Nederlanden van nu autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je nederlanden van nu autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Nederlanden van nu autoverzekering

Op zoek naar een Nederlanden van nu autoverzekering ? Vergelijk nu ruim 120 autoverzekeringen via de Autoverzekeraar met de beste softwarevergelijkingstool van 2019. Ontvang nu 10 % extra internet korting op uw premie ( deze is al in de premie verrekend ). U kunt nu honderden euro’s per jaar besparen! Vind gegarandeerd de beste en voordeligste autoverzekering van Nederland. U kunt vergelijken op premie , kwaliteit, dekking en voorwaarden bij de Autoverzekeraar.nl

Nederlanden van nu

NV Schadeverzekering Maatschappij De Nederlanden van Nu is per 1 januari 2015 juridisch gefuseerd met ASR schadeverzekering maatschappij nv. De activiteiten worden voorgezet onder de naam Nederlanden van Nu, wat een handelsnaam is van Asr schadeverzekering maatschappij N.V.. Voor de klant heeft dat geen gevolgen. Alle rechten en plichten van De Nederlanden van Nu zijn overgenomen door asr schadeverzekering maatschappij nv.

Voordelen Autoverzekeraar.nl

 • Top 5 goedkope autoverzekeringen
 • Direct dekking mogelijk
 • ruim 125 autoverzekeringen vergeleken
 • 14 dagen bedenktijd
 • Na een jaar , maandelijks opzegbaar
 • Extra internet korting

Opzeggen nederlanden van nu verzekering

– Via een formulier op de website van Nederlanden van nu kunt u uw autoverzekering opzeggen. U ontvangt uiteraard een bevestiging per e-mail. – Nadat u de polis heeft ontvangen van de verzekeraar, heeft u 14 dagen de tijd om de verzekering ongedaan te maken. Als u gebruik maakt van deze mogelijkheid, dan bent u niet verzekerd geweest. – U kunt de verzekering verder op ieder moment via hun website of schriftelijk beëindigen. – Uw verzekering eindigt ook zodra u er geen belang meer bij heeft, bijvoorbeeld als u uw auto verkoopt of als uw auto total loss is. – U betaalt alleen premie voor de dagen dat u verzekerd bent. Eventueel te veel betaalde premie storten wij aan u terug.

Eigen risico bij schade

Bij vrijwel alle autoverzekeringen geldt een eigen risico bij schade. Het gaat dan voornamelijk om schade die de volledig casco dekking vallen. Bij een WA autoverzekering geldt doorgaans geen eigen risico. De hoogte van het eigen risico kan bij veel verzekeraars vrijwillig verhoogd worden bij het afsluiten van een autoverzekering. Kiest u voor een hoger eigen risico, dan betaalt u minder premie. Wanneer u te maken krijgt met schade die verzekert is, dan betaalt u dus meer zelf. Naast uw eigen keuze heeft de hoogte van het eigen risico dat u moet betalen onder andere te maken met de schadeoorzaak en het bedrijf waar u naartoe gaat om de schade te laten herstellen. Zo gelden voor ruitschades vaak andere regels dan voor andere autoschades. In geval van diefstal, inbraak en joyriding, gedekt door de beperkt cascodekking, brengen een aantal verzekeraars geen eigen risico in rekening wanneer u uw auto goed beveiligd hebt.

WA: Wettelijke Aansprakelijkheid

Dit is de aansprakelijkheidsdekking van de auto en is in Nederland verplicht. De overheid bepaald de minimale dekking die een verzekeraar moet bieden bij een WA autoverzekering. Verzekeraars mogen de dekking zelf uitbreiden, maar over het algemeen verschillen de WA autoverzekeringen niet veel van elkaar. Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering geeft dekking in alle landen die vermeld staan op de groene kaart en verzekert schade die u met uw auto toebrengt aan anderen en waarvoor u aansprakelijk gesteld kan worden. Hierbij geldt een wettelijk maximum van 1 miljoen euro per slachtoffer en 5 miljoen euro per ongeval. Een aantal verzekeraars bieden bij hun WA autoverzekering een hoger maximaal bedrag. De WA autoverzekering is gekoppeld aan uw auto en niet aan u als verzekerde. Dit betekend dat wanneer u iemand anders in uw auto laat rijden en degene veroorzaakt een ongeval, de verzekering ook uitkeert. Dit geldt niet als de bestuurder geen geldig rijbewijs heeft of de rijbevoegdheid is ontzegd. Let hier op als u uw auto uitleent.

