VKG autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je VKG autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


VKG autoverzekering

Bij het kiezen van een goede autoverzekering gaat het niet alleen om de premie, maar ook om de voorwaarden. VKG staat voor Van Kampen Groep. Al ruim 65 jaar verzorgt VKG de administratie voor meer dan de helft van alle adviseurs in Nederland.

Voor de VKG autoverzekering dekking kunt u kiezen uit WA, Beperkt Casco en Volledig Casco. Naast de gebruikelijke rubrieken is er ook nieuwwaarde- of aanschafwaardedekking voor totaalverlies binnen 6 maanden. U kunt kiezen uit meerdere kilometrages.

Daarnaast heeft u keuze uit een aantal eigen risico bedragen voor (beperkt en volledig) casco schades. Uiteraard levert een hoger eigen risico (veel) meer korting op. In geval van calamiteiten staat de alarmcentrale van de ANWB in binnen- en buitenland 24 uur per dag voor u klaar.

Waarom VKG autoverzekering ?

 • Laagste premie van Nederland
 • Kosteloos vervangend vervoer bij schade
 • 4 jaar garantie op gerepareerde onderdelen
 • Reparatie met originele onderdelen
 • Uitstekende nieuwwaarde regeling

De VKG-Regio verzekering

Minder risico is minder premie: de VKG autoverzekering Regiopolis. Speciaal voor mensen buiten de vier grote steden met daarbij uiterst lage premies.

De Regiopolis is gericht op de gezinsauto’s en middenklassers in voorsteden en dorpen en kent een aantal bijzonderheden:

 • De polis kan alleen gesloten kan worden buiten de postcodes van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.
 • Er geldt één tarief voor alle regio’s.
 • Er geldt een maximumgewicht.

Verder gelden de volgende kenmerken:

 • dekking voor WA, Beperkt Casco of Volledig Casco;
 • aanschafwaardevergoeding bij totaal verlies;
 • bouwjaarkorting voor auto’s jonger dan 10 jaar op het WA tarief;
 • eigen risico casco naar keuze;
 • optioneel schadesturing via Care schadeherstelbedrijven, anders lagere vergoeding van herstelkosten;
 • ANWB alarmcentrale voor binnen- en buitenland;
 • meerdere kilometrages;
 • alleen digitaal aan te vragen;
 • maximale catalogusprijs.

Het E-tarief geldt voor de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht en het R-tarief voor daarbuiten.

Voor zowel het E- als R-tarief geldt:

 • geen eigen risico bij ruitreparatie door Carglass of Autotaalglas;
 • laag eigen risico bij ruitvervanging door Carglass of Autotaalglas;
 • hoge bonuskorting;
 • zeer voordelige regeling voor tweede gezinsauto;
 • uit te breiden met een inzittendenverzekering tegen laag tarief;
 • uit te breiden met verhaalrechtsbijstand verzekering tegen laag tarief;
 • uit te breiden met Vervangend Vervoer Nederland en/of Europa;
 • 9 jaar of langer schadevrij geeft extra korting.

De VKG-E autoverzekering

De VKG allsecur autoverzekering E is een ijzersterk internet prijsproduct en is vooral aantrekkelijk voor:

 • bestuurders vanaf 35 jaar;
 • die in het bezit zijn van een geldige royementsverklaring vanaf 7 schadevrije jaren;
 • en die tot 20.000km per jaar rijden;
 • in auto’s jonger dan 10 jaar.

Deze auto’s ontvangen een extra bouwjaarkorting op het WA-tarief. Gebruik onze vergelijkingssoftware voor de beste en voordeligste autoverzekering !

Digitale polismap

Al onze relaties hebben gratis de beschikking over onze standaard versie van de Digitale Polismap, ook wel Mijn Dossier genoemd.

Deze Digitale Polismap geeft onze verzekerden de mogelijkheid om op elk tijdstip van de dag kennis te nemen van de diverse bij ons kantoor ondergebrachte verzekeringen.

