Onna onna autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je onna onna autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Onna Onna autoverzekering

Onna Onna autoverzekering aanvragen? De verzekering bestaat nog steeds, al is het sinds 2017 helaas niet meer mogelijk om die nog aan te vragen. Dat heeft te maken met de overname door Aegon.

Wil je gebruik maken van de autoverzekering van Onna Onna of de voordelen die daar destijds werden aangeboden? Dan is het een goed idee om de Aegon autoverzekering mee te nemen in je vergelijking. We helpen je online graag een keuze te maken, waarmee je zeker weet dat je goed verzekerd bent en je daar een scherpe premie voor betaalt.

Tip: heb je al een autoverzekering van Onna Onna? Bij Aegon heb je de mogelijkheid om die te beheren of bijvoorbeeld aan te passen. En heb je te maken met schade? Ook dan kun je met de Onna Onna autoverzekering gewoon terecht bij Aegon, die dit goed voor je zal regelen.

Voordelen bij Onna Onna

De voordelen van Onna Onna zijn in grote lijnen doorgezet door Aegon, waardoor je daar gewoon gebruik van kunt blijven maken. Bovendien geldt Aegon als een van de grootste verzekeraars van Nederland, waardoor je profiteert van een aantal andere voordelen:

 • 4 miljoen tevreden klanten
  Sloot je een autoverzekering van Onna Onna af en ben je daardoor nu klant bij Aegon? Of overweeg je die verzekeraar, omdat je op zoek bent naar de polis zoals je die destijds kon afsluiten bij Onna Onna? In de beide gevallen ben je bepaald niet de enige. Aegon heeft maar liefst 4 miljoen verzekerden in Nederland en behoort op die manier tot de grootste spelers op dat gebied.
 • Verzekeraar sinds 1844
  Aegon heeft als verzekeraar ontzettend veel ervaring. Het bedrijf werd al in 1844 opgericht, waardoor het überhaupt de opkomst van de auto op een heel bewuste manier heeft meegemaakt. Dat betekent dat het bedrijf precies weet wat de risico’s zijn en waar je in een goede dekking naar op zoek bent. Ondertussen betaal je er net als bij Onna Onna een scherpe premie voor jouw autopolis.
 • 8,8 voor verantwoord ondernemen
  Vind je het belangrijk dat de verzekeraar een maatschappelijke rol op zich neemt en iets terugdoet voor de wereld om ons heen? Aegon krijgt van klanten een 8,8 voor verantwoord ondernemen. Het lag wat dat betreft dan ook in de lijn der verwachting dat dit de verzekeraar zou zijn die de Onna Onna autoverzekering zou overnemen.

Dekking en aanvullende modules

Benieuwd naar de dekking van de Onna Onna autoverzekering? Het gaat om de gebruikelijke 3 dekkingen, zoals je die ook bij de meeste andere verzekeraars ziet.

Je had er de keuze uit een WA autoverzekering, een WA Plus-dekking of een Allrisk-verzekering. Met die laatste verzekering zorg je voor de meest uitgebreide dekking, om je in de auto eigenlijk nergens zorgen over te hoeven maken. Zelfs schade die je zelf rijdt aan de eigen auto is gedekt, zolang er geen opzet in het spel is natuurlijk.

En neem je genoegen met een dekking voor diefstal en bijvoorbeeld schade buiten jouw schuld om (invloeden van het weer, aanrijdingen met een dier, etc.)? Dan kun je gebruik maken van de meer voordelige WA Plus-dekking. De WA autoverzekering is de goedkoopste, maar houd er rekening mee dat je schade aan jouw eigen auto dan in alle gevallen zelf zal betalen.

Je had bij de autoverzekering van Onna Onna daarnaast de keuze uit een paar aanvullende modules:

 • Pechhulp in binnen- en buitenland
  Ben je niet zo handig en wil je voorkomen dat je er bij pech onderweg alleen voor komt te staan? Met de pechhulp voor binnen- en buitenland komt er altijd iemand naar je toe, op het moment dat er wat aan de hand is. Een fijne dekking van Onna Onna, die inmiddels is overgenomen door Aegon. Dat betekent dat je 24/7 gebruik kunt maken van de alarmcentrale.
 • Schadeverzekering inzittenden
  Waarschijnlijk zit je graag met anderen in de auto, die je natuurlijk ook goed wilt verzekeren als je onderweg bent. Deze dekking dekt de daadwerkelijk geleden schade na een ongeval. Je kunt denken aan medische kosten, net als de schade aan kleding en bagage. En gaat het om inkomensverlies of moeten er thuis aanpassingen worden gedaan bij letsel dat is ontstaan? Het is hiermee allemaal gedekt.
 • Rechtsbijstandsverzekering
  Zeker weten dat je juridische bijstand kunt krijgen op het moment dat er een conflict ontstaat? Je zit er natuurlijk niet op te wachten, maar het kan juridisch lastig worden zodra je een claim doet waarbij het gaat om veel geld. Met de rechtsbijstandsverzekering binnen de Onna Onna autoverzekering sta je er ook op dit gebied niet alleen voor.

Waarom Autoverzekeraar.nl?

Bij Autoverzekeraar.nl helpen we je graag de beste autoverzekering af te sluiten. Dat kan niet meer bij Onna Onna, maar wel bij Aegon en tal van andere verzekeraars. En waar je online ook voor kiest, je profiteert altijd van een aantal belangrijke voordelen:

 • Gratis verhaalbijstand
  Moet je de schade verhalen op de tegenpartij? Bij een claim bij een andere verzekeraar komt meer kijken dan je in eerste instantie zou denken. Sommige verzekeraars zijn niet zo meegaand als je zou willen. Wij zorgen ervoor dat we je bijstaan, waardoor je zeker weet dat je de schade op de juiste manier kunt claimen.
 • Gratis polischeck
  We houden voor je in de gaten of de Onna Onna autoverzekering nog goed bij je past. Dus is de dekking bij Aegon niet meer de beste voor jouw auto of kan het goedkoper bij een andere verzekeraar? Wij geven je een seintje, waarmee je op tijd weet dat het een goed idee is om over te stappen.
 • Direct verzekerd: meteen wegrijden
  Waarschijnlijk weet je het nog van de autoverzekering van Onna Onna, je kunt meteen gebruik maken van een voorlopige dekking. Dat geldt ook voor de andere verzekeringen die je bij ons aanvraagt, zoals die van Aegon. Zo hoef je er niet lang op te wachten, om meteen de eerste kilometers te gaan maken in jouw auto of motor.

Onna Onna autoverzekering afsluiten: snel geregeld

Heb je de Onna Onna autoverzekering of had je daar interesse in? Je kunt het alternatief afsluiten bij Aegon en online de diverse mogelijkheden met elkaar vergelijken. Zodat je een goede keuze maakt voor een verzekering met een uitgebreide dekking, terwijl je daar natuurlijk een scherpe premie voor betaalt.

Meer weten over de Onna Onna autoverzekering of direct je auto verzekeren? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • onna onna autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23