WA + Beperkt Casco

Een WA + Beperkt Casco autoverzekering, ook wel WA Mini Casco of WA Plus autoverzekering genoemd, biedt dezelfde dekking als de WA autoverzekering, plus schade aan uw eigen auto als gevolg van onder andere:

 • Brand, blikseminslag, kortsluiting en explosies.
 • Diefstal, joyriding, inbraak en verduistering.
 • Ruitbreuk.
 • Natuur(rampen), zoals storm, aardbevingen, overstromingen en lawines.
 • Aanrijding met dieren.

De dekkingen en voorwaarden van een WA + Beperkt Casco autoverzekering verschilt per verzekeraar. De grootste verschillen zitten in het eigen risico of de keuze daarvan en het bedrag dat uitgekeerd wordt na schade. Daarnaast bieden een aantal verzekeraars nog aanvullende dekkingen.

WA + Volledig Casco

Een WA + Volledig Casco autoverzekering, ook wel All Risk autoverzekering genoemd, dekt alles wat gedekt is bij de WA + Beperkt Casco autoverzekering plus alle andere zaken die schade kunnen toebrengen aan uw eigen auto. Dit wordt ook wel ‘alle van buitenkomende onheilen’ genoemd, zoals botsen, slippen, van de weg of te water raken. Een zogenoemde casco-schade gaat vaak ten koste van uw opgebouwde aantal schade vrije jaren en dus uw korting. Na een casco-schade gaat u dus vaak meer premie betalen. Bij schade die valt onder de beperkt casco dekking is dat niet het geval. Sommige verzekeraars maken bij diefstal daarop een uitzondering als de auto niet goed was beveiligd.

Aanvullende dekkingen

Ongevallen inzittenden Bij een ongeluk kunnen inzittenden van een auto letsel oplopen of zelfs om het leven komen. De schade hiervan wordt meestal Nederlanden van nu autoverzekeringniet gedekt door een autoverzekering. Bijvoorbeeld als u gewond raakt bij een ongeval die uzelf hebt veroorzaakt. Veel mensen sluiten daarom bij hun autoverzekering een inzittenden verzekering af. Er zijn twee verschillende inzittenden verzekeringen, namelijk een ongevallenverzekering voor inzittenden en een schadeverzekering inzittenden. Een ongevallenverzekering keert een vast bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit van de inzittenden van de auto. Deze uitkering is niet gerelateerd aan de werkelijke schade en is tevens onafhankelijk van de schuldvraag van het ongeval. Een ongevallenverzekering inzittenden wordt ook vaak een ongevallen inzittendenverzekering genoemd. Schade inzittenden Een schade inzittenden verzekering keert het bedrag uit dat gerelateerd is aan de werkelijk geleden schade als gevolg van een ongeval. Vaak wordt door de inzittenden de verzekeraar van de bestuurder of de veroorzaker van het ongeluk aangesproken. Ook komt het voor dat ze een claim indienen bij hun eigen zorgverzekering. De inzittendenverzekering keert uit als de andere verzekeraar geen of slechts een deel van de schade vergoedt. Een inzittendenverzekering is doorgaans alleen af te sluiten bij de verzekeraar waar u ook uw autoverzekering hebt lopen. Pechhulp Een aantal verzekeraars bieden bij hun autoverzekering de mogelijkheid om hierbij ook een dekking voor Pechhulp af te sluiten. Vaak gaat het om pechhulp in Nederland, waarbij u ook dekking hebt in uw eigen woonplaats. In een aantal gevallen kunt u ook kiezen voor een pechhulp dekking in het buitenland. Let u hierbij goed op of u de pechhulp dekking in het buitenland niet ook al hebt afgesloten bij uw reisverzekering. Daarnaast kennen de meeste WA Volledig Casco autoverzekeringen ook een dekking voor pechhulp in het buitenland.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23