Nederlanden van nu autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je nederlanden van nu autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


De beste service vindt je bij Nederlanden van Nu autoverzekering

Ben je een auto-eigenaar en ben je op zoek naar een betrouwbare verzekeringsmaatschappij om jouw dekking bij af te sluiten, dan zit je bij de Nederlanden van Nu goed. Deze maatschappij biedt een grote keuze aan verschillende dekkingen aan zodat je jouw pakket geheel naar je wensen kunt samenstellen. De maatschappij staat bekend om de grote waarden die ze hechten aan de klanten reviews dus als klant bij de Nederlanden van Nu zul je alle nodige aandacht en hulp ontvangen.

de Nederlanden van nu autoverzekering

De Nederlanden van Nu is een platform waar je terecht kunt voor het afsluiten van verschillende autoverzekeringen. Het bedrijf is een dochteronderneming van de verzekeringsmaatschappij Generali en is opgericht in 2006. Generali is al meer dan 140 jaar als verzekeraar op de Nederlandse markt en biedt zowel zakelijke- als privé dekkingen aan voor zijn klanten.

De Generali schadeverzekeringsmaatschappij is een onderdeel van de Generali Group. Dit is een van de grootste verzekeraars wereldwijd en volgens de statistieken is maar liefst één op de vier Europeanen klant bij Generali. De Nederlanden van Nu autoverzekering is opgericht met een doel om verzekeringen zonder poespas aan te bieden en biedt daardoor duidelijke voorwaarden aan. Een goede klanten beoordeling en klanten ervaring zijn punten waar ze bij De Nederlanden van Nu erg veel waarde aan hechten en ze zullen er dus alles aan doen om jou, als klant, de beste service te geven. Dit zie je ook terug in de verzekeringen die ze aanbieden. De pakketten zijn aangepast naar de wensen van de klant.

De drie basisdekkingen

De dekking die je krijgt binnen je verzekering wordt bepaald door het pakket wat je neemt. Bij De Nederlanden van Nu bieden ze 3 soorten basisdekkingen aan waar je tussen kunt kiezen. Voor ieder budget is wel een passend pakket te vinden. De eerste dekking is de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Dit is het pakket die je de minst uitgebreide dekking zal geven. Het dekt namelijk alleen de schade die je met jouw auto maakt aan een ander. Deze dekking is voor iedere auto-eigenaar een verplichting om te hebben, aangezien het in geval van een ongeluk het slachtoffer niet in financiële problemen kan brengen.

De tweede dekking is de Wettelijke Aansprakelijkheid met Gedeeltelijke Casco. Deze dekt je, net zoals het eerste pakket, voor schade die je met je auto veroorzaakt bij een ander. Daarnaast verzekert het je ook voor schade aan je auto door joyriding of diefstal, schade door storm-, brand- en rustschade, botsing met een dier en ook voor schade door vandalisme.

Het laatste pakket is het meest uitgebreide voordeelpakket van De Nederlanden van Nu en dit is de Volledig Casco, ook wel bekend als Allrisk. Deze dekt je voor alle bovengenoemde gevallen en is daarnaast nog aangevuld met twee andere zaken. Met de Allrisk ben je in geval van een ongeluk ook verzekert voor de schade die het maakt aan je eigen auto en door schade die veroorzaakt is door slippen, in het water of van de weg raken. Dit laatste pakket geeft de meeste dekking, maar de premie ligt natuurlijk ook een stuk hoger dan de andere twee. Voordat je een verzekering afsluit wordt het altijd aangeraden om vooraf je premie te berekenen. Dit kan gemakkelijk via de web-site van De Nederlanden van Nu.

De aanvullende autoverzekeringen

Naast de basisverzekeringen van De Nederlanden van Nu, heb je ook de keuze om je dekking aan te vullen met extra zaken. Deze verzekeringen zijn geen verplichting om af te sluiten, maar in vele gevallen biedt het wel extra veiligheid voor de eigenaar. De aanvullende dekkingen die de Nederlanden van Nu aanbiedt zijn een No Claimbeschermer, Pechhulp, Rechtsbijstand, Verhaalsbijstand, Ongevallen inzittenden en Schade inzittenden. De laatste twee zorgen er voor dat ook de personen die bij jou in de auto zitten tijdens een ongeluk verzekert zijn van de lichamelijke en/of materiële schade die het ongeluk heeft aangericht aan de persoon.

De voor- en nadelen op een rijtje

Zoals beschreven, de dekkingen bij De Nederlanden van Nu zijn voorzien van uitgebreide keuzes om uit te kiezen en zijn zo aangepast dat ze echt de verschillende wensen van de klant passen. Maar, zoals bij iedere verzekering, zijn er voor- en nadelen aan de pakketten die De Nederlanden van Nu aanbied. De drie grootste voordelen zijn dat zodra je een verzekering afsluit bij De Nederlanden van Nu je niet vast zit aan een opzegtermijn op je contract. Je kunt dus op ieder moment besluiten om het stop te zetten.

Daarnaast bieden ze een groot assortiment aan aanvullende dekkingen aan zodat je als klant een ruime keuze hebt om je verzekering naar jouw wensen aan te passen. En een ander groot voordeel is dat je bij De Nederlanden van Nu een aanschafwaarderegeling bij je allrisk pakket krijgt. Mocht je auto total loss zijn als gevolg van een ongeluk, dan krijg je de aanschafwaarde van je auto geheel terug. De enige twee nadelen bij De Nederlanden van Nu is dat het niet de goedkoopste aanbieder op de markt is en dat in geval van schade alleen kunt kiezen tussen een eigen risico van €500,- of schadesturing. Bij schadesturing kun je alleen bij specifieke autogarages terecht om jou auto te laten repareren.

Je verzekering bij De Nederlanden van Nu afsluiten of opzeggen doe je zo

Ben je overtuigt door de verzekering van De Nederlanden van Nu en wil je graag hier je autoverzekering afsluiten? Dan is het altijd aangeraden om vooraf je premie te berekenen zodat je een dekking kiest die echt bij jouw wensen en budget past. Zodra je deze hebt gevonden en nog steeds overtuigt bent, kun je via de website van De Nederlanden van Nu het stappen proces volgen om je gewenste autoverzekering af te sluiten. Mocht je al een autoverzekering bij De Nederlanden van Nu hebben lopen en wil je deze graag opzeggen? Dan kan dit ook. Een verzekering bij De Nederlanden van Nu is dagelijks opzegbaar, dus je zit niet vast aan een opzegtermijn. De meeste verzekeraars werken met een schriftelijke opzegmethode. Via de website vindt je een opzegbrief die je zult moeten invullen zodat je de polis kan stopzetten.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • nederlanden van nu autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23