Asr autoverzekering

Autoverzekeraar.nl

Nooit meer teveel betalen voor je ASR autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND

GRATIS POLISCHECK

DIRECT VERZEKERD


ASR Autoverzekering vergeleken

Onze software vergelijkt ruim 95% van de Autoverzekeraars.
In 3 stappen zie je de goedkope autoverzekering premie voor je auto samen met de beste voorwaarden.

Hoe zet ik a.s.r autoverzekering stop?

In je digitale Verzekeringsmap van ASR kun je heel eenvoudig je verzekering opzeggen. Nadat je bent ingelogd, klik jeu bij ‘Mijn verzekeringen’ op je Autoverzekering.

Daarna klik je onder het kopje ‘Start- en einddatum’ op ‘Opzeggen’ en kun je zelf de einddatum invullen.

Alleen nog even bevestigen, en de verzekering stopt dan direct.

ASR autoverzekering vergelijken

Je kunt met onze software eenvoudig de autoverzekeringen van ASR met ruim 120 andere autoverzekeringen bij Autoverzekeraar.nl vergelijken op premie en voorwaarden.

Maar liefst 70% kan gemiddeld 250 euro besparen op hun verzekering door over te stappen! Autoverzekeraar.nl biedt de mogelijkheid aanbieders van verzekeringen te vergelijken op premie en polisvoorwaarden. Ook kun je via Autoverzekeraar.nl direct de gewenste asr autoverzekering online afsluiten.

a.s.r accessoires
Dit zijn extra voorzieningen die aan, in of op de auto bevestigd zijn. Autoverzekeraars verstaan onder accessoires: al die zaken die niet af-fabriek, maar later zijn ingebouwd. Sommige verzekeraars vergoeden accessoires gratis in hun beperkt casco autoverzekering en all risk autoverzekering.

Veertien dagen bedenktijd

Je hebt veertien dagen bedenktijd voor het geval je de autoverzekering toch niet wilt. De verzekering wordt wel met terugwerkende kracht wordt beëindigd.

Je kan dus een boete van het RDW ontvangen voor het niet verzekeren van je auto.

 • Je ontvangt de polisvoorwaarden via email zodat je ze kunt inzien, opslaan of printen.

Wil je de polisvoorwaarden toch liever per post ontvangen, dan verzoeken wij je om telefonisch contact op te nemen ( Telefoon : 0223-627423 ).

Aanvullende verzekeringen asr autoverzekering

De ASR autoverzekering kent de volgende dekkingen:

De Wettelijke Aansprakelijkheid autoverzekering.

De Beperkt Casco autoverzekering en de

Volledig Casco autoverzekering.

ASR biedt naast deze drie basis autoverzekeringen ook nog een aantal aanvullende verzekeringen aan zoals:

 • ASR rechtsbijstandverzekering: Deze geeft u uitgebreide juridische ondersteuning als u bijvoorbeeld schade aan uw auto wilt verhalen op een aansprakelijke “derde”.
 • ASR ongevallenverzekering voor inzittenden: Alle inzittenden inclusief de bestuurder, ontvangen een eenmalige uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden door een verkeersongeval.

Een ASR autoverzekering heeft een standaard looptijd van 1 jaar. Zodra deze periode verstreken is, is de autoverzekering dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Een Budgio autoverzekering van ASR kent een standaard eigen risico van 250 euro per gebeurtenis. Wanneer een WA verzekering wordt afgesloten, komt het eigen risico te vervallen.

Voor bestuurders onder de 24 jaar geldt een verhoogd eigen risico.

ASR Nederland

ASR Nederland is een Nederlandse verzekeringsgroep.

De groep is indirect in handen van de Nederlandse Staat. ASR Nederland voert de merken: a.s.r., de Amersfoortse, Europeesche verzekeringen, Ardanta en Ditzo en de ASR autoverzekering Asr autoverzekeringDe ASR verzekeringsgroep ontstond in 1997 nadat het concern Stad Rotterdam (bestaande uit de verzekeraars Stad Rotterdam Verzekeringen en Woudsend Verzekeringen) Europeesche Verzekeringen en De Amersfoortse overnam. De nieuwe naam ASR was een samenvoeging van Amersfoortse en Stad Rotterdam.

In 2000 nam de Fortis groep de ASR Verzekeringsgroep over. De verzekeringsactiviteiten van Fortis bestonden tot dat moment uit de verzekeraars Amev, Ardanta en Falcon. De afkorting “ASR” bleef in stand om de verzekeringsactiviteiten aan te duiden, en stond nu voor AMEV en Stad Rotterdam.

In 2003 voegde Fortis de verzekeraars AMEV, Stad Rotterdam en Woudsend samen tot één nieuwe verzekeraar: Fortis ASR. Het Fortis onderdeel Fortis Verzekering Nederland N.V. bestond sindsdien uit Fortis ASR, De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Falcon (waaronder ook Interlloyd en VSB-leven hoorden) en de ASR autoverzekering.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

  contact pagina

  Bel ons : 0223 - 62 74 23
 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23