Autoverzekering geweigerd

OFFERTE VAN VEREENDE AANVRAGEN

geb. datum ( verplicht )

Autoverzekering geweigerd

Een auto verzekeren is niet altijd even eenvoudig. Je kunt een afwijzing krijgen. Vaak komt dat door gebeurtenissen uit het verleden. Je wilt je gewoon verzekeren.

Toch is je autoverzekering geweigerd of geroyeerd door een verzekeraar. Autoverzekeraar.nl biedt je de mogelijkheid om toch een autoverzekering af te sluiten. Via verzekeraar Rialto ( nu Vereende ) kunnen wij een speciale aanbieding doen.

Rialto is dé verzekeraar voor bijzondere risico’s. Je kunt dus niet zelf direct bij Rialto (Vereende) een offerte aanvragen. Wij , je tussenpersoon – kan dat wel

Is uw aanvraag voor een autoverzekering geroyeerd of geweigerd door een verzekeringsmaatschappij? Dat kan als je bijvoorbeeld heel jong bent en een dure sportauto hebt. Of als u de laatste tijd teveel schade hebt gehad.of de premie niet hebt betaald.

Autoverzekeringen kunnen geweigerd of geroyeerd worden omdat u bijvoorbeeld…

  • bent aangehouden omdat u teveel gedronken heeft
  • een slecht betalingsgedrag heeft gehad
  • in het verleden met justitie in aanraking bent geweest
  • relatief jong een auto wenst te verzekeren
  • relatief veel bij schades bent betrokken ( negatieve schadevrije jaren )
  • bij een andere verzekeraar bent geweigerd of niet word geaccepteerd

Autoverzekering wanbetalers

Als je je autoverzekering niet of niet op tijd betaald hebt kan een verzekeraar je verzekering beëindigen. autoverzekering geweigerdDe verzekeraar zal je als wanbetaler in zijn boeken zetten en je krijgt niet zomaar een autoverzekering meer.

De Autoverzekeraar.nl heeft echter nog een mogelijkheid voor je om toch nog een autoverzekering te kunnen afsluiten. Echter de voorwaarde is dat je je premie vooruit betaald. Vaak moet dit drie maanden zijn samen met een waarborgsom.

Je hebt dan echter wel weer een autoverzekering. Autoverzekeraar.nl verzekerd je wel !

C I S

Als je een autoverzekering aanvraagt, of als je een schade aanmeldt bij een verzekeraar, kun je te maken krijgen met de Stichting CIS, het zogenaamde Centraal Informatie Systeem. Het volgende artikel geeft je meer informatie over het CIS.

Wanneer CIS

Je kunt te maken krijgen met de Stichting CIS als je een autoverzekering aanvraagt of als je een schade meldt bij een verzekeraar. Als je bij het CIS geregistreerd staat, kan je verzekeringsmaatschappij besluiten daar gevolgen aan te verbinden.

Het CIS behartigt de gemeenschappelijke belangen van de deelnemende verzekeraars bij het voorkomen en bestrijden van verzekeringsfraude. Ook beheert het CIS het Fraude en Informatiesysteem Holland (FISH), waarmee verzekeraars onderling informatie uitwisselen.

Alle in Nederland werkzame verzekeringsmaatschappijen en hun gevolmachtigden kunnen deelnemen aan deze centrale databank. Stichting CIS bestaat sinds 1985.

Bewaarde gegevens

Het CIS bewaart zes soorten gegevens: schademeldingen, gegevens rond onverzekerde auto met schade, opzeggingen van polis(sen) door de verzekeringsmaatschappij, malus-posities, ontzeggingen van de rijbevoegdheid, en speciale meldingen (de zogenoemde zwarte lijst).

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen. 2.Direct verzekerd Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen. 3.Gratis Polischeck Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar. 4.Tot 80% Noclaim Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23