Budgio autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je budgio autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Budgio autoverzekering vervallen

Budgio is een handelsmerk van ASR Verzekeringen, één van de grootste verzekeraars van Nederland. ASR Verzekeringen maakt deel uit van ASR Nederland. Met de Budgio autoverzekering was u prima verzekerd tegen bijna elke schade aan uw auto. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende dekkingen. U kunt de Budgio autoverzekering online via de Autoverzekeraar.nl echter niet meer berekenen , vergelijken en direct afsluiten ! De scherpe premie van de Budgio autoverzekering werd bepaald door meerdere factoren, zoals:

 • Het aantal kilometers dat u rijdt
 • Het type auto
 • Uw woonplaats
 • Het aantal schadevrije jaren
 • Uw leeftijd

U koos zelf de dekking die u nodig heeft:

 • WA: Wettelijke aansprakelijkheid. U bent nu verzekerd tegen schade die u aan de auto van iemand anders toebrengt.
 • Casco Beperkt. U bent nu verzekerd volgens de wettelijke aansprakelijkheid en u heeft dekking voor (onder meer) brand en diefstal.
 • Casco Compleet. U bent verzekerd bij schade door vrijwel alle mogelijke oorzaken. Heeft u een nieuwe auto? Voor nieuwe auto’s biedt deze verzekeringsvorm speciaal in het eerste jaar een uitstekende nieuwwaarderegeling.

Uitbreidingen modules:

 • Ongevallen Inzittenden: Deze module keert een bedrag uit als u of andere inzittenden bij een ongeval blijvend letsel oplopen of overlijden, ongeacht wie er aansprakelijk is.
 • Rechtsbijstand: Deze module geeft u rechtshulp wanneer u gedupeerd bent in het verkeer. Hieronder valt bijvoorbeeld hulp bij het verhalen van materiële schade.
 • Schadeverzekering inzittenden: Deze module verzekert elke inzittende van de auto tegen letsel en materiële schade als gevolg van een verkeersongeval.

Eigen Risico

WA (Wettelijke aansprakelijkheid) Dit is de basisdekking, die wettelijk verplicht is. Hier geldt geen eigen risico. Casco beperkt Standaard eigen risico is € 250. Voor ruitschade is er geen eigen risico als de ruit gerepareerd wordt bij een met ons samenwerkend autoruit herstelbedrijf. Bij vervanging van de ruit door een met ons samenwerkend autoruit herstelbedrijf, geldt een eigen risico van € 250. Als de ruit wordt vervangen door een ander herstelbedrijf, dan geldt een eigen risico van € 400. Casco compleet Het standaard eigen risico is € 250. Voor de jeugd komt er nog 150,- euro eigen risico. Dit is van toepassing als de bestuurder jonger is dan 24 jaar.

Budgio voorwaarden

Terugbetaling van premie 1. Tussentijdse beëindiging anders dan bij verkoop Bij tussentijdse beëindiging van de verzekering betalen wij – behalve bij verkoop of buitengebruikstelling van de personenauto – de premie over het resterende deel van de verzekeringstermijn terug wanneer en voor zover dit billijk is. Op het terug te ontvangen bedrag brengen wij de poliskosten in mindering. Budgio autoverzekering2. Tussentijdse beëindiging bij verkoop Bij tussentijdse beëindiging van de verzekering bij verkoop van de personenauto betalen wij de premie over het resterende deel van de verzekeringstermijn terug. Wij brengen dan € 25,- aan administratiekosten in rekening. 3. Reservering van premie a. U kunt de verzekering ook laten opschorten voor een periode van maximaal 36 maanden. In die periode blijven de opgebouwde schadevrije jaren onverminderd van kracht. b. Als u tijdens de genoemde termijn geen ander motorrijtuig ter verzekering aanbiedt, vervalt de gereserveerde premie aan ons. c. De gereserveerde premie verrekenen wij met de premie die betaald moet worden voor een ander motorrijtuig dat op deze polis wordt verzekerd. De autoweek autoverzekering moet dan wel worden voortgezet binnen 36 maanden na het tijdstip waarop deze verzekering werd opgeschort. d. Tijdens de opgeschorte periode worden geen schadevrije jaren opgebouwd. 4. Misleiding Wij betalen geen premie terug of reserveren geen premie als er sprake is van opzet van de verzekerden om ons te misleiden.

Regelingen in geval van verlies

1. Bij verlies van de personenauto na een gebeurtenis, zoals omschreven in artikel 4.3 (diefstal enz.) vergoeden wij de schade pas: – na een termijn van 30 dagen nadat wij de melding van de gebeurtenis hebben ontvangen, – nadat u de eigendomsrechten van de personenauto aan ons hebt overgedragen en – nadat u alle delen van het kentekenbewijs, het overschrijvingsbewijs en de autosleutels van de personenauto aan ons of de door ons aan te wijzen partij hebt overhandigd. 2. Wanneer u binnen 30 dagen na de melding van de gebeurtenis de beschikking kunt krijgen over de personenauto, moet u deze terugnemen. Wij vergoeden in dat geval de schade die aan de personenauto is ontstaan in de tijd dat u deze niet ter beschikking had ten gevolge van die gebeurtenis. 3. Wanneer u na 30 dagen na de melding van de gebeurtenis de beschikking kunt krijgen over de personenauto, kunt u deze terugnemen nadat u het schadebedrag dat wij al aan u hebben uitgekeerd, verminderd met het bedrag van de schade die in lid 2 staat omschreven, hebt terugbetaald.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim H
oe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23