Kruidvat autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je kruidvat autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Kruidvat autoverzekering

Overweeg je een Kruidvat autoverzekering af te sluiten? Wil je weten of deze autoverzekering de voordeligste keuze is? Bereken direct online via onze vergelijkingssoftware de autoverzekering met de laagste prijs en die met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Natuurlijk kun je ook alle autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Je ziet dan direct wat een Kruidvat autoverzekering meer of minder biedt dan andere autoverzekeringen. Een autoverzekering afsluiten gaat heel eenvoudig via Autoverzekeraar.nl

Kruidvat verzekeringen opzeggen

Kruidvat autoverzekering opzeggen of overstappen met uw kruidvat verzekeringen? Er zijn wel regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Kruidvat.

Welke verzekeringen biedt Kruidvat?

Je kan bij Kruidvat de volgende verzekeringen nemen:

 • autoverzekering,
 • huisdierverzekering,
 • reisverzekering,
 • rechtsbijstandverzekering,
 • aansprakelijkheidsverzekering,
 • inboedelverzekering
 • woonverzekering.

Uiteraard kunt u alle bovenstaande verzekering ook online via de Autoverzekeraar.nl vergelijken en berekenen. Kruidvat bemiddelt alleen. Kruidvat biedt sinds 2013 geen zorgverzekering meer aan.

Aegon is de Verzekeraar

Sinds 1 januari 2011 is Kruidvat Verzekeringen een speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Kruidvat is een drogist die valt onder de AS Watson groep. Sinds 2011 biedt AEGON via de AS Watson groep verzekeringen aan, kruidvat autoverzekeringzo ook via drogisterijen Kruidvat en Trekpleister. AEGON Schadeverzekering N.V. is voor 100% risicodrager voor deze verzekering die door bemiddeling van A.S. Watson B.V, waartoe Kruidvat behoort, tot stand is gekomen. AEGON Schadeverzekering N.V. is ingeschreven in het register dat de AFM en DNB aanhouden en is statutair gevestigd te Den Haag, KvK 27085000. Oorspronkelijk vielen de door Kruidvat aangeboden verzekeringen niet onder AEGON maar onder de Delta Lloyd Bank N.V.

Contact Kruidvat verzekeringen

Klantenservice Kruidvat Verzekeringen Postbus 202 2501 CE Den Haag Klantenservice Telefoonnummer: 0900-5883790 Openingstijden: ma-vr 08.00 tot 21.00 uur / za 09.00 – 13.00 uur

Dekking

De dekking geeft aan wanneer jij of je schadehersteller uitbetaald krijgen na schade. Je kunt voor jouw auto uit verschillende dekkingen kiezen:

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Hiermee is je auto verzekerd voor schade die jij met je auto aan anderen toebrengt. Je krijgt geen vergoeding voor schade aan jouw eigen auto. De meeste klanten met een auto die ouder is dan 8 jaar kiezen voor deze dekking.

WA + Beperkt casco (WA+)

Hier geldt de WA dekking. Daarnaast is ook ruitschade aan jouw eigen auto verzekerd. En ook schade aan je auto door brand, diefstal, storm, hagel en loslopende dieren valt onder deze dekking. Je krijgt geen vergoeding voor jouw auto als je de schade zelf hebt gemaakt. Klanten met een auto tussen 4 en 8 jaar oud kiezen vaak voor WA + beperkt casco.

WA + Uitgebreid casco ( Volledig casco of All Risk )

Hiermee ben je ook verzekerd bij schade aan je auto die je zelf hebt veroorzaakt. Natuurlijk is ook schade die je aan anderen toebrengt verzekerd. Accessoires aan jouw auto zijn hierbij meestal tot € 1.250,- meeverzekerd. Je kunt dit bedrag verhogen tot meestal € 2.500,-. Deze dekking wordt vaak gekozen voor auto’s jonger dan 4 jaar. Je kunt de autoverzekering uitbreiden met twee extra modulen:

Verkeersrechtsbijstand Kruidvat

Met deze dekking helpen onze juristen jou in de gesprekken met de tegenpartij. Ook helpen ze jou als er een rechtszaak komt.

Ongevallenverzekering voor inzittenden

Is er iemand uit jouw auto invalide geworden of overleden door een ongeval? Met deze dekking wordt dan geld uitbetaald. Voor iemand die invalide is geworden meestal € 20.000,- en voor iemand die is overleden meestal € 10.000,-. Het maakt hierbij niet uit wie schuld heeft aan het ongeluk.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23