Bruns ten Brink autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je bruns ten brink autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Bruns ten Brink autoverzekering

Via de website van Autoverzekeraar.nl kunt u Bruns ten Brink autoverzekering vergelijken met de beste premie en voorwaarden van ruim 125 autoverzekeringen en direct afsluiten ! Autoverzekering berekenen en direct veel geld besparen Een autoverzekering berekenen is via Autoverzekeraar.nl heel eenvoudig en je kunt er direct veel geld mee besparen als je al een autoverzekering hebt. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de premies voor autoverzekeringen de laatste jaren enorm gedaald zijn. Door over te stappen naar een goedkope autoverzekering via de Autoverzekeraar.nl kun je daardoor veel geld besparen. Aan de hand van het type, de prijs en de leeftijd van de auto wordt de premie van de autoverzekering vastgesteld. Daarnaast speelt ook mee hoeveel kilometers je gemiddeld rijdt, hoeveel schade je in het verleden hebt gemaakt, je leeftijd en hoe lang je een rijbewijs hebt.

Vergelijkingssoftware

Via de Autoverzekeraar kan online de autoverzekering vergelijkingssoftware gebruikt worden. Voor alle autoverzekeringen kan er vrijblijvend een offerte naar uw mail adres gezonden worden. Hierin staat precies wat u gaat besparen en tevens ook de mogelijkheid de autoverzekering vergelijken met meerdere autoverzekeraars. Er staat dan ook duidelijk aangegeven wat en bij wie u precies gaat betalen. Bruns ten Brink autoverzekeringMet de autoverzekering vergelijken check kunt u dus direct ondervinden of u wel of niet honderden euro’s per jaar kan besparen. Zijn er ook meerdere schadevrije jaren opgebouwd kunt u vaak genieten van een aanzienlijke korting bij de nieuwe autoverzekeraar. Tegenwoordig is het steeds makkelijker om van de oude autoverzekering op een nieuwe voordeligere over te stappen. Mede doordat de autoverzekering niet langer stilzwijgend verlengd mag worden. Dit geldt voor de hema autoverzekering , ditzo autoverzekering en de zlm autoverzekering. Ook wordt jaarlijks door de Autoverzekeraar uw autoverzekering opnieuw berekend om te kijken of u nog wel het voordeligst bent verzekerd!.

Bruns ten Brink

Door de jaren heen heeft Bruns ten Brink zich ontwikkeld als algemene schadeverzekeraar met belangrijke activiteiten in de motorrijtuigen- en brandverzekeringen, voornamelijk in de particuliere markt. Bruns ten Brink zorgt voor de afwikkeling van schade en de administratieve afhandeling. Bruns ten Brink maakt onderdeel uit van SAA Assuradeuren, een dienstverlener gericht op assurantiebemiddelaars. Bruns ten Brink treedt op als algemene schadeverzekeraar. Een Bruns ten Brink autoverzekering kan niet rechtstreeks worden afgesloten, maar uitsluitend via tussenpersonen, zoals de Autoverzekeraar.nl

Bruns voert de volgende producten:

WA

De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering is de wettelijk verplichte verzekeringsvorm die iedere automobilist moet hebben. Deze verzekering vergoedt de schade die u zelf met uw auto aan anderen toebrengt.

WA Beperkt casco

Naast de bovenstaande dekking is uw auto ook verzekerd tegen brand, diefstal, inbraak, ruitbreuk, storm, hagel, overstroming of aanrijding met een loslopend dier. Bij deze dekking is niet uw eigen schuld gedekt.

WA Volledige casco dekking (All Risks)

U bent verzekerd voor schade die u veroorzaakt bij anderen (WA), maar ook schade aan uw eigen auto is volledig gedekt No-Claimkorting De No-claimkorting is een korting die u krijgt op de brutopremie Deze korting (oplopend tot 80%) die de verzekerde binnen het bonus-malus stelsel krijgt indien hij of zij in voorgaande jaren geen schadeclaim heeft ingediend.

Ongevallen inzittenden

Deze verzekering keert een vast bedrag uit voor iedere inzittende die door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt. De verzekerde bedragen kunnen meestal zelf gekozen worden.

Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstand verzekering geeft recht op rechtshulp bij juridische kwesties. Mocht u een rechtsbijstand verzekering hebben in uw bestaand pakket is het niet nodig om dit bij uw autoverzekering toe te voegen.

Schadeverzekeringen voor inzittenden

Een schade inzittenden verzekering dekt de schade van degenen die met u meerijden als de schade niet kan worden verhaald op een WA verzekering of ziektekostenverzekering. Een goede aanvulling op uw autoverzekering.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim H
oe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23