Pechhulpverzekering

Pechhulpverzekering

Pech krijgen kan altijd, maar het is natuurlijk vervelend als je daar geen dekking voor hebt of niet snel geholpen wordt.Wij hebben de mogelijkheid om hier een pechhulpverzekering voor af te sluiten, zodat je snel weer op weg kunt en de eventuele bijkomende kosten gedekt zijn.

Wat is een pechhulpverzekering?

De pechhulp verzekering biedt hulp bij pech onderweg. Dit kan zijn in Nederland of in het buitenland. De eventuele bijkomende kosten kunnen ook gedekt zijn, dit verschilt per polis en per dekking. Een pechhulp dekking is vaak een uitbreiding op een auto- of motorverzekering.

Welke risico’s dekt een pechhulp verzekering?

Meestal kan je kiezen uit de volgende dekkingsgebieden voor pechhulp:
– In Nederland
– In heel Europa
– Europa en sommige landen buiten Europa

De meeste verzekeraars hebben verschillende mogelijkheden voor de pechhulpdekking. Zij bieden bijvoorbeeld polissen aan met pechhulp inclusief of exclusief de eigen woonplaats. Het is ook vaak mogelijk om te kiezen voor 4 of 30 dagen vervangend vervoer tijdens de reparatie. De dekking van de pechhulp verschilt ook in welk dekkingsgebied er pech is.

Heb je pech onderweg in Nederland? Indien het een eenvoudig gebrek is kan je rekenen op reparatie ter plaatse. Als dit niet mogelijk is wordt het voertuig versleept naar een garage in de buurt of naar je eigen garage gebracht. Er wordt vervangend vervoer aangeboden indien reparatie niet mogelijk is. Dit kan bijvoorbeeld een vervangende auto zijn of ander vervoer, zoals het openbaar vervoer of de taxi.

Pech in het buitenland

Heeft u pech in het buitenland? Bij pechhulp in het buitenland biedt de verzekeraar vaak verschillende mogelijkheden aan. Naast het bovenstaande kan je denken aan:
-Transport naar uw eindbestemming
-Kosten verblijf in hotel
-Stalling van uw voertuig
-Het vervoer terug naar Nederland
-Het toesturen van onderdelen

Wil je je geen zorgen meer maken om pech onderweg? Sluit dan een verzekering af met de pechhulpdekking of upgrade je huidige verzekering.