FBTO motorverzekering

FBTO motorverzekering vergelijken

binnen 1 minuut uw FBTO motorverzekering vergelijken en afsluiten.

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


FBTO motorverzekering

Heeft u al een bestaande fbto motorverzekering of bent u op zoek naar een nieuwe motorverzekering? Via onze vergelijkingssoftware kunt u gemakkelijk online premie en voorwaarden met elkaar vergelijken.

Je wilt uiteraard niet te veel betalen voor je motorverzekering. Dit kun je voorkomen door op onze website je motorverzekering te vergelijken en af te sluiten.

Wij vergelijken razendsnel 95% van alle motorverzekeringen van de grootste verzekeringsmaatschappijen, waarbij je direct online je motorverzekering kunt afsluiten in slechts enkele minuten.

Zoals u ziet is het absoluut interessant om motorverzekeringen te vergelijken. Eigenlijk is het zelfs de enige manier om er voor te zorgen dat u met absolute zekerheid kunt zeggen dat u een zo optimaal mogelijke motorverzekering heeft afgesloten tegen een zo laag mogelijke premie.

Overigens ook voor de fbto autoverzekering en motor geldt een verzekeringsplicht. Let wel, er zijn verschillende motorverzekeringen op de markt, maar alleen de WA verzekering is bij wet verplicht.
Naast de WA motorverzekering kun je ook een Beperkt Casco of een All Risk motorverzekering afsluiten.

Hoe werkt het online vergelijken ?

1. U vult uw gegevens in welke wij nodig hebben om de motorverzekering voor u te kunnen berekenen.

2. Wanneer u de verzekering voor uw motor gevonden heeft vraagt u de desbetreffende verzekering aan.

3. Na het aanvragen krijgt u van ons direct per e-mail een bevestiging, dit is tevens een bewijs van voorlopige dekking.

4. Bij acceptatie van uw aanvraag krijgt u binnen enkele dagen een bevestiging van of direct de originele polis met de daarbij behorende polisbescheiden.

Onze voordelen:

 • Zeer voordelige premies met de beste polisvoorwaarden
 • Heel eenvoudig alle motorverzekeringen vergelijken
 • Wij zijn onafhankelijk en bieden veel verschillende motorverzekeringen aan
 • Polisvoorwaarden en premies gemakkelijk vergelijken
 • U bepaald in de meeste gevallen uw eigen risico

Wanneer kan ik mijn huidige motorverzekering opzeggen?

Wilt u uw huidige motorverzekering stopzetten en een nieuwe afsluiten? Dan kan dit in drie gevallen.

Op de eerste plaats kunt u de verzekering stoppen wanneer het contract vervalt of afloopt. U dient in dit geval wel vroegtijdig aan te geven dat u het contract niet wilt verlengen.

Op de tweede plaats kunt u de verzekering opzeggen wanneer u de motor verkoopt of naar de sloop brengt. U ontvangt in dit geval van de sloop of de nieuwe eigenaar een vrijwaringsbewijs waarmee kan worden aangetoond dat de motor niet meer op uw naam staat.
De verzekeringsmaatschappij heeft een kopie van dit bewijs nodig om de verzekering te stoppen.

Tot slot heeft u het recht de motorverzekering te stoppen wanneer de verzekeraar wijzigingen aanbrengt in de voorwaarden of in het premiebedrag. Hierbij moet het wel gaan om wijzigingen die voor alle verzekeringnemers gelden, en niet alleen voor u als gevolg van bijvoorbeeld een schadeclaim.

De WA motorverzekering verzekert alleen schade die u met uw motor bij anderen veroorzaakt. Wilt u ook schade aan uw eigen motor verzekeren? Dan kunt u kiezen voor een WA Plus motorverzekering. Wie nóg meer zekerheid wil, gaat voor de All Risk motorverzekering.

WA verzekering

Iedereen met een motor dient deze in elk geval WA te verzekeren. Deze Wettelijke Aansprakelijkheid is, zoals in de naam besloten ligt, wettelijk verplicht voor iedereen. Zo bent u verzekerd voor schade die u veroorzaakt aan iemand anders.

WA plus (beperkt casco)

Daarboven kunt u ervoor kiezen om een aantal schades aan de eigen motor te dekken. Dit wordt de WA-Plus motorverzekering genoemd. Het betreft algemene schades zonder eigen schuld, zoals brandschade en schade door diefstal.

all risk (volledig casco)

De WA-Cascoverzekering, ofwel Allriskverzekering, is de meest uitgebreide motorverzekering van Autoverzekeraar.nl Hierbij zijn vrijwel alle schades en risico’s verzekerd; schade die u zelf veroorzaakt aan derden of uw eigen moto

aanvullende verzekeringen

De Autoverzekeraar Motorverzekering kunt u uitbreiden met diverse aanvullende verzekeringen:

 • Ongevallen Opzittenden: Met deze aanvullende dekking ontvangen u en uw passagiers een eenmalig bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een verkeersongeval
 • Verhaalsservice: Deze aanvullende dekking biedt recht op juridische hulp bij het verhalen van materiële schade aan uw motor na een verkeersongeval
 • Rechtsbijstandsverzekering voor Motorrijtuigen: Deze verzekering voor uw motor geeft u juridische bijstand als u betrokken raakt in een geschil, doordat u met de verzekerde motor aan het verkeer deelneemt of als u het verzekerde motor onderhoudt, vervangt of voorhanden heeft.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • FBTO motorverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23