Onna onna autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je onna onna autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Onna onna autoverzekering

Ben je op zoek naar een autoverzekering van Onna-onna? Onna-onna biedt een autoverzekering, speciaal afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van ‘vrouwen’. Uit onderzoek wordt geclaimd dat vrouwen minder ongelukken maken dan mannen. Overigens worden mannen wel gewoon geaccepteerd bij deze ‘autoverzekering voor vrouwen’. Onna-onna autoverzekering kent de volgende dekkingen:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA autoverzekering). Bij dit type ben je verzekerd tegen schade die je andere personen of hun eigendommen toebrengt bij het gebruik van je auto. Dit type verzekering is wettelijk verplicht.
  • Beperkt Casco autoverzekering. Wil je meer zekerheid, dan kun je ook een WA+ verzekering afsluiten. Je bent dan meteen voor een belangrijk deel verzekerd tegen schade aan jouw eigen auto. Het gaat hier bijvoorbeeld om ruitschade, brandschade, stormschade en diefstal.
  • Volledig Casco (all risk) autoverzekering. Dit is het meest uitgebreide type verzekering. Met deze verzekering ben je ook gedekt voor schade die je door je eigen schuld toebrengt aan je auto.

Onna onna vergelijken

U vergelijkt bij de Autoverzekeraar.nl bijna alle autoverzekeraars van Nederland. Op basis van uw kenteken, schadevrije jaren en de tijd dat u verzekerd bent, geven wij u direct een Top 5 van voordeligste autopremies. Zoals de allsecur autoverzekering , aon direct , budgio autoverzekering , goudse en inshared autoverzekering. Zo bent u altijd verzekerd van de beste keuze. Van elke maatschappij kunt u in onze vergelijking de dekkingsvoorwaarden inzien.

Veilig vergelijken via Autoverzekeraar.nl in vier stappen

De berekening
Je maakt eerst een snelle berekening van je premie.
De premie
Kies vervolgens of je de premie per maand, kwartaal of jaar wilt betalen.
Je gegevens
Vul daarna je gegevens in en controleer deze goed.
Afsluiten
Tot slot stellen we je een aantal vragen , en kun je de autoverzekering direct aanvragen.

Zo eenvoudig is het vergelijken via de software van Autoverzekeraar.nl !

Aanvullende verzekeringen

Naast je WA, WA+ of WA-casco, heeft Onna Onna en de Autoverzekeraar.nl nog de volgende aanvullende verzekeringen. Pechhulp
Auto’s van vijf jaar of jonger krijgen bij onna-onna gratis pechhulp. Bij een WA en WA+ verzekering word je in Nederland geholpen, bij een WA-Casco verzekering in heel Europa. Voor oudere auto’s is pechhulp binnen Nederland af te sluiten. Voor iets meer per maand word je in Nederland en de rest van Europa geholpen bij pech.
Rechtsbijstand
Wanneer het onduidelijk is wie een ongeval heeft veroorzaakt, komt de zaak vaak voor de rechter. Het is dan prettig om goede juridische bijstand te krijgen. Met deze module ben je verzekerd van professionele juridische hulp van DAS rechtsbijstand.
Schadeverzekering inzittenden
Een ongeluk kan vervelende gevolgen hebben. De schadeverzekering inzittenden dekt de daadwerkelijk geleden schade na een ongeval. Denk aan schade aan je kleding en bagage of bijvoorbeeld medische kosten. Ook inkomstenverlies, een aangepaste woning of een hulp in de huishouding wordt door deze verzekering gedekt.
Accessoires
Deze verzekering kun je afsluiten voor accessoires die niet in de fabriek op je auto zijn aangebracht, zoals bijvoorbeeld audioapparatuur. Met deze unieke dekking verzeker je dus ook alle accessoires die je later hebt aangeschaft.

Onna onna verzekeringen

Sinds 2008 heeft Nederland er een online verzekeraar bij, die zich helemaal richt op vrouwen: onna-onna. Gestart met alleen een Onna onna autoverzekeringautoverzekering, maar inmiddels kun je ook bij hen terecht voor een inboedel-, opstal-, aansprakelijkheids-, gezinsongevallen-, en doorlopende reisverzekering. Onna-onna is voor 100% een dochteronderneming van AEGON. Onna onna betekent “vrouw in het Japans”. Onna kan dus wijzen op één, maar ook op 100 vrouwen.
Adresgegevens
onna-onna Postbus 37020 1030 AA Amsterdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8.30 – 20.00 uur Zaterdag van 10 – 16 uur 24 uur per dag voor noodgevallen

Hoe betaal ik de premie aan Onna Onna?

Zij schrijven je premie automatisch van je rekening af. Lukt dit niet? Dan sturen we ze na 15 dagen een herinnering. Je moet dan zelf de premie overmaken. Hebben ze die na 30 dagen nog niet ontvangen? Dan sturen we ze nog een herinnering. Je verzekering dekt vanaf dat moment geen schades meer. Pas wanneer je jouw premie hebt betaald, dekt jouw verzekering weer schades. Betaal je niet nog steeds niet? Dan stopt jouw verzekering.

Wanneer ben je niet verzekerd bij Onna onna?

Je bent niet verzekerd: • Wanneer je meedoet aan wedstrijden. • Wanneer je de auto verhuurt of aan iemand least. • Wanneer de bestuurder van de auto geen rijbewijs heeft. Behalve wanneer je vergeten bent je rijbewijs op tijd te verlengen (maximaal 6 maanden). • Wanneer de bestuurder van de auto niet mag rijden van de wet of de rechter. Bijvoorbeeld als de bestuurder alcohol had gedronken of medicijnen gebruikte. • Wanneer de bestuurder van jou niet in de auto mag rijden. • Wanneer de bestuurder de auto heeft gestolen of gebruikt voor joy-riding. • Wanneer deze verzekering is afgesloten op een ander kenteken dan van jou of je partner. • Wanneer je de schade veroorzaakt terwijl je bezig bent met dingen die niet mogen van de wet. • Wanneer de schade expres gemaakt is. Je verzekering stopt wanneer de auto meestal buiten Nederland is. Of als je naar het buitenland verhuist. Je verzekering stopt ook meteen als de auto een buitenlands kenteken krijgt. Je moet onna onna dit binnen 14 dagen vertellen.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23