Asr autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je ASR autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND

GRATIS POLISCHECK

DIRECT VERZEKERD


ASR autoverzekering

Interesse in een ASR autoverzekering en benieuwd naar de voordelen daarvan? ASR Verzekeringen is een grote aanbieder, waar je onder andere jouw auto en asr motor goed kunt verzekeren. Uiteraard kan dat aan de hand van verschillende dekkingen, inclusief aanvullende modules. We laten je graag zien welke mogelijkheden je hebt en leggen je daar natuurlijk over uit.

Tip: zoek je specifiek naar een duurzame keuze? Dan is de ASR autoverzekering een goede keuze. Jouw premie wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier belegd. Op die manier draag je met de premie bij aan een betere wereld. Bovendien beschikt ASR over een duurzaam herstelnetwerk, om de auto op een nette en milieuvriendelijke manier te herstellen.

We begrijpen dat je benieuwd bent naar de voordelen van de ASR verzekering voor jouw auto. We zetten ze graag voor je op een rij, net als de dekkingen die er beschikbaar zijn. Je kunt die vervolgens online vergelijken, net als de premie die je betaalt. Ontdek op die manier of de autoverzekering van ASR voor jou een goede keuze is. Je kunt die dan meteen afsluiten, zodat je daarmee een uitstekende keuze maakt.

Voordelen bij ASR

Benieuwd naar de voordelen van een ASR autoverzekering? Voordat we die voor je op een rij zetten gelden er een paar belangrijke voorwaarden om er verzekerd te kunnen zijn:

 • Particulier gebruik
  Rijd je de auto vooral particulier? Het is geen probleem om er af en toe een zakelijke rit mee te maken, zolang je er ook de boodschappen maar mee doet en de andere ritten er privé mee maakt.
 • Nederlands kenteken
  Jouw auto dient een Nederlands kenteken te hebben. Heb je geen Nederlands kenteken? Dan kun helaas geen ASR autoverzekering afsluiten, ook niet als je wel in Nederland woont en hier veel rijdt.
 • Maximaal 3.500kg
  Het maximaal toegestane gewicht van jouw auto is 3.500kg. Dat is inclusief het laadvermogen, dus zorg ervoor dat de auto niet geschikt is om daar overheen te gaan.
 • Zakelijk gebruik
  Is de auto vooral bedoeld voor zakelijk gebruik? Dan is het niet mogelijk om daarvoor een ASR autoverzekering af te sluiten. In plaats daarvan kun je wel een zakelijke autoverzekering afsluiten.

Vervolgens kun je natuurlijk profiteren van de belangrijke voordelen bij ASR. Je profiteert er bijvoorbeeld van de no blaim, no claim-regeling. Dat betekent dat je nooit meer premie gaat betalen, als de schade niet jouw schuld was. In plaats daarvan blijf je gewoon dezelfde premie betalen, waardoor je de schade waar je niets aan kunt doen zonder problemen bij de verzekeraar kunt claimen.

Bovendien profiteer je bij ASR standaard van 3 jaar aankoop- of nieuwwaarde dekking. Je krijgt de aankoop- of nieuwwaarde uitgekeerd bij een total loss of bij diefstal, in plaats van de vaak lagere dagwaarde. Ten derde kun je bij verzekeringen voor meerdere voertuigen rekenen op kortingen tot 25%, waardoor de premie voor jouw polissen een stuk lager kan uitvallen.

Dekkingen bij ASR

Je hebt bij ASR de keuze uit een autoverzekering op basis van 4 dekkingen. Dat is er een meer dan bij andere verzekeraars, omdat je gebruik kunt maken van een WA Casco Inruilplus-dekking kunt kiezen. We zetten ze voor je op een rij:

 • WA autoverzekering
  De goedkoopste autoverzekering bij ASR. Je bent gedekt voor de wettelijke aansprakelijkheid. Schade aan jouw auto is nooit gedekt, dus die dien je altijd zelf te betalen.
 • WA Beperkt Casco
  Een uitbreiding op de dekking, geschikt voor auto’s van 4 tot 10 jaar oud. Inclusief dekking voor schade aan jouw auto door natuurgeweld, brand en diefstal. Je ontvangt bij total loss een vergoeding op basis van de dagwaarde.
 • WA Casco Inruilplus
  Een bijzondere dekking bij ASR. Vergoeding voor schade aan jouw eigen auto, ook door eigen schuld. Inclusief dekking voor schade door vandalisme, standaard op basis van 5 procent meer dan de dagwaarde. Beschikbaar voor auto’s vanaf 3 jaar oud.
 • WA Casco Allrisk
  De meest uitgebreide dekking, ook voor schade door jouw eigen schuld. Inclusief dekking voor vandalisme. Standaard op basis van de dagwaarde, met nieuwwaarderegeling tot maximaal 3 jaar.

Online vergelijken: dekking en de premie

Je kunt online de verschillende mogelijkheden van de ASR autoverzekering vergelijken, net als die van andere verzekeraars. We zetten de opties graag voor je op een rij, waarmee je zorgt voor een polis die goed past bij waar je naar op zoek bent.

Zoek je naar een zo compleet mogelijke dekking of wil je daar juist voor een lage premie gebruik van maken? Wij zetten de mogelijkheden online voor je op een rij. Op die manier zijn we graag jouw online adviseur, zodat jij een keuze kunt maken uit het beschikbare aanbod. Zoek je naar een goedkope autoverzekering zonder te veel extra’s of wil je daar ook aanvullende modules aan toevoegen? Het kan allemaal met de ASR autoverzekering, bijvoorbeeld dankzij de 4 soorten dekking die er beschikbaar zijn.

ASR autoverzekering afsluiten

Je kunt online de ASR autoverzekering afsluiten, zodat je daar meteen gebruik van kunt maken. De verzekeraar gaat er voor je mee aan de slag, om na te gaan of de gegevens zoals je die hebt opgegeven allemaal kloppen. Is dat het geval en is er geen andere reden tot twijfel? Dan kun je de autoverzekering online berekenen, afsluiten en daar snel definitief gebruik van maken.

Bereken online de premie voor een verzekering bij ASR, ook als je de auto elders al verzekerd hebt. Wellicht ontdek je een lagere premie of merk je dat de dekking er beter op zal worden voor hetzelfde bedrag per maand. Het kan op die manier in allerlei situaties interessant zijn om na te gaan of de ASR autoverzekering op dit moment iets voor jou is.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • asr autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23