FBTO motorverzekering

FBTO motorverzekering vergelijken

binnen 1 minuut uw FBTO motorverzekering vergelijken en afsluiten.

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


FBTO motorverzekering

FBTO motorverzekering berekenen en aanvragen? Je stelt de verzekering voor jouw motor samen zoals je wilt, om je goed te verzekeren zonder dat je daar een hoge premie voor betaalt.

Bij FBTO kies je voor de motorverzekering de basisdekking, die je kunt aanvullen met een aantal interessante modules. Wil je bijvoorbeeld jezelf en iemand achterop of in de zijspan goed verzekeren? Kies dan voor de Opzittenden verzekering, waarmee je zeker weet dat je goed verzekerd bent.

Uiteraard profiteer je van een aantal belangrijke voordelen en betaal je voor de basisdekking een scherpe premie. Het maakt de motorverzekering van AEGON en FBTO zeer de moeite waard, in ieder geval om mee te nemen in de vergelijking die je maakt.

Voordelen bij FBTO

Benieuwd naar de voordelen van de FBTO motorverzekering? We zetten de belangrijkste voor je op een rij:

 • Alarmcentrale met goede waardering
  Ontstaat er schade op vrijdagavond of midden in de nacht op een andere willekeurige dag? De Alarmcentrale van FBTO is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Klanten waarderen de hulp met een 8,7, waarmee je zeker weet dat je er in ieder geval niet alleen voor zal staan.
 • 3 maanden winterstop korting
  De motor rijd je waarschijnlijk vooral in het voorjaar, de zomer en het najaar. De winterperiode is minder goed geschikt, omdat het een stuk kouder is en er vaker neerslag zal vallen. Rijd je de motor in die periode niet? Met de FBTO motorverzekering kun je profiteren van 3 maanden winterstop korting, zodat je daarvoor niet te veel betaalt.
 • Kies zelf de garage bij schade
  Krijg je onverhoopt te maken met schade? Geen probleem, dan heb je de keuze uit een groot aantal garages die je daarbij kunnen helpen. En sterker nog, met de goedkope motorverzekering van FBTO heb je de mogelijkheid om zelf de garage te kiezen die de schade aan jouw motor voor je zal herstellen.

Basisverzekering met aanvullende modules

De FBTO motorverzekering kun je gewoon zelf naar wens samenstellen. Je begint met de basisdekking, waarbij je de keuze hebt uit de WA motorverzekering, de WA-Plus motorverzekering en de WA Casco motorverzekering. In het eerste geval verzeker je jezelf alleen voor de wettelijke aansprakelijkheid. Het is de goedkoopste dekking, waarbij je schade aan jouw eigen motor altijd zelf zal betalen.

Wil je jouw motor verzekeren voor bijvoorbeeld diefstal en tegen schade die ontstaat door gevolgen van het weer (regen, wind, hagel, etc.)? Kies dan voor de uitbreiding naar WA-Plus. En maak je gebruik van de Casco-dekking? Dankzij de Allrisk-polis zijn bijna alle risico’s verzekerd. Je bent ook gedekt bij schade aan jouw motor die je zelf veroorzaakt, als je dat niet met opzet doet natuurlijk.

Bovendien heb je de keuze uit een aantal aanvullende modules van FBTO:

 • Opzittenden verzekering
  Neem je regelmatig iemand mee, achterop of in de zijspan? Met een Opzittenden verzekering voor jouw motor zorg je voor een vergoeding bij (persoonlijke) schade na een ongeval.
 • Pechhulp binnenland en buitenland
  Zeker weten dat je er bij pech onderweg niet alleen voor komt te staan? Maak gebruik van de Pechhulp in binnen- en buitenland, waarmee je de FBTO motorverzekering kunt uitbreiden.
 • Rechtsbijstand in het verkeer
  Krijg je te maken met een conflict, bijvoorbeeld met de tegenpartij of met de overheid? Je kunt met deze aanvullende modules rekenen op juridische bijstand.

Verder heb je met de motorverzekering van FBTO de keuze voor bijvoorbeeld een eigen risico of een no-claimbeschermer. Dat betekent dat je zelf veel invloed hebt op de premie die je betaalt.

Dus kun je een deel van de kosten zelf betalen bij een schade? Of wil je er aan de andere kant juist voor zorgen dat je de no-claimkorting ook na een eerste schade kunt behouden? Jij bepaalt hoe je de FBTO motorverzekering samenstelt, waardoor je precies weet wat je betaalt en welke dekking je daar aan de andere kant voor krijgt.

Waarom Autoverzekeraar.nl?

Bij Autoverzekeraar.nl maken we het je graag makkelijk om bijvoorbeeld de motorverzekering of de FBTO autoverzekering af te sluiten. Dat doe je natuurlijk eenvoudig online en door de diverse mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Daarnaast profiteer je bij ons altijd van:

 • Gratis verhaalbijstand
  Krijg je te maken met schade, die je bij de tegenpartij moet claimen? Je krijgt te maken met de verzekering van de tegenpartij, die niet altijd even goed mee zal werken. In dat geval kun je rekenen op onze verhaalbijstand. Dat betekent dat je er niet alleen voor staat, omdat wij je helpen om de claim op een goede manier in te dienen en daar achteraan te blijven zitten.
 • Gratis polischeck
  We houden graag voor je in de gaten of de FBTO motorverzekering voor jou nog de juiste keuze is. Blijkt na een tijdje dat het goedkoper kan of dat je gebruik kunt maken van een betere dekking? We geven je een seintje, zodat je weet dat het een goed idee is om ook de alternatieven te bekijken.
 • Direct verzekerd: meteen wegrijden
  Je wilt het liefst natuurlijk meteen wegrijden. Daarom zorgen we er met de FBTO motorverzekering voor dat je direct gebruik kunt maken van een voorlopige dekking. Het betekent dat je alvast op de motor mag rijden, waarna de verzekeraar de gegevens voor je controleert en de definitieve acceptatie zal doen.

FBTO motorverzekering afsluiten: snel geregeld

Wil je de FBTO motorverzekering vergelijken en online afsluiten? We maken het je makkelijk en zorgen ervoor dat we dit zo snel mogelijk voor je regelen. Op die manier weet je zeker dat je een goede keuze maakt, met een verzekering waarmee je met een veilig gevoel de weg op kunt. Het is de makkelijkste manier om dit goed te regelen en ervoor te zorgen dat je aan de andere kant een zo scherp mogelijke premie betaalt.

Meer weten over de FBTO motorverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • FBTO motorverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23