes autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND GRATIS POLISCHECK DIRECT VERZEKERD


Mercedes verzekering

Ben je in het bezit van een Mercedes-Benz en je zoekt een goede mercedes autoverzekering ?

Via Autoverzekeraar.nl kun je online de beste en een goedkope autoverzekering vergelijken en afsluiten.

Onze software vergelijkt ruim 125 autoverzekeringen op premie en voorwaarden.

In enkele minuten vindt je de beste deal voor je Mercedes Benz.

Over Mercedes Benz

Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen de Daimler Motoren en de firma Benz.

Tegenwoordig is het merk onderdeel van Daimler AG. Onder het merk Mercedes-Benz worden personenauto’s en -busjes, bestelwagens, bussen, vrachtwagens en vliegtuigen geproduceerd. Daarnaast is Mercedes-Benz eigenaar van onder meer Smart.

Tevens is het grootaandeelhouder van het in seizoen 2010 nieuwe Formule 1-team Mercedes Grand Prix sinds op 16 november 2009 in het GP-team. Mercedes-Benz levert F1-motoren aan zowel Team McLaren, als Force India F1 team en het nieuwe team Mercedes Grand Prix.

Benz was het merk waaronder Carl Benz auto’s bouwde. Benz was de eerste autoproducent ter wereld en bouwde zijn eerste voertuig al in 1885.

De driepuntige ster omsloten door een cirkel die Mercedes als beeldmerk voert is in 1909 als zodanig gedeponeerd en siert sinds 1910 bij veel (maar niet alle) Mercedessen de radiateur. Van de drie punten in de ster wordt gezegd dat zij een verwijzing zijn naar het feit dat het de bedoeling was van Daimler motoren te bouwen voor gebruik te land, ter zee en in de lucht.

Mercedes Autoverzekering

Je moet je auto minimaal wa verzekeren.

Heb je een vrij nieuwe auto dan sluit je meestal een wa Beperkt casco of een all risk mercedes autoverzekering af.

Bij de WA beperkt casco dekking wordt naast de WA dekking ook schade als gevolg van brand, ruitbreuk of diefstal vergoed.

Bij de all risk autoverzekering krijg je na een ongeval door eigen schuld de schade aan je eigen Mercedes ook vergoed.

Mercedes modellen

De typeaanduiding van de Mercedessen gebouwd tussen 1926 en 1993 volgt vrijwel altijd hetzelfde patroon, bestaand uit een getal van de vorm “xx0”, eventueel gevolgd door een of meerdere letters.

Op de plaats van de “xx0” staat altijd de cilinderinhoud van de motor gedeeld door 10; een Mercedes 180 heeft dus een motor met een inhoud tussen de 1750 en 1849 cc. mercedes autoverzekeringDe letter(s) na het getal geven altijd aan dat er sprake is van een bijzondere uitvoering van de motor of de carrosserie.

In de loop der jaren is een aantal letters gebruikt voor verschillende aanduidingen. In het geval van de letters die meerdere betekenissen hebben hangt het van de combinatie van letters af welke van de betekenissen gekozen moet worden.

Zo staat “300SEL” voor een auto met een drie liter motor, met een extra luxe carrosserie (S), brandstofinjectie (E) en met een met verlengde carrosserie (L), terwijl een “300SL” staat voor een auto met een drie liter motor uit de Sport-serie. Met de nieuwe V-Klasse komt de Mercedes onder de full size MPV’s op de markt. De opvolger van de Viano maakt in 2014 zijn opwachting als nieuwe en grootste telg van de Mercedes-Benz personenwagenfamilie.

Door de toepassing van het personenautodesign tilt Mercedes-Benz de kwaliteit en schoonheid van de V-Klasse naar een nieuw niveau.

Separaat te openen achterruit en tweede laadniveau

Voor comfortabel in- en uitladen heeft de V-Klasse nog een in zijn segment unieke noviteit: de separaat te openen achterruit.

Hij kan onafhankelijk van de achterklep worden geopend en gesloten en dat vereenvoudigt het in- en uitladen gelijk op twee manieren.

Er ontstaat namelijk niet alleen een tweede laadniveau; bij krappe parkeerplekken hoeft de grote achterklep niet te worden geopend.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

    contact pagina

    Bel ons : 0223 - 62 74 23
  • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23