mercedes autoverzekering

Nooit teveel betalen voor je mercedes autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Mercedes autoverzekering

De Mercedes autoverzekering afsluiten? Het is voor velen de beste manier om hun nieuwe auto of occasion goed te verzekeren. Een Mercedes met een degelijke verzekering, van het merk zelf en daardoor precies afgestemd op de risico’s die je graag wilt afdekken. Goed geschikt bij een nieuwe auto, bij een tweedehands auto en zelfs een auto die je al langere tijd rijdt.

Wil je jouw Mercedes auto verzekeren of heb je een andere auto op het oog? Wij leggen je uit wat de voordelen zijn van de verzekering en hoe je die gewoon zelf kunt berekenen. Om zuinig met je auto om te gaan, die netjes te laten repareren als dat nodig is en bijvoorbeeld om er niet alleen voor te staan als er onderweg iets misgaat.

Je kiest met een autoverzekering van Mercedes voor pure kwaliteit, net als met de auto die je rijdt. Om er zeker van te zijn dat er goed aan gewerkt wordt als dat nodig is en dat je de ondersteuning ontvangt die je nodig hebt.

Nieuwwaarderegeling en zekerheid

Heb je een nieuwe Mercedes gekocht en wil je de auto graag goed verzekeren? Wat is er dan beter dan een verzekering bij het merk zelf? Mercedes begrijpt dat je graag zuinig bent op de auto, maar dat je helaas niet alles zelf in de hand hebt. De auto kan zelfs van de oprit worden gestolen en het kan zomaar gebeuren dat je betrokken raakt bij een ongeval. Dat kan leiden tot vervelende schade of zelfs tot een total-loss situatie. In die gevallen is het prettig om terug te kunnen vallen op een goede en goedkope autoverzekering.

Met een Mercedes-Benz koop je kwaliteit, iets dat je ook graag terug wilt zien in de verzekering die je afsluit. Bij diefstal of total-loss kun je daarom standaard rekenen op een gelijkwaarde nieuwe auto. Tijdens de eerste 3 levensjaren van de auto hoef je je geen zorgen te maken over de dagwaarde of andere afschrijvingen. Kun je niet meer rijden met de auto die je verzekerde? Dan krijg je een uitkering waarmee je een nieuwe kunt kopen, zodat je weer voor dezelfde Mercedes van goede kwaliteit kunt gaan.

Tip: Mercedes zorgt graag voor een goede autoverzekering en zorgt er bovendien voor dat je altijd onderweg kunt blijven. Staat de auto met schade bij de dealer en kun je daar geen gebruik van maken? Met een Volledig Casco-dekking is er altijd gelijkwaardig vervangend vervoer beschikbaar. Zonder extra kosten, zodat jij blijft rijden in een fijne auto en er ondertussen aan je eigen exemplaar gewerkt kan worden.

Korting bij een goede rijstijl

In een Mercedes-Benz kun je heerlijk comfortabel en ontspannen rijden. Voor wie dat doet met een bewuste en veilige rijstijl heeft het merk een aantal aanvullende voordelen beschikbaar. Een goed voorbeeld daarvan is de Driver Score Insurance.

Het is een innovatief product van Mercedes, waarmee je op basis van je rijstijl korting kunt krijgen op de premie. Natuurlijk kun je rekenen op een goede dekking voor een scherpe premie. Rijd je vervolgens op een veilige en rustige manier? Je ontvangt daarvoor een beloning, omdat je minder risico loopt op eventuele schade.

De Mercedes is via het Mercedes Me-systeem verbonden met internet, om door te geven hoe jouw rijstijl is. Voorkom je dat je regelmatig hard moet remmen, trek je niet te hard op en houd jij je netjes aan de snelheidslimiet? Het zijn tekenen voor de verzekeraar om je te belonen met een aantrekkelijke korting op de premie. De makkelijkste manier om het betaalbaar te houden, waarmee je ervoor zorgt dat je goed verzekerd bent zonder dat dit veel hoeft te kosten.

Verzekeringen bij Mercedes

Benieuwd naar de beschikbare verzekeringen voor jouw auto bij Mercedes? We zetten ze alle drie voor je op een rij:

 • WA autoverzekering
  De verzekering voor schade die je veroorzaakt bij anderen, zowel aan de persoon zelf als aan het voertuig en eventuele spullen. Schade aan jouw eigen auto is niet gedekt, dus die betaal je zelf.
 • WA Beperkt Casco
  Een uitbreiding op de WA autoverzekering. Ook schade aan jouw eigen auto is gedekt, als die veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld brand, storm en diefstal. Schade aan jouw eigen auto door jouw eigen schuld betaal je zelf.
 • WA Casco (Allrisk)
  De meest complete dekking voor jouw Mercedes. Het dekt schade aan anderen en aan jouw eigen auto, ook als die door jouw eigen schuld ontstaat. En ontstaat er schade door botsen, slippen of het te water raken? Het is allemaal gedekt, net als schade aan vervoerde lading of bagage, zowel in als op de auto.

Tip: vergelijk eerst de dekkingen en dan pas de premie, bijvoorbeeld als je de Mercedes autoverzekering wilt vergelijken met die van andere verzekeraars. Je voorkomt op die manier een lage premie voor een polis waar je niets aan hebt op het moment dat je met schade te maken krijgt.

Mercedes autoverzekering: vergelijken en afsluiten

Interesse in de Mercedes autoverzekering en die online vergelijken? Wij zetten bij Autoverzekeraar.nl de verschillende verzekeringen voor je op een rij. Ontdek wat er beschikbaar is, op welke dekking je kunt rekenen en hoe de premies van elkaar verschillen. Dat helpt je om een goede keuze te maken, waarmee jij zeker weet dat je de juiste dekking afsluit voor de mooie Mercedes die je rijdt.

Tip: jouw Mercedes liever verzekeren bij een andere autoverzekeraar? Ook daar kun je rekenen op een goede dekking, op uitstekende service als er wat aan de hand is en bijvoorbeeld vergelijkbaar vervangend vervoer als jouw auto bij de garage staat.

We zetten alle mogelijkheden voor je op een rij, zodat je daar online een keuze uit kunt maken. De beste manier om jouw Mercedes te verzekeren, zonder dat je daar een hoge premie voor betaalt.

Meer weten over de Mercedes autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • mercedes autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23