Klaverblad autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je klaverblad autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Verzekeringen van Klaverblad

Klaverblad Verzekeringen is een Nederlandse onderlinge waarborgmaatschappij. Zij biedt o.a. naast de autoverzekering ook de klaverblad rechtsbijstand aan. Voornamelijk via assurantieadviseurs. Klaverblad Verzekeringen is een onafhankelijke verzekeringsmaatschappij die al lang geleden afscheid heeft genomen van uitsluitend agrariërs als doelgroep, al blijven agrariërs een belangrijke markt.

Naast agrariërs richt Klaverblad zich tegenwoordig op particulieren en het MKB. Gemeten naar premie-inkomsten is Klaverblad de 40e verzekeraar van Nederland. Klaverblad heeft ongeveer 425 medewerkers in dienst.

Klaverblad autoverzekering

Vier bedrijfsonderdelen heeft Klaverblad Verzekeringen. De kern van Klaverblad Verzekeringen wordt gevormd door Klaverblad autoverzekeringen. Bovendien is Klaverblad is een onderlinge waarborgmaatschappij, wat betekent dat de maatschappij er alleen is in het belang van degenen die een verzekering bij haar hebben ondergebracht.

Deze maatschappij sluit alleen schadeverzekeringen, zoals woonhuis-, inboedel-, aansprakelijkheid- en de klaverblad autoverzekering.

De derde verzekeringsmaatschappij binnen Klaverblad verband is Klaverblad Schadeverzekeringsmaatschappij N.V. Deze maatschappij heeft in het verleden verschillende soorten schadeverzekeringen gesloten maar sluit nu bijna alleen nog verzekeringen tegen het risico van arbeidsongeschiktheid.

Klaverblad Onderlinge Verzekeringsmaatschappij U.A. en Klaverblad Schadeverzekeringsmaatschappij N.V. werken ook samen met de Klaverblad Rechtsbijstand Stichting. Deze onafhankelijke stichting is verantwoordelijk voor het verlenen van juridische bijstand aan klanten met een rechtsbijstandverzekering van een van beide verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor worden mogelijke belangenconflicten vermeden. Het is overigens verplicht voor iedereen met een auto om een autoverzekering af te sluiten in Nederland.

Interesse in de klaverblad autoverzekering of eerst je autoverzekering vergelijken ? Autoverzekeraar staat voor je klaar. Bovendien hoef je je zo geen zorgen te maken als je je in het verkeer begeeft. Je hebt bij Klaverblad verzekeringen de keus uit de volgende dekkingen

Met de beperkt casco verzekering bent u beschermd tegen schade door:

 • storm
 • ruitbreuk
 • diefstal
 • brand

Met de volledig casco verzekering ben je daarnaast ook nog eens beschermd tegen schade door:

 • botsen
 • slippen
 • van de weg geraken

Bonus-malus schaal Klaverblad autoverzekering

De premie voor de WA-verzekering , wa beperkt casco autoverzekering en de all risk autoverzekering zijn afhankelijk van schades die je in het verleden hebt gehad. Hiervoor gebruiken wij een bonus-malus schaal. Aan het begin van de verzekering stellen wij een bonus-malus trede vast. Hierbij hoort een percentage. Hoe meer jaren je geen schade hebt gehad, hoe meer korting je krijgt op de premie die je moet betalen. Deze korting kan zelfs oplopen tot 75%.

Eigen risico

Het eigen risico voor de beperkte en volledige cascodekking is € 100,-, tenzij op het polisblad een ander eigen risico staat. Bij een volledige cascoverzekering verminderen wij bij trede 13 of hoger een eventueel geldend eigen risico met € 100,-.

Ook bij vervanging van een autoruit geldt een eigen risico van € 100,-. Voor reparatie van de ruit door een gerenommeerd glasherstelbedrijf met een eigen vaste werkplaats geldt geen eigen risico.

Hulp

Als je niet meer verder kunt rijden, dan heb je recht op hulp. Dat is zo als jij of een passagier niet meer kan rijden of als de auto niet meer kan rijden. Wij zorgen er dan bijvoorbeeld voor dat je auto naar een reparatiebedrijf wordt gebracht die je uitkiest en dat jij en eventuele passagiers naar huis worden gebracht. Als je een volledige cascoverzekering hebt, dan krijg je deze hulp ook bij pech in het buitenland.

Aanvullende verzekeringen klaverblad autoverzekering

Je kunt verder kiezen uit de volgende aanvullende verzekeringen:

 • Schadeverzekering voor inzittenden
 • Verkeersrechtsbijstandverzekering

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.
Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.
Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.
Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • klaverblad autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23