Men kan polisbladen bekijken of downloaden, openstaande premies bekijken, specificaties inzien, polisvoorwaarden en/of clausules inzien en downloaden, eenvoudige wijzigingen doorgeven, lopende schades inzien et cetera. Daarnaast kunt u ook verzekeringen inzien die niet via VKG zijn afgesloten.

verzekeringswensen

VKG heeft een oplossing voor bijna alle verzekeringswensen. Zij bieden producten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt en hebben een palet aan innovatieve huismerk producten.

Voor diverse verzekeraars treedt VKG op als gevolmachtigde of gevolmachtigd agent. Dit betekent dat binnen de afspraken die met de verzekeraars zijn gemaakt, VKG risico’s accepteert, polissen opmaakt en schades afwikkelt , voor asr , fbto autoverzekering.

No Claim Starter

Veel startende bestuurders rijden in de auto van hun ouders omdat ze een eigen auto en -verzekering nog niet kunnen betalen.

Als ze echter schade rijden, levert dat de ouders een extra kosten op door no-claimverlies. De No Claim Starter is een aanvullende verzekering voor jongeren op de auto van hun ouders, en kost vanaf 15 euro per maand. Voorwaarde voor deelname is dat deze auto ook via VKG is verzekerd in volmacht. VKG autoverzekeringDe jonge bestuurder bouwt met het product schadevrije jaren op die hij mag meenemen als hij later een huismerk autoverzekering van VKG afsluit.

Daarvoor moet hij minstens twee jaar geen schade hebben gereden. De schadevrije jaren tellen mee bij het bepalen van de bonus-trede en het tarief komt overeen met dat voor een bestuurder van 24 jaar of ouder. Volgens VKG scheelt dat de berijder zo’n 40 tot 50% aan premie.

Mocht de bestuurder toch schade rijden, dan voorkomt de No Claim Starter een terugval in no-claim op de polis van de ouders. Zij hoeven ook geen extra eigen risico te betalen vanwege de leeftijd van de bestuurder.

alleen maar winnaars ?

De NoClaimStarter lijkt alleen maar winnaars te hebben. Maar er zijn zeker ook vraagtekens te plaatsen. De schadevrije jaren waar VKG van spreekt, zijn niet overal geldig. Sterker nog, ze zijn alleen geldig bij VKG zelf. Je kunt op één auto namelijk maar één keer schadevrije jaren opbouwen.

Anders zou een gezin met drie rijdende kinderen in een jaar tijd vier schadevrije jaren kunnen opbouwen met slechts een auto. Andere verzekeraars erkennen de ‘extra’ schadevrije jaren niet en het papiertje waarop staat dat de jonge bestuurder ervaring heeft opgedaan in vaders auto, is dus buiten het VKG-kantoor waardeloos. De NoClaimStarter fungeert zo als gouden handboeien.

En nog iets anders: Als een jongere tóch schade rijdt in de auto van zijn ouders, dan vallen de schadevrije jaren van de ouders niet terug. Die van de jongere wel. Er bestaat dus ook het risico dat een jonge bestuurder moet beginnen met een flinke achterstand als hij zijn eerste auto moet verzekeren.

Gek genoeg kan dat juist voor jongeren reden zijn om VKG juist vaarwel te zeggen, want de negatieve schadevrije jaren van de maatschappij zijn uiteraard óók alleen bij VKG geldig.

Mobile Red

Jongeren worden bij het afsluiten van een autoverzekering geconfronteerd met een hoge premie. Dat komt doordat het risico op schade door jongeren in het verkeer hoger wordt geschat door verzekeraars en dat wordt vertaald in een hogere premie.

Er is nu door het VKG in samenwerking met Mobile Red een proef gestart. In de proef zal het rijgedrag van jongeren worden gekoppeld aan de hoogte van de premie van de autoverzekering. De lagere premie voor jonge bestuurders kan gehandhaafd worden als jongeren zich aan de maximale snelheid houden.

Dat moet natuurlijk gecontroleerd worden. De controle op het niet overschrijven van de maximale snelheid vindt plaats door een Track & Trace kastje in de auto te plaatsen en aan te sluiten op de OBD-connector. Het is een proeftraject om in de praktijk ervaring op te kunnen doen met het systeem.

Tijdens de proef worden verschillende aspecten getest. Zo word er gekeken naar de technische snelheidsmeting en naar de uitvoering van de financiële handelingen met betrekking tot de premies.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23