Budgio autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je budgio autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Budgio autoverzekering

Budgio was een in Utrecht gevestigde autoverzekeraar die onderdeel van moederbedrijf ASR was. De verzekeraar, die uitsluitend autoverzekeringen aanbood, werd in 2006 in de markt gezet. Als prijsvechter behorend tot een grotere maatschappij kon het handelsmerk goede en scherp geprijsde verzekeringen aanbieden. Je auto verzekeren kon bij Budgio uiteraard WA, WA beperkt casco of all risk autoverzekering. Ook diverse aanvullende verzekeringen zoals een schade inzittendenverzekering, ongevallen inzittendenverzekering, rechtsbijstand en verhaalbijstand waren af te sluiten. Budgio werd in januari van 2017 door ASR uit de markt genomen.

Een prima basis voor een scherpe premie

Beschik jij op dit moment nog over een Budgio autoverzekering? Dan heb je een verzekering met een prima basis. Niet voor niets staat de verzekeraar dan ook bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor een WA beperkt casco en WA volledig casco verzekering geldt een eigen risico van 250 euro per schadegeval. Heb je een WA verzekering afgesloten, dan heb je niet te maken met een eigen risico. Alhoewel Budgio redelijk populair was onder jonge autobezitters, hanteerde de verzekeraar wel een verhoogd eigen risico voor diegenen onder de 24 jaar.

De voor- en nadelen van Budgio

Bij Budgio werd goed gekeken naar je persoonlijke situatie en op basis daarvan kwam de premie tot stand. Dit betekent voor de meeste klanten die nog steeds bij Budgio verzekerd zijn, dat zij voordelig uit zijn. Tel daar de snelle en vakkundige reparaties, net als een maximale no-claimkorting van 75 procent bij op en je begrijpt waarom deze verzekeraar zo goed in de markt lag. Een nadeel dat door autobezitters wordt genoemd, is de door Budgio gehanteerde schadesturing. Dit wil zeggen dat je bij schades specifiek naar aangesloten herstelbedrijven wordt gestuurd.

Met Autoverzekeraar.nl op zoek naar een alternatief

Zoals gezegd is de autoverzekering van Budgio sinds januari van 2017 niet meer af te sluiten. Ben je klant bij Budgio? Dan is er voor jou niks veranderd, je blijft gewoon nog verzekerd bij deze maatschappij. Ben je inmiddels toch op zoek naar een andere verzekeraar? Gebruik dan de online premievergelijker van Autoverzekeraar.nl. Na het invullen van enkele persoonlijke gegevens en gegevens van je auto zetten wij binnen een mum van tijd de beste verzekeraars voor je op een rijtje. Dit betekent niet alleen verzekeraars met de scherpste premie, maar ook met de beste voorwaarden.

Overstappen naar een andere verzekeraar

Heb je een andere autoverzekeraar gevonden die aan jouw eisen voldoet? Je kunt je nieuwe verzekering direct online afsluiten. Naar Budgio stuur je een opzegbrief. De Budgio autoverzekering is dagelijks opzegbaar, maar je hebt wel te maken met een maand opzegtermijn. Dankzij de hulp van Autoverzekeraar.nl hoef je nooit een periode zonder verzekering te overbruggen. Binnen enkele seconden vergelijken wij de voor jou beste verzekeraars, waarna je vervolgens direct de aanvraag bij de verzekeraar van jouw voorkeur kunt doen. Vrijwel altijd zal je worden geaccepteerd, tenzij je een bepaald verleden hebt.

Moederbedrijf ASR

Budgio was een dochterbedrijf van ASR, een van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Benieuwd of ASR iets voor jou is? Je komt erachter door je gegevens in onze online vergelijkingstool in te vullen. ASR Verzekeringen heeft een lange, bijna driehonderd jaar oude geschiedenis. ASR Verzekeringen is onderdeel van ASR Nederland, waar bijvoorbeeld ook Ditzo onder valt. Voordelen van de ASR autoverzekering zijn de nieuwwaarderegeling van twee jaar, zowel bij volledig als beperkt casco, en het feit dat ASR geen malus hanteert. Beland je dus op de laagste trede van de no-claimladder? Dan betaal je geen toeslag.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim H
oe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • budgio autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23