Promovendum autoverzekering

Goede dekking voor lage premie : Promovendum !

Promovendum autoverzekering

Promovendum autoverzekering afsluiten? Bereken en vergelijk online, zodat je zeker weet dat je daarmee een goede keuze maakt. Of bekijk de voordelen, waarmee je een beter beeld krijgt van wat je van de verzekeraar kunt verwachten. Die claimt tot 20% goedkoper te zijn dan jouw huidige autoverzekering. Waarmee je eenvoudig op de premie bespaart. In combinatie met een goede dekking, waarover we je natuurlijk graag meer vertellen.

Voordelen van de Promovendum autoverzekering

Benieuwd naar de voordelen van de Promovendum autoverzekering? We zetten de belangrijkste voor je op een rij om je auto te verzekeren:

Voordelen Autoverzekeraar.nl

Gratis Verhaal

Gratis Polischeck

Tot 80% No Claim

Direct dekking

promovendum autoverzekering

Voordelen

 • Gratis leenauto
  Schade aan jouw auto, en moet je die door de garage laten repareren? Heel vervelend, en dubbel vervelend als je daardoor niet naar je werk kunt. Of naar familie, die te ver weg woont om er naartoe te fietsen. Je krijgt met de Promovendum autoverzekering een gratis leenauto. En sterker nog, jouw auto wordt gewoon thuis of op een andere plek bij je opgehaald. En weer afgeleverd als de auto klaar is, zowel met de WA Beperkt Casco als de Allrisk-dekking van de autoverzekering.
 • Zeer lage premie
  Promovendum is graag goedkoper dan veel andere autoverzekeraars. En als het even kan zelfs 20%, waarmee je eenvoudig bespaart op de premie die je nu betaalt. Zodat je gebruik kunt maken van een voordelige dekking, waarmee je natuurlijk kunt rekenen op goede voorwaarden. En besluit je over te stappen? Dan maakt de verzekeraar het je zo makkelijk mogelijk, door je veel van het werk uit handen te nemen.
  Tip: bereken je bij ons je premie en stap je over? Dan hoef je zelf zelfs helemaal niets te doen. Wij zorgen er samen met Promovendum voor dat het in orde komt.
 • Inzittendenverzekering
  Zeker weten dat jij en je passagiers goed gedekt zijn, als er onderweg iets gebeurt? Een ongevallen inzittendenverzekering is standaard inbegrepen. Zodat je bij ongevallen een uitkering krijgt bij blijvende invaliditeit of overlijden. Zonder extra kosten, om je geen zorgen te maken over de dekking voor iedereen die in de auto zit. Los van wie er schuld heeft aan een ongeval of aanrijding.
 • Tevreden klanten
  Promovendum vindt het heel belangrijk dat je tevreden bent. Net als de andere klanten, waardoor de verzekeraar goed luistert naar hun ervaringen. Om de voorwaarden nog beter te maken, de service te verbeteren en bijvoorbeeld meer kortingsregelingen aan te bieden.

Online zelf regelen

De Promovendum autoverzekering staat bekend om de lage premie, maar hoe krijgt de verzekeraar dat voor elkaar? Je kunt veel van de dingen gewoon zelf online aanpassen en regelen. Dat betekent dat je zelf de controle hebt, terwijl de verzekeraar op de kosten kan besparen. En benieuwd wat je zelf online kunt doen? We zetten een paar belangrijke mogelijkheden voor je op een rij:

 • Wijzigingen doorgeven
  Wil je een wijziging doorgeven, bijvoorbeeld omdat je bent verhuisd? Je kunt dat gewoon zelf, op de website van Promovendum.
 • Dekking bekijken
  Benieuwd of iets binnen of buiten de dekking valt? Je kunt het online nakijken, zonder dat je diep de voorwaarden in moet duiken.
 • Contact opnemen
  Een vraag voor de specialisten van de verzekeraar of heb je een opmerking over de dekking? Je kunt online op verschillende manieren contact opnemen.
 • Schade melden
  Een schade? Die kun je gewoon online melden. Om door te geven wat er aan de hand is, zodat je de schade eenvoudig kunt claimen.
 • Herstelbedrijven bekijken
  Benieuwd waar je terecht kunt om de schade te repareren? Bekijk online de aangesloten herstelbedrijven waar je terecht kunt.

Hoger opgeleiden

Promovendum is er onder andere voor hoger opgeleiden. Die bewezen minder vaak schade rijden, waardoor de verzekeraar minder hoeft uit te keren. En je er kunt rekenen op een lagere premie, zonder dat je hoeft in te leveren aan dekking of goede voorwaarden.

De verzekeraar verzekert onder andere 320.000 hoger opgeleiden. Iets dat je terugziet in de premie, die Promovendum daarnaast ook op andere manier laag probeert te houden. Zowel voor iedereen met een hoge opleiding als voor alle anderen die er een verzekering willen afsluiten. Iedereen is er welkom, dus je hoeft niet aan te tonen dat je een hoge opleiding hebt afgerond.

Autoverzekering met schadeherstelservice

Je wilt natuurlijk zeker weten dat jouw auto goed wordt hersteld, als er sprake is van schade. Daarvoor werkt Promovendum samen met een groot aantal herstelbedrijven. Die bieden samen een professionele herstelservice. Voor reparaties met originele onderdelen, waar je standaard 4 jaar garantie op krijgt. Je weet op die manier zeker dat het op een goede manier gebeurt, om volledig op te vertrouwen.

Tip: is er sprake van ruitschade? Op het herstel daarvan krijg je zelfs 7 jaar garantie. Bovendien is het repareren van een sterretje gewoon gratis, dus niets om je zorgen over te maken.

Het is voor de herstelservice van Promovendum belangrijk om gebruik te maken van de aangesloten herstelbedrijven. Bekijk vooraf goed waar je naartoe kunt. Of vraag het de verzekeraar, als je een bepaalde garage bij jou in de buurt op het oog hebt. Dat voorkomt verrassingen, waardoor je de schade niet of niet helemaal vergoed zou kunnen krijgen.

Promovendum autoverzekering berekenen en vergelijken

Enthousiast over Promovendum en wil je online je autoverzekering berekenen? We maken het je graag makkelijk, zodat je zelf ziet hoe scherp de premie is. En hoe je zeker weet dat je niet te veel betaalt, ten opzichte van de andere verzekeringen die er beschikbaar zijn.

Je kunt online zowel de autoverzekering van Promovendum als die van veel andere verzekeraars met elkaar vergelijken. Om de dekkingen naast elkaar te zetten, en verder te kijken dan de premie alleen. Voor een goede én goedkope autoverzekering, bij Promovendum of een van de andere aanbieders. Voor jouw auto, aan de hand van de dekking die je daarvoor graag wilt afsluiten.

Meer weten over de Promovendum autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.

HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23