hulpverlening

hulpverlening

Pech krijgen kan altijd, maar het is natuurlijk vervelend als je daar geen dekking voor hebt of niet snel geholpen wordt. Wij hebben de mogelijkheid om hier een hulpverzekering voor af te sluiten, zodat je snel weer op weg kunt en de eventuele bijkomende kosten gedekt zijn.

Wat is een hulpverzekering?

De pechhulpverzekering biedt hulp onderweg. Dit kan zijn in Nederland of in het buitenland. De eventuele bijkomende kosten kunnen ook gedekt zijn, dit verschilt per polis en per dekking. Het is vaak een uitbreiding op een auto- of motorverzekering.

Welke risico’s dekt een hulp verzekering?

Meestal kan je kiezen uit de volgende dekkingsgebieden:
– In Nederland
– In heel Europa
– Europa en sommige landen buiten Europa

De meeste verzekeraars hebben verschillende mogelijkheden voor de dekking. Zij bieden bijvoorbeeld polissen aan met hulp inclusief of exclusief de eigen woonplaats. Het is ook vaak mogelijk om te kiezen voor 4 of 30 dagen vervangend vervoer tijdens de reparatie. De dekking verschilt ook in welk dekkingsgebied er pech is.

Heb je hulp nodig onderweg in Nederland? Indien het een eenvoudig gebrek is kan je rekenen op reparatie ter plaatse. Als dit niet mogelijk is wordt het voertuig versleept naar een garage in de buurt of naar je eigen garage gebracht. Er wordt vervangend vervoer aangeboden indien reparatie niet mogelijk is. Dit kan bijvoorbeeld een vervangende auto zijn of ander vervoer, zoals het openbaar vervoer of de taxi.

Hulp in het buitenland

Heeft u hulp nodig in het buitenland? Bij hulp in het buitenland biedt de verzekeraar vaak verschillende mogelijkheden aan. Naast het bovenstaande kan je denken aan:
-Transport naar uw eindbestemming
-Kosten verblijf in hotel
-Stalling van uw voertuig
-Het vervoer terug naar Nederland
-Het toesturen van onderdelen

Wil je je geen zorgen meer maken onderweg? Sluit dan een polis direct autoverzekering af of upgrade je huidige autoverzekering.