Vereende verzekeringen

Kunt u zich nergens verzekeren? Dan is er nog de Vereende Verzekeringen

Vereende Verzekeringen

Het is de specialist in schadeverzekeringen voor bijzondere situaties, ook als je niet de kans hebt om bij andere verzekeraars een autoverzekering af te sluiten. Bovendien is het de partij die zorg voor het management van het Waarborgfonds en het Nederlands Bureau. Dankzij de Vereende Verzekeringen kun je altijd ergens terecht, ook als je te maken hebt gehad met schade door een verkeersongeluk en andere verzekeraars je niet zomaar meer accepteren.

Het is de verzekeraar waar je oplossingen op maat vindt. Dankzij uitgebreide kennis en kunde, bijvoorbeeld voor financieel dienstverleners en makelaars of taxateurs. Zij kunnen gebruik maken van de BAVAM-polis, die ook behoort tot Vereende Verzekeringen.

Tip: wil je om gemoedsbezwaren geen verplichte WA-verzekering afsluiten? Je kunt bij Vereende Verzekeringen terecht voor de betaling aan het Fonds Middelen Gemoedsbezwaren. Op die manier kun je een vrijstelling krijgen voor de verplichte verzekering, waardoor je die niet hoeft af te sluiten.

Verzekering voor bijzondere risico’s

Heb je te maken gehad met rijden onder invloed of ongeval, waarvoor jij aansprakelijk werd gesteld? Het kan daarna lastig zijn om een nieuwe verzekeraar te vinden, als je wilt overstappen of je daartoe gedwongen wordt. In sommige gevallen lukt het zelfs helemaal niet om een nieuwe polis af te sluiten.
vereende verzekeringenDat is vervelend, omdat je in Nederland verplicht bent om minimaal een WA-dekking te kiezen. Daarmee ben je verzekerd voor de wettelijke aansprakelijkheid, zodat je met jouw auto de openbare weg op mag.

Lukt het niet om elders een verzekering af te sluiten of zoek je om een andere reden naar maatwerk? Bij Vereende Verzekeringen vind je die verzekering op maat, zodat je toch de kans hebt om een polis af te sluiten.

Houd er rekening mee dat je bij Vereende Verzekeringen vaak een hogere premie betaalt. Dat komt door het bijzondere risico dat de verzekeraar afdekt en de oplossing op maat waar je gebruik van kunt maken. Het zorgt er aan de andere kant wel voor dat je toch een verzekering kunt afsluiten, zelfs als je overal verder wordt geweigerd.

autoverzekering geweigerd

Elders je autoverzekering geweigerd ?
Wij verzekeren je wel !

lees meer..

ik heb een strafblad

Heb je een strafrechtelijk verleden ?
Wij verzekeren je wel !

lees meer..

rijontzegging gehad

Rijontzegging in het verleden gehad ?
Wij kunnen je verzekeren

lees meer..

negatieve schadevrije jaren

Te veel schades gemaakt ?
Wij verzekeren je wel !

lees meer..

Waarborgfonds en Nederlands Bureau

De Vereende Verzekeringen is er voor bijzondere risico’s en speciale situaties, net als voor het Waarborgfonds. Daar kun je gebruik van maken op het moment dat je schade hebt geleden, maar het niet lukt om die op de dader te verhalen. Is de dader bijvoorbeeld niet bekend, gaat het om een gestolen auto of is de ander niet verzekerd? In al die gevallen zal je de schade op een andere manier moeten verhalen. Je kunt dan gebruik maken van het fonds, al is er natuurlijk sprake van een aantal voorwaarden. Als je daar netjes aan voldoet kun je de schade laten vergoeden, vanuit de premie die we daar allemaal voor betalen en die de verzekeraars storten in het fonds.

Bovendien is de Vereende Verzekeringen er voor het Nederlands Bureau en voor het Fonds Middelen Gemoedsbezwaren. Het is op die manier een speciale organisatie binnen de wereld van verzekeraars. Je hebt er de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten, maar het is niet zomaar een commerciële verzekeraar zoals de andere beschikbare partijen.

Let op: je kunt helaas niet online een verzekering berekenen bij Vereende Verzekeringen. Het gaat er in bijna alle gevallen om maatwerk. Dat betekent dat er een specialist met je mee moet kijken naar jouw situatie, om daar een oplossing op maat voor te vinden.

Pools van Vereende Verzekeringen

Loop je bijzondere risico’s of is er sprake van een speciale situatie? Het valt dan niet altijd mee om daarvoor een goede verzekering af te sluiten. De reguliere verzekeraars zullen je over het algemeen niet accepteren, omdat het risico voor hen snel te groot is. In andere gevallen kunnen ze niet goed inschatten wat het risico is, omdat ze daarvoor de kennis en kunde missen. In die situaties kun je gebruik maken van de Vereende Verzekeringen. Zij beschikken wel over de expertise die er nodig is om de situatie in te schatten en je op basis daarvan een voorstel te doen.

Je kunt bij Vereende Verzekeringen terecht voor een autoverzekering na bijv. invordering van je rijbewijs, net als voor verschillende andere dekkingen. Die zijn er bijvoorbeeld voor de diverse ‘pools’. Het gaat om de:

  • Atoompool
  • Milieupool
  • Terrorismepool

Dekkingen voor risico’s die hierbij horen vind je over het algemeen niet bij de andere verzekeraars. In plaats daarvan gaat het om unieke situaties, waardoor je contact zal hebben met een specialist. Die denkt na over wat er aan de hand is, om welke oplossing dit vraagt en wat er mogelijk is vanuit het eigen aanbod met dekkingen.

Vereende Verzekeringen: vergelijken en afsluiten

Kun je nergens anders terecht om een autoverzekering af te sluiten en ben je toch op zoek naar een goede dekking? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de opties bij Vereende Verzekeringen. Bij Autoverzekeraar.nl kun je die mogelijkheden helaas niet meteen berekenen. Het gaat om maatwerk, waardoor we niet op de stoel van de specialisten bij de verzekeraar kunnen gaan zitten. In plaats daarvan verwijzen we je graag door, zodat je daar de mogelijkheid hebt om informatie in te winnen over wat er mogelijk is.

Wil je een andere autoverzekering afsluiten, omdat je het idee hebt dat je daarvoor in aanmerking komt? Online kun je uiteraard wel andere andere polissen berekenen en vergelijken. Dat is de beste keuze als je (nog) geen gebruik wilt maken van het aanbod bij Vereende Verzekeringen. En kom je er daarmee achter dat je helaas toch geen verzekering voor jouw auto kunt afsluiten? Dan is het daarna een goed idee om contact op te nemen met Vereende Verzekeringen.

Meer weten over Vereende Verzekeringen of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.

HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23