Dacia autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je dacia autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND

GRATIS POLISCHECK

DIRECT VERZEKERD


Krijg de beste deal voor jouw Dacia autoverkering

Voor het afsluiten van een goede Dacia autoverzekering zit je bij autoverzekeraar op de goede plek. De Dacia, een automerk van Roemenië, nam al snel de automarkt over rondom Europa en de andere continenten. Op de Nederlandse wegen kun je een grote reeks aan verschillende Dacia modellen dagelijks voorbij zien rijden. Het bedrijf hoort onder de Renault-groep en daarom ben je met een Dacia ook verzekert van een kwalitatieve motor in je voertuig.

over Dacia

Dacia is een automerk wat is opgericht in Roemenië. Dacia behoort net als het Koreaanse Samsung tot de Renault-groep van Frankrijk. Het merk is bezig met een grote opmars op de Europese auto markt. In onderzoek van consumentenorganisaties bleek dat meer dan 30.000 van de ondervraagden Dacia zagen als de meest betrouwbare merken. Direct daarna volgde de Honda en de Kia op een derde plek. Het onderzoek was uitgevoerd met een groep ondervraagden die woonde in Frankrijk, Spanje, België, Italië en Portugal.

Bij autoverzekeraar.nl kun je terecht voor het vinden van goedkope autoverzekering voor je Dacia. Op het platform wordt er bemiddeld met een flink aantal verschillende verzekeringsmaatschappijen en hierdoor kun je een premie op maat laten maken die ook een voordelige polisvoorwaarden oplevert. De grootste korting op autoverzekeringen binnen Nederland vind je hier.

Zo bereken je de beste Dacia autoverzekering

Via de online website kun je gemakkelijk de verschillende voorwaarden en premie van en groot aantal aanbieders direct vergelijken. Dit zorgt er voor dat je kunt onderzoeken en kunt informeren op een tijd dat het jou uitkomt. Dit komt omdat autoverzekeraar een volledig online platform is wat dus dag en nacht open is. Als eerst is het belangrijk om nog een keer na te gaan waar je naar op zoek bent binnen je pakket. Vergeet ook niet de mogelijke extra dekkingen waar je uit kunt kiezen zoals de rechtsbijstand en inzittende verzekering. Direct zal je de beste opties zien verschijnen op je scherm. Hier zul je alle informatie vinden over de verschillende premie tussen de verzekeraars en de informatie over je gekozen dekking. Als je het gewenste pakket hebt gevonden kun je direct je autoverzekering afsluiten.

Afsluiten van je gewenste Dacia Autoverzekering

Zodra je de gewenste verzekering hebt gevonden met een premie en polis die binnen jou budget passen, kun je binnen enkele stappen de autoverzekering vergelijken. Zodra je op de hoogte bent bij welke verzekeraar je de best passende deal kunt vinden, klik je door naar het volgende scherm en vul je jouw gegevens in op de website van de aanbieder. Dit is altijd een vrij snel proces en als het online gebeurd ben je meestal binnen een dag of al direct verzekerd. Nadat deze stap is afgerond is het erg belangrijk om je oude autoverzekering op te zeggen want je wilt niet dubbel betalen voor een autoverzekering. Dit verschilt per verzekeraar, maar normaliter annuleer je jouw verzekering via de telefoon of via een opzegbrief die je via de post of mail opstuurt. Tegenwoordig kan dit in veel gevallen ook al online.

Voordelen van autoverzekeraar.nl

Het online platform van autoverzekeraar.nl brengt een aantal voordelen mee die jou verzekeren van de beste service. Je bent hier namelijk verzekert van het vinden van de laagste premies. Je kunt op een plek terecht voor zowel het berekenen, vergelijken en afsluiten van verschillende verzekeraars. Daarnaast krijg je door het vergelijkingssysteem een goed overzicht tussen de verschillende pakketten en dekkingen die hier onder vallen.

Dankzij de ‘tweede autoregeling’ kun je dezelfde no-claim korting van je eerste autoverzekering meenemen en krijg je binnen een paar minuten een mail met een overzicht van de voorlopige dekking. Ook kun je in aanmerking komen voor de bonusbescherming en/of no-claim garantie. Het laatste grote voordeel is dat autoverzekeraar.nl doet aan een 14 dagen bedenk periode. Mocht je je binnen deze dagen bedenken dan krijg je gewoon je geld terug. Je kunt hier dus met een gerust hart terecht voor het afsluiten van je Dacia autoverzekering.

De Dacia Sandero

Een van de populaire modellen van Dacia is de Dacia Sandero. Dit model is de enige hatchback die Dacia heeft uitgebracht en beschikt over de kwalitatieve motor van Renault. Momenteel wordt de Dacia Sandero niet meer verkocht in de Nederlandse auto markt. Mocht je nog over een model beschikken, dan kun je alsnog zonder zorgen bij autoverzekeraar terecht voor een Dacia autoverzekering. Het model is in 2008 uitgekomen en kwam met de keuze tussen een 1,2 of 1,6 litermaten met 90 pk en beschikte over een benzinemotor.

Al in eind 2008 kwam Dacia ook met een 1,5 liter dieselmotor. Doordat de dieselmotor een stuk meer geluid produceerde, werd dit model ook geleverd met een motorkap-isolatie. In 2011 kwam de dieselversie ook met een roetfilter. Dit had de dieselvariant voorheen nog niet. In 2009 kwam Dacia ook uit met een nieuwe motor van 1,2 liter die viel onder energielabel B. Deze motor leverde een veel lagere uitstoot waardoor het model viel in de lagere BPM schaal. Dankzij deze schaal kwam de vanaf-prijs gelijk een stuk lager te liggen dan de andere Sandero modellen.

De Dacia Logan

Een ander populair model van Dacia is de Dacia Logan die in sommige plekken ook wel bekend staat als de Renault Logan. Dit model is een compacte vijfpersoon-auto en is in 2004 op de markt gekomen als een ‘€5.000,-‘ auto in de regio van Oost-Europa, Zuid-Amerika en Afrika. In Nederland was de richtprijs van dit model in 2006 meer rond €8.495,-. Ook voor alle Dacia Logan eigenaren in Nederland kun je bij autoverzekeraar terecht voor een passende Dacia autoverzekering. Dit model is beschikbaar met een diesel- of benzinemotor en een pk die tussen de 75 en 105 ligt. Voorheen werd de Logan alleen in Roemenië geproduceerd door Dacia. Doordat het model zo goed werd ontvangen op de markt werd sinds 2005 het model ook in Rusland, Colombia en Marokko geproduceerd. Volgens de cijfers ligt de jaarproductie van de Dacia Logan rond de 700.000 stuks.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • dacia autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23