ANWB motorverzekering

binnen 1 minuut uw anwb motorverzekering vergelijken en afsluiten.

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


De ANWB motorverzekering

De ANWB is een inmiddels alweer bijna 150 jaar oude organisatie die behalve reizen ook verzekeringen verkoopt. Naast woon- en reisverzekeringen kun je er ook terecht voor de anwb autoverzekering. De ANWB motorverzekeringen is een vaak afgesloten verzekering door bezitters van motoren. Het extra fijne van het afsluiten van een ANWB motorverzekering is dat je no-claim korting tot wel tachtig procent kan oplopen. Des te langer je schadevrij rijdt, van des te meer korting je profiteert. Ook bestaat er de optie voor winterstopkorting.

De drie mogelijke verzekeringsvormen

Net als bij alle andere verzekeraars heb je ook bij de ANWB motorverzekering de keuze uit drie verschillende verzekeringsvormen. Je bent als motorrijder in ieder geval verplicht om een WA-motorverzekering af te sluiten, welke je dekt voor schade die je eventueel aan een andere partij toebrengt. Wil je ook de schade aan je eigen motor verzekeren? Dan kies je voor een WA beperkt casco of een WA volledig casco ANWB motorverzekering. Autoverzekeraar.nl zet de premies handig voor je op een rijtje, waarna je de ANWB motorverzekering indien gewenst direct online kunt afsluiten.

De verschillen op een rijtje

Met de WA-motorverzekering van de ANWB wordt schade die je eventueel bij anderen veroorzaakt gedekt. Kies je voor een WA beperkt casco verzekering, ook wel een WA+ verzekering genoemd, dan worden sommige soorten schade aan je eigen motor ook gedekt. Kies je voor de volledig casco ANWB motorverzekering, dan kun je met maximale zekerheid de weg op. Dit is de meest uitgebreide verzekering. Uiteraard kun je je basisverzekering nog verder uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Je betaalt bij de ANWB €150.- eigen risico.

Welke factoren bepalen de premiehoogte van een ANWB motorverzekering?

De premie van een ANWB motorverzekering wordt door verschillende factoren bepaald. Ten eerste speelt natuurlijk het type verzekering waar je voor kiest een belangrijke rol, net als je woonplaats. Wie in een grote, drukke stad woont, loopt meer risico op schade. Ook de leeftijd van je motor speelt een rol. Voor oudere motoren kiest men doorgaans voor de meest goedkope motorverzekering , de beperkte WA verzekering. De WA+ motorverzekering geeft een iets bredere dekking, maar nog steeds tegen een gunstige prijs. Eigenaren van nieuwe of zeer jonge motoren sluiten meestal de allrisk ANWB motorverzekering af.

Wat gebeurt er in het geval van diefstal of total loss?

Schade rijd je liever natuurlijk niet, maar aan total loss of diefstal wil je al helemaal niet denken. Gelukkig hoef je dankzij de ANWB motorverzekering niet met je handen in het haar te zitten. De verzekeraar vergoedt namelijk, de nieuw-, aanschaf- of dagwaarde van je motor, afhankelijk van je verzekering. Heb je een beperkt casco ANWB motorverzekering, dan wordt standaard de dagwaarde vergoed. Bij een volledig casco ANWB motorverzekering wordt de nieuwwaarde een jaar lang tot een maximum van €25.000 vergoed.

Je ANWB motorverzekering afsluiten met hulp van Autoverzekeraar

Autoverzekeraar.nl is dé vergelijkingssite voor motorverzekering. Middels onze online vergelijkingstool ontdek je in een mum van tijd of een ANWB motorverzekering ook echt iets voor jou is, of dat een andere verzekeraar beter bij jouw wensen aansluit. Vul in de vergelijkingstool enkele persoonlijke gegevens in en je kunt je motorverzekering berekenen waarnaar jij op zoek bent. Uiteraard helpt Autoverzekeraar.nl je ook inzicht te verkrijgen in aanvullende verzekeringen zoals de schadeverzekering opzittenden. Als motorrijder ben je namelijk een kwetsbare verkeersdeelnemer. Vergelijk je motorverzekering om zo meteen goed verzekerd de weg op te gaan.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder


  • ANWB motorverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23