Reaal autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je reaal autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Reaal autoverzekering

REAAL autoverzekering afsluiten of denk je daarover na? De verzekeraar staat bekend om scherpe premies, snelle hulp na een ongeluk en de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op jouw eigen risico. Je hebt een grote mate van vrijheid, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op een prima dekking.

Autoverzekeraar.nl is jouw online adres om de beste verzekering voor jouw auto af te sluiten. Van REAAL of andere verzekeraars zoals de Aegon autoverzekering en Proteq autoverzekering, omdat je de verschillende mogelijkheden online makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Wij helpen je de dekking te vinden die bij je past en zetten de voordelen van REAAL verzekeringen voor je op een rij. Net als die van de andere verzekeraars, zodat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken.

REAAL vindt het vooral belangrijk dat jouw verzekeringen goed geregeld zijn. De verzekeraar helpt je daar graag bij, waardoor je net als bij ons kunt rekenen op een goede begeleiding en uitstekende klantenservice.

Autoverzekering: dekking die bij je past

Op zoek naar een REAAL autoverzekering die bij je past? Net als bij andere verzekeraars heb je de keuze uit drie soorten dekkingen:

 • WA-autoverzekering
 • Beperkt Casco-dekking
 • Volledig Casco-dekking (Allrisk)

Hoe nieuwer en meer waardevol jouw auto is, des te beter een meer uitgebreide premie daarbij past. Verzeker je met een Volledig Casco-dekking tegen praktisch alle schade die er kan ontstaan, inclusief de schade die je zelf veroorzaakt. En wil je aan de andere kant juist een zo goedkoop mogelijke REAAL verzekering afsluiten? Dan is de WA-autoverzekering waarschijnlijk het best geschikt.

Je hebt bi REAAL daarnaast de keuze uit een aantal aanvullende modules. Het gaat om:

 • Ongevallenverzekering inzittenden
  Raakt iemand bij jou in de auto blijvend invalide of komt diegene zelfs te overlijden? REAAL keert een vast bedrag uit, onafhankelijk van wie er schuld heeft aan de situatie.
 • Schadeverzekering inzittenden
  Krijg je te maken met een ongeval? Zowel jij als de inzittenden kunnen rekenen op een vergoeding van de schade tot €1.000.000. De dekking geldt ook voor letsel dat je oploopt.
 • Pechhulp

  Kom je met de auto langs de kant te staan en krijg je het zelf niet opgelost? Dankzij Pechhulp komt er snel iemand van Route Mobiel naar je toe om je te helpen.

 • Verhaalbijstand
  Betrokken geraakt bij een aanrijding en kom je er met de andere partij niet uit? Dankzij de juridische bijstand door REAAL sta jij er in ieder geval niet alleen voor.

Je bent vrij om aanvullende dekkingen af te sluiten bij de REAAL autoverzekering. Ze zijn niet verplicht, maar kunnen je wel helpen om de polis helemaal naar jouw wens samen te stellen. Uiteraard kun je daar rekening mee houden in de vergelijking hier bij ons bij Autoverzekeraar.nl. Op die manier helpen we je de beste polis te vinden, waarmee je jouw auto goed kunt verzekeren.

Voordelen bij REAAL

Uiteraard profiteer je bij REAAL van een aantal belangrijke voordelen, zoals dat ook geldt voor de andere verzekeringen waar je gebruik van kunt maken. We zetten er een paar voor je op een rij:

 • Scherpe premie
  Je betaalt voor de REAAL autoverzekering altijd een scherpe premie. Ontdek het bij ons in de vergelijking. En rij je langer schadevrij? De korting op de premie loopt verder op, waardoor je ieder jaar een beetje minder betaalt.
 • Snel hulp na een ongeluk
  Krijg je te maken met een ongeval? Bij REAAL kun je met iedere verzekering rekenen op snelle hulp. De verzekeraar begrijpt dat jij al genoeg aan je hoofd hebt, dus dat het belangrijk is om er snel voor je te zijn.
 • Invloed op jouw eigen risico
  De autoverzekering van REAAL kent standaard een eigen risico van €150. Laat je de auto repareren door een Schadegarantbedrijf? Dan hoef je het eigen risico niet te betalen. Kies je een andere garage? Dan bedraagt het eigen risico €500. Op die manier heb je zelf de controle.

REAAL verzekeringen: voor de auto en meer

Een REAAL verzekering afsluiten of maak je daar op dit moment al gebruik van? Dat is goed mogelijk, omdat de verzekeraar meerdere producten te bieden heeft. Je kunt er jouw auto verzekeren, al zijn er ook verzekeringen beschikbaar op het gebied van wonen, leven, werken en de reaal motorverzekering. Dat betekent dat je alle polissen onder één dak onder kunt brengen. Dat maakt het beheer een stuk eenvoudiger en kan je bovendien een interessante korting opleveren.

Wij helpen je graag de REAAL autoverzekering te vergelijken. Vergelijk de mogelijkheden voor een nieuwe auto of houd jouw huidige polis voor de auto die je al langer rijdt nog eens tegen het licht. Ontdek op die manier of het niet goedkoper kan, of dat je kunt rekenen op een betere dekking voor het bedrag dat je nu ook al betaalt.

Goedkope REAAL autoverzekering bij Autoverzekeraar.nl

Wil je een autoverzekering afsluiten? Wij maken het je online graag makkelijk om de premie te berekenen. Het is de makkelijkste manier om REAAL te vergelijken met de andere verzekeraars die er beschikbaar zijn. Ontdek op die manier zelf waar je de laagste premie betaalt en waar je aan de andere kant kunt rekenen op een goede en uitgebreide dekking. En heb je vragen over REAAL of specifieke onderdelen van de premie? Dan leggen we je er graag over uit.

We zijn jouw specialist in autoverzekeringen van deze verzekeraar. We kennen de diverse mogelijkheden, de aanvullende modules en weten van de verzekeraar dat je er kunt rekenen op betrouwbare hulp. Vergelijk REAAL en andere verzekeraars, om online een goedkope autoverzekering te vinden voor jouw auto.

Meer weten over de REAAL autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • reaal autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23