asr motorverzekering

binnen 1 minuut uw asr motorverzekering vergelijken en afsluiten.

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


De ASR motorverzekering

Bij Autoverzekeraar ben je aan het juiste adres voor het vergelijken van premies van motorverzekeringen van veel verschillende verzekeringsmaatschappijen. De ASR motorverzekering hoort daar uiteraard ook bij. De historie van ASR gaat ver terug, tot wel driehonderd jaar geleden. De verzekeraar behoort dan ook tot een van de gevestigde namen en biedt onder andere producten zoals de asr autoverzekering. Benieuwd of de ASR motorverzekering bij jou past? Vul dan onze online vergelijkingstool in.

WA, WA casco beperkt en WA casco allrisk

Ben je op zoek naar een ASR motorverzekering, dan heb je daarin net als bij andere verzekeraars drie keuzes. Als motorrijder ben je tenminste verplicht om de wettelijk verplichte WA-verzekering af te sluiten. Hiermee wordt schade gedekt die je onverhoopt aan anderen toebrengt. Met een WA casco beperkt motorverzekering van ASR dek je ook diverse schades die door overmacht ontstaan. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan diefstal of brandschade. De WA casco allrisk verzekering dekt alle schades aan je eigen motor, ook als die door eigen schuld zijn ontstaan.

De no blame, no claim regeling

ASR weet zich op een specifiek punt te onderscheiden van andere motorverzekeraars binnen Nederland. Dat doet de verzekeraar met de no blame, no claim regeling. Wat dat inhoudt? Wanneer er schade aan je motor ontstaat die niet jouw schuld is, kun je toch door blijven groeien naar een hogere premiekorting. Verzekeraar ASR vindt het namelijk onrechtvaardig dat je jouw scherpe premie op je buik moet schrijven door toedoen van iemand anders. Bij de meeste andere verzekeraars merk je zoiets wel in je premiehoogte.

Aanvullende verzekeringen op een ASR motorverzekering

Als motorrijder ben en blijf je een kwetsbare verkeersdeelnemer, al ben je zelf nog zo oplettend en ervaren. Daarom is het verstandig om aanvullende verzekering op je ASR motorverzekering te overwegen. Een vaak afgesloten aanvullende verzekering is bijvoorbeeld de schade opzittendenverzekering, die zowel letsel- als materiële schade dekt. De ongevallen opzittendenverzekering van ASR keert je een bepaald bedrag uit wanneer je door een verkeersongeval blijvend invalide raakt of overlijdt. Deze bedragen zijn vooraf vastgesteld, terwijl het bij de schade opzittendenverzekering om uitkering van de werkelijk geleden schade gaat.

Een verzekeraar met een duurzame insteek

Ga je een ASR motorverzekering berekenen, dan kun je er ook zeker van zijn dat je duurzaam verzekerd bent. Deze verzekeraar belegt jouw verzekeringspremie namelijk op een geheel verantwoorde manier. Hiermee probeert ASR een voorbeeld te zijn voor andere banken en verzekeraars, die met hun manier van beleggen niet altijd duurzaam bezit zijn. Zo kies je als motorrijder met een ASR verzekering niet alleen voor een ijzersterke verzekering, maar ook voor de investering in zaken die het milieu ten goede komen.

Is de ASR motorverzekering iets voor jou? Autoverzekeraar.nl vertelt het je

Benieuwd of de ASR motorverzekering iets voor jou is? Maak dan gebruik van onze online vergelijkingstool en zie of deze verzekeraar op basis van jouw gegevens wordt aangeraden. Via Autoverzekeraar kun je je motorverzekering vergelijken en beschikt je altijd over de meest up-to-date informatie. Zo weet je dat je altijd een gedegen keuze maakt. Na het invullen van je gegevens kun je de door jou gewenste goedkope motorverzekering direct via Autoverzekeraar afsluiten.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder


  • asr motorverzekering vergelijken

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23