Kruidvat autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je kruidvat autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Een Kruidvat autoverzekering

Kruidvat is een drogisterijketen die in 1975 werd opgericht. De winkelketen groeide snel en had slechts een aantal jaar later al honderd filialen op de teller staan. Sinds 2006 begon Kruidvat zich ook toe te leggen op het aanbieden van verzekeringen. Zo was het onder andere mogelijk om een reis-, huisdieren-, inboedelverzekering en een wa autoverzekering af te sluiten. Dit betroffen overigens geen verzekeringen van Kruidvat zelf, maar van Aegon. Kruidvat was slechts de bemiddelaar en Aegon de risicodrager. De verzekeringen hadden een aantrekkelijke premie. Echter stopte Kruidvat in november 2015 met het aanbieden van verzekeringen. Sinds januari 2016 heeft Aegon de verzekeringen overgenomen.

Verzekerd zijn bij Aegon

Heb je je in het verleden via Kruidvat bij Aegon verzekerd? Dan heb je kunnen kiezen uit drie verschillende verzekeringen: de WA-verzekering, de WA extra (beperkt casco) verzekering en de Allrisk (volledig casco) verzekering. Ook heb je kunnen kiezen voor aanvullende dekkingen zoals de rechtsbijstandverzekering, de bestuurder- en inzittendenverzekering, de bonusbescherming -waarmee je één keer per jaar kunt claimen zonder dat dit gevolgen heeft voor je bonuskorting- en de ongevallenverzekering voor inzittenden. Alle precieze voorwaarden vind je terug in je polis.

Vind je nieuwe autoverzekering via Autoverzekeraar.nl

Heb je in het verleden een autoverzekering bij Kruidvat afgesloten, dan wend je je nu voor vragen, opmerkingen of wijzigingen tot Aegon. Wil je je verzekering opzeggen? Dan communiceer je dit schriftelijk met de verzekeringsmaatschappij. Wees je er echter wel van bewust dat je, alvorens je dit doet, een nieuwe autoverzekering hebt afgesloten, zodat je geen dag onverzekerd de weg op gaat. Wil je overstappen, maar weet je nog niet naar wie? Maak dan gebruik van de handige vergelijkingstool van Autoverzekeraar.nl. Vul je gegevens in en wij laten jou de beste deals van een groot aantal verzekeraars zien.

Schades melden en wijzigingen doorgeven

Wil je een wijziging doorgeven in je persoonlijke situatie? Dan doe je dat direct via Aegon, tenzij je je verzekering vóór 1 januari 2011 via het Kruidvat had afgesloten. In dat geval wordt je wijziging door het Nationaal Spaarfonds afgehandeld. Hetzelfde geldt overigens voor schades. Heb je nog een via Kruidvat afgesloten autoverzekering en wil je een schade melden? Dit doe je rechtstreeks via de website van Aegon. Na het indienen van je declaratie hoor je spoedig of deze wordt vergoed of niet. Zo ja, dan staat het geld binnen een maand op je rekening.

Een alternatief voor de Kruidvat verzekering

Nu men niet meer bij Kruidvat voor verzekeringen terechtkan, gaan veel mensen op zoek naar een goedkoop alternatief. Ook de Hema autoverzekering weet scherpe prijzen en goede dekkingen te bieden. Autoverzekeraar.nl maakt het je makkelijk het aanbod van Hema met andere verzekeraars te vergelijken. Je kunt deze verzekeraar opnemen in de vergelijkingstool en zo zien wat zijn premiehoogte en dekking is ten opzichte van andere verzekeringsmaatschappijen. Sluit je een verzekering af bij Hema, dan kun je rekenen op 24/7 schadeservice en vervangend vervoer. Autoverzekeraar.nl zet het aanbod van ANWB en Hema, samen met die van andere verzekeraars, graag voor je op een rijtje.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • Kruidvat autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23